Pieci padomi, kā vieglāk pārciest karstumu

Kā pārciest karstumu
Kā pārciest karstumu

Lielākā daļa cilvēku par siltā laika iestāšanos priecājas, taču ir ne mazums tādu cilvēku, kuriem karstums rada neizturamas ciešanas. Ja arī tu esi šo ļaužu vidū, tev noteikti noderēs šie pieci padomi, kā vieglāk pārciest karstumu.

Nedzeriet aukstu ūdeni
Tas neremdēs slāpes un pēc neilga laiciņa būs izsvīsts kopā ar sāļiem. Labāk dzert tēju vai nesaldu kvasu. Tāpat nav prāta darbs dzert saldos gāzētos dzērienus – jo vairāk tie tiek dzerti, jo vairāk gribas dzert. Un, protams, noteikti ir jāizvairās no alkohola.

Dzeriet aukstu tēju
Uzvāriet litru nestipras zaļās tējas un kad tā atdziest, pievienojiet tai nedaudz medus, citrona un piparmētru. Dzer kopā ar ledu – būs gan garšīgi, gan veselīgi.

Neveiciet asas kustības, ja ir jāiziet no mājas karstumā
Pārvietojieties lēnām un pa ielas ēnaino pusi. Un pēc katras atrašanās tveicē, nomazgājiet savas kājas un potītes ar vēsu ūdeni. Tas atsvaidzinās un uzmundrinās.

Izmantojiet baltu lakatiņu
Šī trika saknes ir meklējamas Japānā. Ņemiet tīru, baltu lakatiņu, iemērciet aukstā ūdenī, izgrieziet lieko ūdeni un apsieniet to ap kaklu. Efekts būs jūtams jau pavisam drīz. Kad lakatiņš izžūst, tas atkal ir jāsamitrina.

Ja vien ir iespējams, sadaliet miegam paredzēto laiku
Ja jums ir iespēja, ļaujiet sev pagulēt dienas karstākajā laikā. Vienlaikus efektīvāk izmantojot rīta un vakara stundas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

18 + 1 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.