Lauvas horoskops 2018. gadam. Sievietei un vīrietim

Lauvas horoskops 2018. gadam

Lauvas horoskops 2018. gadam (23.07 – 22.08)

Sievietei
Šis gads Lauvām sola daudz patīkamu pārsteigumu. Neraugoties uz to, ka tas Lauvām ne īpaši patīk, nāksies pievērst uzmanību pat vismazākajām izmaiņām dzīvē. Panākumi tiks garantēti, ja Jūs droši pieņemsiet likteņa izaicinājumus un negaidīsiet, kad lietas nonāk pašplūsmā.

Vīrietim
Lauvas zīmē dzimušie vīrieši izpelnīsies daudz atzinības un veiksmes, un Lauvu vīriešiem šis gads var kļūt par īsta triumfa gadu karjerā un personiskajā dzīvē. Kā minimums, izdosies saglabāt iekarotās pozīcijas un palikt vajadzīgiem un neaizvietojamiem speciālistiem, vīriem, draugiem, veiksmīgiem problēmu risinātājiem un palīgiem. Mazāk pārbaudījumu un vairāk finansiālu dāvanu tiks tiem, kuri pieraduši godīgi un neatlaidīgi darboties, katru dienu aktīvi strādājot, detalizēti pārdomājot katru sīkumu un ņemot vērā apkārtējo intereses. Ja kādus iepriekšējos gadus labklājība un nesavtība traucēja, tad Suņa gadā tā ir gatava pacelt vīriešus Lauvas īpaši augstā cieņas un atzinības līmenī.

Darbs
Kaut gan Lauvām reibs galva no grandioziem panākumiem darbā, cenšaties tomēr nolaidieties uz zemes un mēģiniet novērtēt situāciju skaidri, lai saprastu, kādas nepatikšanas Jūs var sagaidīt aiz stūra. Iespējams, ka kādam kolēģim, kurš pret Jums izturas visai draudzīgi, patiesībā galvā briest kāds nejauks atriebības plāns. Esiet ļoti uzmanīgi piekrītot jauniem projektiem!

Ģimene
Ģimenes cilvēkiem nāksies iepazīt savu laulāto draugu no citas puses. Jūs iepazīsiet visas tā rakstura puses, un šis cilvēks Jums atvērs visas savas dvēseles “slepenās durvis”, kuras jums līdz šim bija slēgtas. Attiecībās tiks ienestas jaunas vēsmas, savukārt intīmā tuvība iepriecinās ar jauniem elementiem. Romantiskie brīži atgūs to spēku, kāds tas bija Jūsu pirmajos randiņos. Attiecībās ļaujiet dominēt otrai pusītei un kaut uz brīdi cenšaties paslēpt savu valdonīgo dabu.

Mīlestība
Jūs sagaida daudzas jaunas un patīkamas iepazīšanās, bet ne visi skatīsies uz Jūsu košo ārieni un individualitāti. Daudzi no tiem centīsies saskatīt jūsu morāli dvēseliskās īpašības. Viens no šādiem cilvēkiem var izrādīties jums laba partija. Tāpēc uzvedaties mērķtiecīgi, gudri un parādiet savu nodomu nopietnību.

Nauda
Rakstura nelokāmība palīdzēs Lauvām sasniegt lielus panākumus finanšu jomā. Kā īsts Lauvas zīmes pārstāvis Jūs rādīsiet zobus visiem, kuri centīsies šķērsot jūsu ceļu. Zvaigznes iesaka netērēt savu enerģiju velti. Ja redzat, ka cilvēks nerada draudus Jūsu karjerai, nav nepieciešams to biedēt ar savām Lauvas manierēm. Savukārt ar ienaidniekiem gan nevajag auklēties, atbildiet viņiem pienācīgi un lieciet saprast, ka turpmāk ar Jums strīdēties nevajag!

Veselība
Ievērojami enerģijas patēriņi būs gaidāmi jau pavasara beigās un tas var novest pie paaugstinātas nervozitātes, kas līdzi nesīs sliktu pašsajūtu. Vasara būs Jūsu iespēja sakārtot savu veselību. Ņemat ilglaicīgu atvaļinājumu, jo īpaši tāpēc, ka visus svarīgākos darba jautājumus Jūs jau būsiet veiksmīgi atrisinājis. Reizē ar rudens sākumu varēsiet ar jauniem spēkiem ķerties pie virsotņu iekarošanas!

Horoskops 2018. gadam

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

1 × one =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.