10 par sevi pārliecinātas sievietes pazīmes

10 par sevi pārliecinātas sievietes pazīmes
Par sevi pārliecināta sieviete piesaista uzmanību, dzīvo piesātinātu dzīvi un ir spējīga uz lielām lietām. Kādu šādas sievietes atgrūž vēl, kādam citam šķiet neatvairāmas, tomēr patiesība ir tāda, ka par sevi pārliecinātām sievietēm dzīve ir vienkāršāka. Uzzini kādas ir tās desmit īpašības, kuras raksturo par sevi pārliecinātu sievieti!

1. Izlēmība
Par sevi pārliecināta sieviete atšķiras no citām ar to, ka negaida labvēlīgus apstākļus, lai sāktu rīkoties. Šāda sieviete pati formē un izmanto to apstākļus, kādi tie dotajā brīdī ir. Par sevi pārliecināta sieviete saprot, ka tās dzīves kvalitāte ir atkarīga tikai no pašas lēmumiem, un kad viņa ir izlēmusi, tā nekavējoties rīkojas. Bet ja iecerētais kaut kādu iemeslu dēļ neizdodas, tā ņem vērā visas pieļautās kļūdas un neparedzētos faktorus, lai atkal rīkotos. Viss patiešām vērtīgais, kas var būt mūsu dzīvē, parādās tieši piepūles rezultātā.

2. Saprātīga autoritāte
Par sevi pārliecinātu sievieti nepamierina statistes vai pat aktrises loma. Viņa skatās uz dzīvi kā režisors. Par sevi pārliecināta sieviete sasniedz savus mērķus nevienam neprasot atļauju, un nevienam nepielienot. Lai tas viņai sanāktu, tai tāpat kā režisoram nākas iemācīties mijiedarboties ar cilvēkiem, attīstīt iemaņas un īpašības, kuras ir nepieciešamas radošajam procesam, un spēt redzēt to rezultātu, kāds tiks sasniegts nākotnē. Tas tad arī ir tas, kas atšķir saprātīgu autoritāti no parastas nekaunības.

3. Objektivitāte
Par sevi pārliecināta sieviete nav atkarīga no svešiem viedokļiem, principiem, nodomiem, no savām simpātijām vai pat no saviem nesenajiem uzskatiem. Viņa to visu ņem vērā, bet ne vairāk. Par sevi pārliecinātai sievietei nešķiet, ka ir jārīkojas tikai tā un ne savādāk, vienkārši tāpēc ka kādam šķiet, ka tā ir labāk vai tāpēc ka tā tika darīts iepriekšējo reizi. Viņa dos priekšroku tam, kas objektīvi ir labāks. Šāda sieviete spēs kontrolēt savas emocijas vai principus, ja izrādīsies, ka tie traucē lēmuma pieņemšanai.

4. Iekšējā brīvība
Par sevi pārliecināta sieviete saka “jā” vai “nē” ne tad kad to no viņas sagaida citi, kad to diktē apstākļi vai kad tā izjūt nepieciešamību pierādīt savu nozīmību un neatkarību, tā to saka tikai tad, kad pati vēlas tā teikt. Gluži tāpat viņa spēs izvairīties no tā, kas tai ir nepatīkami, un nodarbosies ar to, kas tai patīk, nepievēršot nekādu uzmanību tam, ko par to domā apkārtējie. Turklāt viņa labi saprot, ka viena cilvēka brīvība beidzas tur, kur sākas otra cilvēka brīvība.

5. Paškontrole
Par sevi pārliecināta sieviete prot kontrolēt savus pārdzīvojumus, pretenzijas un uzkrājušās negatīvās emocijas, un tā nekad neapgrūtinās ar tām citus. Pat neskatoties uz grūtībām un bailēm piedzīvot sakāvi, viņai vienmēr pietiek pašdisciplīnas un spēka sevi kontrolēt. Pat tādās situācijās kurā tā kaut ko nesaprot vai reaģē ne tā kā vajadzētu, to vienmēr izglābj pašironija. Un pat ja kaut kas ir noticis viņas personīgās vainas vai vājuma dēļ, tā spēs to atzīt un tas neietekmēs tās statusu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

15 − fourteen =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.