Piecas rudens preces no Aliexpress

Piecas rudens preces no Aliexpress
Es domāju, ka rudens iestāšanos būs jau pamanījuši pat paši izklaidīgākie no mums. Par to liecina sapīkušais laiks, lieti un nenovēršamā gaisa temperatūras pazemināšanās. Rudeni nevar ne novērst, ne atcelt, tomēr mēs vienmēr varam tam labāk sagatavoties. Piedāvājam piecas lieliskas rudens preces no vienmēr pārsteidzošā Aliexpress!

1. Lietus virsapavi
Šī ir lieta, kuru novērtēs visi tie kuriem kaut reizi mūžā ir nācies samērcēt kājas kādas spēcīgas un negaidīti sākušās lietusgāzes dēļ. Mūsu ikdienas apavi parasti nemēdz būt mitruma izturīgi, un tādēļ lietus laikā tie var viegli izmirkt, bet šie lietus virsapavi var tevi no tā paglābt. Lielākais šādu virsapavu pluss, protams, ir to kompaktais izmērs, un tas, ka tos atšķirībā no gumijniekiem vienmēr ir iespējams paņemt līdz.
Pieejams gan vienkāršāks un attiecīgi lētāks variants, gan nedaudz pievilcīgāks un attiecīgi nedaudz dārgāks variants. Lieki teikt, ka šie virsapavi jums noderēs ne tikai rudenī, bet arī, piemēram, pavasarī vai pat kādā lietainākā vasarā.

Pirmais variants
Lietus virsapavi

Krāsainais variants
Lietus virsapavi

2. Gumijas kedas
Savukārt tiem kurus doma par lieku nesamo nebūt nesajūsmina, varētu patikt caurspīdīgas un neapšaubāmi stilīgas gumijas kediņas, kas pasargās tavas kājas no samirkšanas pat vistrakākajā lietū. Līdzīgi kā iepriekšējo produktu, arī šīs kediņas būs tīri labi lietojamas arī pavasaros un vasarās. Pieejamas veselas septiņas krāsas un pieci izmēri.

Apskatīt preci
Gumijas kedas

3. Ūdensnecaurlaidīgas zeķes
Nemīli gumijas apavus un lieku krāmēšanos, bet sausas kājas mīli? Tādā gadījumā tava izvēle būs ūdensnecaurlaidīgas zeķes. Ar šīm zeķēm tu varēsi mierīgi bradāt pa peļķēm pat bez kurpēm, bet tavas kājas paliks pilnīgi sausas. Šīs zeķes noderēs pilnīgi visiem un nav svarīgi vai tu pavadi savas dienas birojā, vai esi ekstrēmu piedzīvojumu fans. Pieejamas veselas deviņas krāsu gammas (ieskaitot klasisko melno) un četri izmēri.

Apskatīt preci
Ūdensnecaurlaidīgas vīriešu zeķes

4. Ūdensnecaurlaidīgs lietusmētelis
Un atkal runa ies par lietu, jeb precīzāk par veidiem kā no tā aizsargāties. Protams, ka ikvienam no mums kaut kur mētājas kāds lietussargs, kurš tad arī tiek lietots lietus gadījumos. Tomēr atšķirībā no lietussarga, šis garais lietusmētelis pasargās no samirkšanas ne tikai tavu galvu, bet arī visu pārējo ķermeni. Turklāt salocītā veidā tas ir tik kompakts, ka visticamāk neaizņems daudz vairāk vietas nekā tavs lietussargs. Spriežot pēc atsauksmēm materiāls no kā tas ir izgatavots, vairāk atgādina gumiju nekā polietilēnu un tādēļ šim lietusmētelim būtu jābūt arī diezgan izturīgam. Lietusmētelis ir pieejams sešās burvīgās krāsās un tikpat daudz izmēros. Par lietusmēteli ir arī daudz labu atsauksmju, un tādēļ tā cena visticamāk ir pamatota.

Apskatīt preci
Ūdensnecaurlaidīgs lietusmētelis

5. Cepure ar Bluetooth austiņām
Rudens kā zināms ir ne tikai slapjš, bet arī vēss gadalaiks, un tādēļ ir vērts padomāt arī par siltumu. Īpaši, ja to var apvienot arī ar ērtībām. Austiņas gan parasti nemēdz aizņemt daudz vietas, bet vadi gan var traucēt. Lai nu kā, šī cepure ar iebūvētajām Bluetooth austiņām un mikrofonu var būt diezgan ērta un tādēļ vien to ir vērts nopirkt. Īpaši ja ņem vērā tās cenu, kuru var salīdzināt ar parastas cepures cenu. Cenas dēļ arī varbūt nevajag gaidīt no šīs cepures kaut kādu superkvalitatīvu skaņu, tomēr telefona sarunām kvalitātes noteikti pietiks. Cepure ir pieejama tikai vienā izmērā, tomēr veselās veselās deviņās krāsās. Izvēlies kāda patīk, un pērc tik nost!

Apskatīt preci
Cepure ar bluetooth austiņām

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

1 + nineteen =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.