10 par sevi pārliecinātas sievietes pazīmes

6. Tolerance
Par sevi pārliecināta sieviete atzīst, ka katram ir tiesības būt tādam kāds viņš ir, pat ja personīgi viņai tas nepatīk. Šāda sieviete necentīsies panākt to, lai cilvēki pieskaņojas viņai, viņas cerībām vai viņas uzskatiem par to, kādām ir jābūt attiecībām vai kā kādam ir jāuzvedas. Par sevi pārliecināta sieviete novērtē un ciena to, kas cilvēkus padara atšķirīgus. Šāda sieviete nepieciešamības gadījumā pati spēj pieskaņoties citiem, vienlaikus nezaudējot savu pašcieņu.

7. Godprātība
Lai rīkotos efektīvi un sasniegtu savus mērķus, ir kritiski jāizvērtē sava uzvedība, savi vārdi un rīcība, un to radītās sekas. Tikai godprātīgs cilvēks var pieprasīt to, lai tādi būtu arī citi. Par sevi pārliecināta sieviete nav akli egocentriska, jo tas neļauj adekvāti uztvert realitāti un adekvāti uz to reaģēt. Tieši godprātība atšķir par sevi pārliecinātu sievieti no parastas maitas.

8. Uzmanība
Par sevi pārliecināta sieviete zina uzmanības vērtību. Un tieši tādēļ tā cilvēkus uzmanīgi klausās, vēro tos un iedziļinās katrā niansē, kaut vai tikai tāpēc ka viss, kas ir ņemts vērā un atzīmēts, ir labs pamats nākamajiem soļiem. Turklāt uzmanība pret sīkumiem sekmē mērķa sasniegšanu. Tieši šāda uzmanība arī padara šo sievieti pievilcīgu citu cilvēku acīs.

9. Pašpietiekamība
Par sevi pārliecināta sieviete nepieļaus, ka tās pašrealizācija varētu būt atkarīga no kāda cita. Tas nenozīmē, ka viņa nevienam neuzticas, nelūdz vai necer ne uz kādu palīdzību. Viņa vienkārši saprot to, ka palīdzība ne vienmēr ir nesavtīga un tādēļ ir jābūt gatavai tikt galā ar saviem spēkiem. Viņa ievēro savas intereses, saprotot ka tās ne vienmēr pilnībā sakritīs ar citu interesēm. Par sevi pārliecināta sieviete neapskauž citus un nebaidās no citu skaudības, jo skaudība vispār ir vāju cilvēku īpašība. Viņa nekad nebaidās no vientulības, bet uztver to kā dabisku, svētīgu stāvokli, kuru jebkurā laikā var pamest.

10. Optimisms
Akls optimisms ir tik pat nožēlojams kā akls egoisms. Par sevi pārliecinātas sievietes optimisms ir balstīts ticībā dzīvei un savam potenciālam. Ja kaut kas notiek ne tā kā mums to gribētos, tad visticamāk mēs vēl neesam tam gatavi un ceram ne uz to, ko vajadzētu cerēt. Bet ja sieviete ir noskaņota pozitīvi un ir gatava kam labam, tad tā to noteikti nepalaidīs garām. Šāda sieviete zina to, ka ja dzīve aizver vienas durvis, tad tā noteikti atver citas. Ir jābūt gatavai un nedrīkst palaist garām nevienu no tām iespējām, kuras dzīve piespēlē tiem, kuri tic sev un saviem spēkiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

four × 3 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.