7 drošas pazīmes, ka tu vīrietim patīc

7 drošas pazīmes, ka tu vīrietim patīc
Uz pasaules nav daudz lietu, kas būtu aizraujošākas par vīriešu un sieviešu savstarpējām attiecībām. Mīlestība var gan pacelt spārnos, gan likt tavai sirdij sažņaugties sāpēs. Ir cilvēki, kas uzskata, ka mīlestība ir vienīgais iemesls, kāpēc mēs ierodamies šajā pasaulē. Tomēr lai nonāktu līdz mīlestībai, ir jārodas simpātijām un ir jāspēj šīs simpātijas saskatīt, bet tas ne vienmēr ir vienkārši. Piedāvājam septiņas pārbaudītas pazīmes, kas liecina par vīrieša simpātijām pret sievieti.

1. Viņš smaida, kad tevi satiek
Ja esi ievērojusi, ka vīrietis, tevi ieraugot, sāk smaidīt, zini, ka tā visticamāk ir pirmā pazīme, ka viņš pret tevi nav vienaldzīgs. Īpaši nozīmīgi tas ir tad, ja viņš tā neizturas ar visām sievietēm, bet tikai ar tevi.

2. Viņš atceras ar tevi saistītus sīkumus
Piemēram, ja tu sarunā esi nejauši pieminējusi, ka dievini melno šokolādi un jau nākamajā dienā tiec ar to uzcienāta, zini, ka tas tā var nebūt tāpat. Šis pirmajā brīdī tik nenozīmīgais sīkums nosaka to, kā viņš pret tevi attiecās. Cilvēks, kuram tu esi vienaldzīga necentīsies atcerēties ne to kādi ir tavi iecienītākie saldumi, ne arī tavas mīļākās filmas nosaukumu.

3. Ieraugot tevi, viņš automātiski pielabo savu apģērbu
Ieraugot savu simpātiju, mēs visi gribam izskatīties pēc iespējas labāk un tas attiecas arī uz vīriešiem. Tieši tādēļ, ja tu ievēro, ka tevi ieraugot, vīrietis piekārto savu kaklasaiti vai sakārto matus, tu vari būt pārliecināta, ka neesi viņam vienaldzīga.

4. Sarunājoties ar tevi, viņš vēro tavu seju
Ja esi ievērojusi, ka sarunājoties ar tevi, viņš īpaši cītīgi vēro tavu seju, zini, ka visticamāk viņš izjūt pret tevi simpātijas.

5. Viņš cenšas būt tev tuvāk
Gan darbā, gan dzīvē vispār, nav pieņemts, ka cilvēki kas nav mūsu ģimenes locekļi vai tuvi draugi, pietuvotos mums tuvāk nekā aptuveni metra attālumā. Ja ievēro, ka šis vīrietis cenšas šo attālumu samazināt, tu vari būt droša, ka tev pieder šī vīrieša simpātijas.

6. Viņu interesē tavs viedoklis
Neesi pārsteigt ja viņš tev pēkšņi sāk jautāt, kādu tu viņam ieteiktu noskatīties filmu vai kura pēc tavām domām ir vislabākā kafija. Šādu interesi gan var radīt arī parasta pieklājība, tomēr no otras puse tas var nozīmēt arī to, ka šis vīrietis cenšas par tevi vairāk uzzināt.

7. Viņš cenšas tev pieskarties
Vēlme pēc pieskārieniem ir ļoti droša simpātiju pazīme, un ja tu ievēro šādu vīrieša uzvedību, tu vari būt pilnīgi droša, ka tu šim vīrietim simpatizē.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

two + twelve =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.