Rīgas kinostudijas latviešu filmas online bezmaksas

Latviešu filma Paradīzes atslēgas (1975)

https://youtu.be/dmsVPe9UpdQ

Sižets:
Pēkšņā zobārsta Jakova Beļska nāve liek aizdomāties par slepkavību. Aizdomas krīt uz modes mākslinieci Regīnu, kurai bija attiecības ar aizgājēju. Milicijas kapteinis Jānis Krastiņš, kurš izmeklē šo lietu, noskaidro slepkavības saikni ar nelikumīgām mahinācijām, kad dimanti tiek mainīti pret kontrabandas ceļā ievesto ārzemju zeltu.

Uz filmu sarakstu

105 thoughts on “Rīgas kinostudijas latviešu filmas online bezmaksas

  1. Liels Paldies par šo info ! Noteikti noskatīšos sev interesējošās filmas .

  2. Žēl, ka vairs nav ”Zem apgāztā mēness” un Nakts bez putniem” latviskās versijas. Bija, bet pazuda no Jutubes. Varbūt kāds zina, kur var dabūt?

  3. Tas bija nopietns pārbaudījums Dekorāciju ceham, pa visu 2. paviljonu uzbūvēt Jolantas pils iekšpusi . Bet paveicām godam ! Un mazliet jocīgi ar to krievu valodu, kad titros mākslinieku Herbertu Līkumu raksta ar ” Г ” it kā Gerbert , bet direktoru Hariju Kintsleru tomēr ar H …

    1. jā, Vilkatis Toms ir īpatnēja filma, laikam vienīgā latviešu filma ar mistikas un šausmu piedevu (cik nu tajā laikā to varēja atļauties). Diemžēl, reta, mazzināma filma, bet Youtube bija noteikti! Dažas RK filmas ir arī Youtube, bet tikai krieviski un kirilicā jāmeklē.

    1. Uldi, jums nav flesh ieslēgts. Atveriet adresi Chrome, augšā, adrešu joslā pirms uzraksta, ka lapa nav droša, ir aplītis ar mazu burtiņu i. Uzspiediet uz šī aplīša un dialogu logā nospiediet, ka atļaujat ieslēgt flesh. Un filma aizies.
      Otrs variants, mēģiniet skatīties caur Mozillu, tā parasti nebloķē flashu nedrošās vietnēs.

      1. Diemžēl lielāko daļu filmu ir izdzēsuši autortiesību sargi un tādēļ izdzēstās filmas vairs nevar noskatīties.

  4. Paldies !
    Vērtīgs sarakstiņš, izziņai un vēsturei. Paldies, ka ņematies ar to un dodat iespēju skatīties.

  5. Liels paldies par iespēju noskatīties filmu Buras, tur epizodiskā lomā jaunībā ir filmējies mans vīrs Armans Cīrulis. Kamēr Armans vēl bija dzīvs, nekur nevarējām to atrast. Bet vakar atradu un noskatījos. Liels paldies!

  6. Paldies! Šobrīd ar baudu skatos un klausos “Jolantu”. Pirmoreiz redzēju, kad man bija 16… Krāšņa, skaista filma ar labiem aktieriem un lieliskiem dziedātājiem.

      1. dīvains Rīgas kinostudijas filmu speciālists, kurš informāciju smeļas Wikipēdijā, nevis oficiālos katalogos…. “admin”, vai Jums ir kādas zināšanas par Latvijas kino vēsturi?

        1. Es neesmu Rīgas kinostudijas filmu speciālists. Es vienkārši esmu savācis lielu daļu Rīgas kinostudijas filmu, kuras ir skatāmas internetā. Ja jums ir plašākas zināšanas un vēlme šo postu pilnveidot, jūs droši varat man iesniegt savas idejas. Un kas vainas Vikipēdijai?!

    1. Ir , pilnīgi noteikti ir. Dagnijas Zigmontes scenārijs, Dzidras Ritenbergas režija . Galvenajās lomās Astrīda Kairiša, Baiba Broka, Indra Briķe. Centrālās televīzijas pasūtījuma filma 2 sērijās.

  7. Mani arī interesē ” Pilsētas atslēgas”. Agrā bērnībā to redzēju, bet gandrīz neko neatceros. Zinu tikai, ka galvenā lomā bija Gunta Virkava( ļoti skaista jauna meitene).

    1. Ja nu vienīgi tās, kas uzņemtas sākot no deviņdesmitajiem, bet nu diez vai tādas ir iespējams atrast.

  8. Astoņdesmitos tika uz filmeti Mernieku laiki ar Juri Žagaru Araišu vējdzirnavās , nekur neatrodu!

  9. Nekur nevaru atrast TV filmu Aktrise Ragaarees.Tik ljoti patika.Agnese Zeltina bija neatkaartojama Ieva.

    1. Ieliku citu, bet diemžēl šoreiz krieviski. Tomēr tas tiešām ir dīvaini, ka kādai krievu kompānijai pēkšņi ir uzradušās tiesības uz Rīgas kinostudijas filmām.

  10. Un kā kur lai noskatās filmu “Aija”, ja video bloķēts? Mācāmies par šo skolā. Ļoti gribētos parādīt audzēkņiem šo filmu. Palīdziet, lūdzu

  11. Labdien! Tiešām prieks par sabiedrības interesi par latviešu filmām. Jautājums – kurš ir tas labdaris, kas nodrošina šādu piedāvājumu? Vai tas ir legāls? Ar licenci? Ceru, ka autortiesības tiek maksātas, kā to paredz likums. Gribētos uzzināt licences Nr un datumu.

    1. Visas filmas ir iegultas no youtube.com un citiem līdzīgiem video servisiem kas piedāvā šādu iespēju. Ja vēlaties ar kādu apspriest autortiesības – dariet to ar šiem servisiem.

  12. šausas, kas par sviestu? vairs nevaru atrast filmu Emīla nedarbus latviešu valoda.

  13. Tas ir nozheelojami,ka mums,dazhiem latvieshiem,kas vairs shiis filmas veelas skatiities,taas jaaskataas krieviski….visas krieviski pieejamas,bet latviski nav.Un taapat te uzrodas Ievas,kas krenjkjeejas par autortiesiibaam,vai pareizaak sakot,baidaas kaadu eiriku pazaudeet vai nedabuut…:-)

  14. Jums tiešām rāda tās filmas? man visur paziņojums, ka AKKA/LA to izņēmis vai kaut kas līdzīgs šim “Videoklips nav pieejams jo trešajām pusēm ir pretenzijas par autortiesībām…”

    1. Jā , izskatās, ka lielāko daļu filmu autortiesību “sargātāji” ir nobloķējuši.

  15. Kā viņas var apskatīties jūsu mājas lapā ? vai man pašai tālāk viņas jāmeklē?

  16. Ķur palicis latviešu seriāls”Ilgais ceļš kāpās”LATVIEŠU valodā????
    Neiespējami skatīties patreizējo variantu,ka visi runā krieviski.

    1. Pilnīgi pievienojos šim jautājumam!!! Ar krievu valodu nav naida, bet filma taču tika radīta arī Latviešu valodā! Nekur, nekādā veidā nevar atrast!

  17. Pa reizei esmu iedomājusies, kur varētu būt saglabāti un skatāmi 80 gadu tv bērnu raidījumi, raidījumi jauniešiem, tv uzvedumi… piem.bija par noslēptiem dārgumiem, gultas gala bumbās… Utml.???

  18. Kārtējais kretīnu bars – dirst ejiet ar saviem YouTube linkiem – jebkurš kam mazliet smadzenes darbojas var pats atrast – cerēju uz labāku kvalitāti….auzās ibio…

    1. Jāni varbūt padalies ar savu smadzeņu gudrības augļiem. Kur var atrast piemēram filmu “Trīs minūšu lidojums” ? Un vēl kādu no tām, kuras nav pieejamas YuoTubē?

  19. Kakistu-lalistu pedarastu varza kārtējo reizi ir papūlējusies, lai latviešu bērni nevarētu skatīties latviešu filmas latviski. Nosist viņus ir par maz! Visus šos autortiesību mafiozņiklus vajag uz mieta sasēdināt Doma laukumā.

  20. Lūdzu, pasakiet , kur var noskatīties Rīgas kinostudijas filmu “Būris”(pēc Bela romāna).

  21. Mana omite loti velas redzet “Tas Trakas Paulines Del” un nezinu kada iemesla del seit neladejas. Vai Jus nezinat kur varetu skatities bez maksas ?

  22. Un kā tiesības aizsargā šie autortiesību “sargi” ? vai tad kinomāksla nepieder visai tautai? Nesaprotami un dīvaini likumi!

    1. iedomājies, ka tu uztaisi filmu un publicē to. Tu negribētu, ka tev atņem peļņu kuru tu vari iegūt no šīs filmas. tas ir tikai godīgi, lai arī nepatīkami.

  23. Trīs plus divas vairs nav saitē pieejama, bet youtube ir izlikta oficiāla restaurētā versija ļoti labā kvalitātē, to varētu tad ielikt tajā linkā.

  24. Interesantas sajūtas skatoties….
    Šķiet , ka šodiena nav tik patiesi emocionāla. Gandrīz jāsaka- kādreiz zāle bija zaļāka.

  25. Daudzas komentāros pieminētās filmas (nezinu, vai visas, nepārbaudīju) var atrast un skatīties portālā redzidzirdilatviju.lv.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

fourteen − five =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.