10 iemesli, kāpēc pašapmierināšanās ir labāka par seksu

10 iemesli, kāpēc pašapmierināšanās ir labāka par seksu
Uz šīs pasaules nav daudz lietu, kas spētu sacensties ar īstu, pilnasinīgu seksu. Un tomēr savi plusi ir arī spēlei vienatnē. Uzzini 10 iemeslus, kāpēc pašapmierināšanās ir labāka par seksu!

1. Tu vari beigt daudz ātrāk
Reizēm mums vienkārši gribas gūt ātru baudu. Tomēr kad tu esi kopā ar partneri, tev ir jārēķinās arī ar viņa baudu, un tas var nebūt tik ātri, kā tev to gribētos. Kamēr esot vienatnē, tu to vari panākt tik ātri, cik ātri vien vēlies, jo tieši tu esi tas cilvēks, kas pārzina tavu ķermeni vislabāk un attiecīgi arī spēj tev sagādāt visātrāko orgasmu.

2. Tu pilnībā kontrolē savu baudu
Dažiem cilvēkiem orgasms nav viegli sasniedzams mērķis. Un reizēm gadās, ka tavam partnerim var nedaudz pietrūkt izturības. Tajā pašā laikā kad tu darbojies vienatnē, tu pilnībā kontrolē procesu un tā ilgumu. Ja vien tu to vēlies, tad tava bauda var turpināties stundām ilgi, kamēr parastā seksā tas nebūt nav standarta variants.

3. Tu vari būt egoistisks(a) un nejusties par to vainīgs(a)
Tev nav jāuztraucas par partneri, jo šī cilvēka gluži vienkārši nav blakus. Viss par ko tu vari domāt esi TU, TU un vēlreiz TU.

4. Tev nav jājūtas neērti
Nav neviena, kas pamanīs tavu lieko svaru, dīvaino, baudā sažmiegto seju, un nav neviena, kas vērtēs tavas prasmes gultā. Tev nav jāgatavojas, nav jāved sevi kārtībā un nav jāvelk seksīga veļa. Kad tu esi vienatnē ar sevi tev neparko nav jāuztraucas un nav jājūtas neērti.

5. Tu vari ēst tik daudz cik gribi
Reizēm gadās, ka vakariņas ir bijušas pārāk sātīgas un gribot negribot nākas seksu atlikt uz citu reizi. Kamēr sagādāt sev baudu vienatnē, tu vari arī ar pilnu vēderu. Turklāt tev nebūs jāuztraucas arī par negaidītām skaņām un šīm skaņām sekojošām smakām.

6. Ir lērums lietu, kuras tu vari izmantot procesā
Protams, arī parastā seksā var izmantot dažādus palīglīdzekļus un tomēr tam būs nepieciešama arī partnera piekrišana, bet, spēlējoties vienatnē, tikai tu izlem kā, ko un ar ko tu to dari.

7. Nav jāskuj kājas, bikini zona un nav jāgatavojas citos veidos
Jo tu taču esi tikai viena vai viens.

8. Tu vari darīt visu, ko vēlies, kad vēlies un kā vēlies
Tu vari kliegt, stenēt vai runāt neķītrības. Turklāt nejusties par to vainīgs(a).

9. Tu vari paņemt baudu līdz
Vienkārši ieliec savu vibratoru somiņā un tavs “partneris” vienmēr būs tev līdzi.

10. Tev nevajag kādu citu, lai gūtu baudu
Orgasms ir īsta maģija. Turklāt sasodīti patīkama maģija. Un ja vien tev nav iebildumu pret masturbāciju, tu šo maģiju var iegūt jebkurā tev ērtā brīdī. Nav svarīgi vai tev ir vai nav partneris, pašapmierināšanās ir un vienmēr būs tava seksuālā neatkarība.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

9 + 11 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.