Kā fotografēties peldkostīmā. Pieci zelta noteikumi

Kā fotografēties peldkostīmā
Lai iegūtu labas bildes peldkostīmā, tev nebūt nav jābūt supermodelei. Pilnīgi pietiks, ja ievērosi dažus vienkāršus noteikumus.

Esi dabīga

Nekādā gadījumā nevajag baidīties no neveiksmīgiem kadriem. Profesionālas modeles veic neskaitāmus uzņēmumus, līdz tiek iegūts tāds rezultāts, kas tās pilnībā apmierina. Turklāt tas var prasīt pat pilnu darba dienu. Tādēļ apbruņojies ar labu garastāvokli, ticību savai pievilcībai un izbaudi procesu. Skrien pa pludmali, šļaksties ar ūdeni(neaizmirstot par tehnikas drošību), smejies un spēlē bumbu. Spilgti, emocionāli un dzīves pilni kadri vienmēr patiks vairāk nekā garlaicīgs siluets jūras fonā.

Izvēlies piemērotu laiku

Labs laiks fotosesijai ir agrs rīts, kad aust gaisma un saulrieta laiks. Šajā laikā var iegūt interesantu apgaismojumu, bet izkliedētie saules stari var vizuāli piekoriģēt tavu figūru. Ir daži vienkārši noteikumi, par kuriem būtu jāatceras. Un proti:

  • labāk nefotografēties pašā dienas vidū kad saule ir zenītā, jo tā tu spilgtu un skaistu kadru vietā var sanākt bāli un pārgaismoti;
  • Fotografējoties jāuzmanās ar sauli aizmugurē aiz modeles, jo tas var novest pie tā, ka attēlā tu būsi pārāk tumša, bet fons pārāk gaišs. Vajadzētu censties atrast tādu pozīciju, lai saule spīdētu nedaudz no sāniem, un radītu nelielas ēnas un atspīdumus;

Izceliet labāko

Ja paskatīsieties uz slavenu modeļu attēliem, jūs tur neieraudzīsiet stīvas pozas, sakumpušu muguru vai izbijušās acis. Jau iepriekš paskaties spogulī un izlem kuras tava ķermeņa daļas tev patīk vislabāk, vai tev ir skaistas un kuplas krūtis, un tad izvēlies pozu un rakursu kas izcels labāko tavā ķermenī. Piemēram, pamēģini tuvplānus vai atrasties līdz jostasvietai ūdenī.
Ja lepojies ar savām slaidajām kājām, mēģini palūgt, lai tevi fotografē no apakšas, jo tas liks izskatīties tavām kājām vēl garākām un slaidākām. Tiesa, centies nekad neskatīties no augšas uz leju, jo tā tu pie skaistām kājām vari iegūt klāt arī dubultzodu.

Izmanto aksesuārus

Bildēm peldkostīmā noteikti nav jābūt askētiskām un garlaicīgām. Papildini savu tēlu ar dažādiem aksesuāriem. Izmanto visu kas iederas sākot no masīvām rokassprādzēm līdz platmalainām cepurēm. Šādi tu iegūsi attēlus kas atšķirsies no citiem un nopelnīsi vairāk “Patīk” nekā citi. Tāpat ir vērts atcerēties, ka vieglas kleitiņas un tunikas var veiksmīgi nomaskēt figūras nepilnības.

Izvēlies piemērotu peldkostīmu

Ja kopš pagājušās vasaras tavs svars ir mainījies, zini, ka tas ir labs iemesls apsvērt jauna peldkostīma iegādi. Peldkostīmam ir jābūt atbilstošam tavam izmēram un piemērotam tavām formām. Pirmkārt tā tu pati jutīsies ērtāk, bet otrkārt tā tavs peldkostīms būs piemērots tieši tavam augumam un nebūs ne par mazu, ne lielu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

nine + twenty =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.