Daži neparasti Ginesa rekordi

Daži neparasti Ginesa rekordi
Ir ļoti daudz dažādu Ginesa rekordu un nav šaubu, ka lielākā to daļa ir diezgan jocīgi rekordi. Un lūk arī daži no šādiem neparastiem Ginesa rekordiem.

1. Saspiestie āboli
Vienu no dīvainākajiem pēdējo gadu Ginesa rekordiem ir uzstādījusi kāda Linseja Lindberga (Linsey Lindberg) no ASV. Šis sievietes Ginesa rekorda nosaukums ir “Sieviete, kura ar bicepsiem saspiedusi visvairāk ābolu vienas minūtes laikā” un minūtes laikā šī sieviete ir spējusi saspiest veselus desmit ābolus. Vairāk par Linseja Lindbergas sasniegumiem var uzzināt viņas mājaslapā. Tāds pats rekords tikai starp vīriešiem pieder kādam Drevam Mitčelam (Drew Mitchell) un šis spēkavīrs minūtes laikā ir spējis saspiest veselus 14 ābolus, šādi labojot veco rekordu par veseliem trīs āboliem.

2. Tievākais viduklis
Ketija Janga (Cathie Jung) ir sieviete no ASV, kurai pieder Ginesa rekords “Mazākais viduklis” šīs sievietes vidukļa apkārtmērs mērot ar korseti ir neticami 38.1 centimetri, bet bez korsetes arī ne mazāk cienījami 53.34 centimetri.
Daži neparasti Ginesa rekordi

3. Garākās kājas
Nākamā rekorda īpašniece ir krieviete Svetlana Pankratova (Светлана Панкратова) un šai sievietei pieder Ginesa rekords “Sieviete ar garākajām kājām” Svetlanas kāju garums ir veseli 132 centimetri, bet pati Svetlana ir 195 centimetrus gara.
Daži neparasti Ginesa rekordi

4. Mazākā piekabes mājiņa
Janiks Rīds (Yannick Read) ir uzbūvējis pasaulē mazāko piekabes mājiņu. Mājiņas garums ir 2,39 metri, augstums 1, 53 metri, bet platums tikai 79 centimetri. Mājiņā ir gulta, TV, apgaismojums un pat vieta ūdens tējkannai.

5. Loks, bultas un kājas
Kāda Nensija Saifkere (Nancy Siefker) no ASV ir pamanījusies uzstādīt rekordu “Ar kājām vistālāk izšautā bulta” Šīs sievietes raidītā bulta ir aizlidojusi 6.09 metrus, turklāt šī bulta ir arī trāpījusi aptuveni 24 centimetru lielā mērķī.
Daži neparasti Ginesa rekordi

6. Milzu frizūra
Pasaulē augstākās frizūras augstums ir veseli 2.66 metri. Rekords tika uzstādīts 2009. gadā. Rekorda uzstādīšanu organizēja Austrijas uzņēmums KLIPP unser Frisör
Daži neparasti Ginesa rekordi

7. Milzu skrituļdēlis
Pasaulē lielākais skeitbords ir lielāks nekā daudzas mašīnas. Šī skrituļdēļa garums ir 11.14 metri, platums 2,63 metri, bet augstums 1,10 metri. Ir skaidrs, ka nekāda skeitošana ar šo monstru nav iespējama, labākajā gadījumā ar to var nobraukt no kāda kalniņa. Toties vizināties ar šo milzeni var uzreiz vairāki cilvēki vienlaicīgi.

8. Nepārspējamais Eminems
Daudzi droši vien zinās Eminema visai iespaidīgo kompozīciju “Rap God”, ievērojami mazāks cilvēku skaits zina, ka šīs dziesmas 6 minūtēs un 4 sekundēs atskan 1560 vārdu un ka dziesmai pieder Ginesa rekords “Hīts, kurā ir visvairāk vārdu” Vēl mazāks skaits cilvēku zinās, ka 2015. gadā šo rekordu centās pārspēt reperis Harijs Šota (Harry Shotta), kurš savas dziesmas “Animal” 6 minūtēs un 23 sekundēs spēja no sevis izdabūt 1771 vārdu. Tomēr rekords netika ieskaitīts jo atšķirībā no Eminema dziesmas, šī dziesma tā arī nekļuva par hītu.

Eminem – Rap God

Un tā neveiksmīgais konkurents

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

eight + 4 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.