Aliexpress preču izlase #6

Aliexpress preču izlase #6
Jauna izlase ar interesantām vai saimniecībā noderīgām precēm no Aliexpress.

Neredzamais grāmatplaukts

Neredzamais grāmatplaukts
Patiesībā nekā sarežģīta šāda grāmatu plauktiņa konstrukcijā nav un noteikti ir ne mazums vīriešu kas spētu šādu plauktiņu uztaisīt ar savām rokām. Tomēr, ja tev nav vajadzīgo prasmju vai instrumentu, šādu “neredzamu” grāmatu plauktiņu var arī nopirkt. Jebkurā gadījumā, šis “neredzamais” grāmatplaukts noteikti var kļūt par visai interesantu interjera detaļu. Grāmatu plaukta cena uz raksta tapšanas brīdi bija nedaudz virs 7 eiro, tomēr bez cenas vēl ir jārēķinās arī ar maksu par piegādi.

Nopirkt šeit

Biroja krēslu pārvalki

Biroja krēslu pārvalki
Pavisam vienkārša, bet noderīga lieta kas spēs pasargāt tavus krēslus no nolietošanās vai atgriezīs pievilcīgāku izskatu taviem nolietotajiem biroja krēsliem. Cenas sākas no 8 eiro un ir pieejamas veselas 9 krāsas.

Nopirkt šeit

Piepūšama auto gulta

Piepūšama auto gulta
Nekas īpašs, bet var noderēt garākos ceļojumos ar bērniem. Atrodama pie dažādiem pārdevējiem, dažādās krāsās un izpildījumos. Cenas sākas no padsmit eiro.

Nopirkt šeit

Auto GPS trekeris

Auto GPS trekeris
Auto GPS trekeris kas nomaskēts kā auto relejs. Noderēs tiem, kurus uztrauc to auto drošība. Cena uz raksta tapšanas brīdi bija € 15,36.

Nopirkt šeit

Pumpis 18.9 litru ūdens pudelēm

Pumpis 18.9 litru ūdens pudelēm
Vienkārša, bet noderīga un dzīvi atvieglojoša lietiņa. Pumpis ir aprīkots ar akumulatoru, un ar vienu uzlādi būtu jāpietiek divām 18,9 litri ietilpīgām ūdens pudelēm. Lādējas caur mikro USB ligzdu. Preces cena uz raksta tapšanas brīdi bija € 8,54. Par piegādi būs jāsamaksā vēl 2,36 €.

Nopirkt šeit

Drēbju pakaramo “doks”

Drēbju pakaramo “doks”
Ar šo drēbju pakaramo “doku” tu varēsi piebāzt savu skapi vēl ciešāk. Pakaramais pieejams 5 krāsās, un tā cena uz raksta tapšanas brīdi bija € 1.54. Par piegādi būs jāšķiras vēl no € 1,05.

Nopirkt šeit

Powerbanka – spēļu konsole

Powerbanka – spēļu konsole
Šī powerbanka – klasisko spēļu konsole spēs ne uzlādēt tavu telefonu, bet arī izklaidēs tevi, ja būsi savu telefonu aizmirsis mājās. Powerbankas ietilpība ir 8000mAh un tajā ir atrodamas vairāk nekā 400 spēles. Protams, konsole ir diezgan vienkārša, un ar to nevarēs spēles saglabāt kā modernākās klasisko spēļu konsolēs. Tāpat nevajadzētu rēķināties, ka visas spēles būs tavas bērnības hīti. Ierīce pieejama sešās krāsu kombinācijās, bet tās cena uz raksta tapšanas brīdi bija sākot no € 16,51.

Nopirkt šeit

Plastmasas pudeļu griezējs

Plastmasas pudeļu griezējs auklās
Ar šo ierīci tu varēsi pārvērst savas plastmasas pudeles, saimniecībā noderīgā auklā. Auklas biezums ir regulējams. Cena € 2,61. Piegādes cena € 1,59.

Nopirkt šeit

Velosipēda pārvalks

Velosipēda pārvalks
Ļaus izvairīties no liekas netīrības glabājot velosipēdu dzīvoklī. Pieejams velosipēdiem ar riepu izmēru no 26 līdz 29 collām. Cenas sākot no € 10,42. Piegāde bez maksas.

Nopirkt šeit

Xiaomi ar kustībām vadāms ūdens noslēdzējs – padevējs krānam


Šī ierīce ietaupīs ūdeni un atvieglos darbošanos virtuvē. Skaties video, lai labāk izprastu darbības principus. Ierīces cena uz raksta tapšanas brīdi bija nedaudz virs 17 eiro. Kā jau visas preces Aliexpress ir pieejamas pie dažādiem pārdevējiem par dažādām cenām.

Nopirkt šeit

Vairāk interesantu preču no Aliexpres var atrast mūsu Facebook grupā.

One thought on “Aliexpress preču izlase #6

  1. GPS trekeris nav īsts GPS trekeris… viņš kaut ko triangulē no mobilā operatora bāzes stacijām. Kaut kas šausmīgi neprecīzs.

    NEiesaku.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

fifteen + six =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.