Kā kļūt par interesantu sarunu biedru


Gandrīz visi cilvēki sapņo par to lai tie patiktu un būtu interesanti apkārtējiem cilvēkiem. Un cik gan tomēr daudz ir vajadzīgs lai to panāktu. Jums ir jābūt jautram, harizmātiskam un interesantam kā arī vēl jāpiemīt simts un viena īpašībai. Un pat tad jums ir jārēķinās ar to ka nekad nepatiksiet pilnīgi visiem cilvēkiem. Tomēr lai arī jūs nekad nepatiksiet pilnīgi visiem cilvēkiem, jūs variet kļūt par tādu cilvēku ar kuru ir patīkami un interesanti sarunāties. Tas gan arī nav vienkārši, un arī prasa no cilvēka daudzas īpašības, tomēr tas ir sasniedzams. Lai jūs kļūtu par interesantu sarunu biedru ir jāievēro daži noteikumi, un ja vēlaties zināt kādi tie ir, tad lasiet rakstu.

Neesiet īgņa
Cilvēkiem bieži vien pašiem ir grūti saprast kad tie ir neinteresanti, jo katrs cilvēks taču uzskata sevi par labāko visā. Jūs stāstiet it kā interesantu notikumu, bet redzat ka cilvēki žāvājas. Iespējams ka šis jūsu stāstījums nav tik interesants kā jums pašam šķiet. Šādā situācijā pamēģiniet savu stāstu beigt, un dot iespēju izteikties citiem cilvēkiem.

Paši foršākie cilvēki vienmēr ir labi klausītāji
Cilvēkiem patīk runāt par sev mīļām tēmām, un tieši tāpēc vienmēr pietrūkst labu klausītāju. Ļaujiet lai jūsu sarunu biedrs pastāsta par sevi, nepārtrauciet to un uzdodiet pretjautājumus. Lai cik tas neliktos neparasti, bet tie cilvēki kas mums patīk visvairāk parasti paši runā maz.

Apspriediet jūsu sarunas biedra intereses un hobijus
Uzziniet kādas ir jūsu sarunu biedra intereses, uzdodiet par tām jautājumus un apspriediet tās. Šādi jūs jau esat ceļā uz to lai iepatiktos šim cilvēkam. Ja jūs labi pārziniet šī cilvēka hobijus tad viegli spēsiet uzturēt sarunu, bet ja ne, izjautājiet to cītīgāk.

Trīs stāstu noteikums
Cilvēkus ne pārāk interesē jūsu jaunā gudrā televizora funkcijas. Bet cilvēkus ļoti interesēs reāli atgadījumi no jūsu dzīves. Ne pa velti dažādi sarunu un realitātes šovi ir kļuvuši tik populāri. Vienmēr turiet rezervē trīs interesantus stāstus no savas dzīves, kurus var stāstīt citiem cilvēkiem. Šiem stāstiem vajadzētu būt aizraujošiem, emocionāliem vai jautriem. Šiem stāstiem jābūt tādiem lai cilvēkiem būtu interesanti tos klausītos un lai tie gribētu zināt ar ko tie beidzas.

Harizma un ķermeņa valoda
Nav viegli saprast kas īsti ir harizma, un ko tā nozīmē. Daži uzskata ka ar harizmu piedzimst, bet daži domā ka to ir iespējams iegūt dzīves laikā. Ja esat otrā viedokļa piekritējs, iespējams jums šķitīs interesants šis raksts kurā doti pieci padomi kā kļūt harizmātiskam.
Kas attiecas uz ķermeņa valodu, tad kā liecina kāds jau sešdesmitajos gados veikts pētījums, sarunas laikā tikai aptuveni 7% uzmanības tiek veltīta vārdiem, pārejā uzmanība tiek pievērsta runātāja balss tonim un ķermeņa valodai. Tāpēc sarunājoties esiet emocionāls, smejaties, smaidiet. Nepaļaujaties tikai uz vārdiem, bet izmantojiet arī žestus un mīmiku. Protams, ar to nevajadzētu pārspīlēt un tam vajadzētu izskatīties dabiski.

Dzīvojiet interesantu dzīvi
Kontaktējaties ar interesantiem cilvēkiem, lasiet interesantas grāmatas. Cilvēki ar kuriem jūs pavadāt kopā daudz laika, atstāj lielu ietekmi uz jūsu raksturu un pasaules uztveri. Pats labākais un pareizākais veids kā kļūt par interesantu cilvēku un labu sarunu biedru ir nodzīvot interesantu dzīvi. Un esiet drošs par to ka tas jums dos daudz vairāk kā vienkārši spēja būt interesantam sarunu biedram.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

5 + 18 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.