Ko par cilvēku stāsta viņa acu krāsa

Ko par cilvēku stāsta viņa acu krāsa
Mēdz teikt ka acis ir cilvēka dvēseles spogulis, tomēr šajā spogulī ir jāprot ieskatīties. Uzzini ko par cilvēku var pastāstīt viņa acu krāsa.

Pelēkas acis
Pēc daudzu cilvēku domām cilvēki ar pelēkām acīm ir gudri un mazāk agresīvi nekā citi cilvēki. Šādi cilvēki ir jūtīgi un tie prot piemēroties dažādiem cilvēkiem un situācijām. Sievietes ar pelēkām acīm parasti ir patīkamas un glītas. Šādas sievietes parasti ļoti nopietni izturas pret attiecību veidošanu dodot priekšroku dziļai mīlestībai un ilglaicīgām attiecībām.
Šādām personām piemīt analītiska un skaidra un racionāla domāšana. Pelēkacaini cilvēki parasti iemieso dziļu iekšēju spēku, kuru neiespaido ārēji faktori. Šādi cilvēki prot manipulēt ar sevi atkarībā no vides kurā tie atrodas. Šie cilvēki ir izlēmīgi, tomēr dažās situācijās, kuras neprasa intelektuālu darbību tie var justies pazuduši un bezspēcīgi.

Zilas acis
Lielāka daļa cilvēku zilu acu krāsu uzskata par pašu skaistāko un bieži zilo acu īpašnieki šķiet pievilcīgāki par citiem. Zilā acu krāsa bieži tiek asociēta ar jaunību. Zilacainie cilvēki ir visvairāk orientēti uz ilgstošām attiecībām. Šādi cilvēki ir miermīlīgi, labsirdīgi un gudri.
Zilacaini cilvēki ir garīgi un viena no to spēcīgākajām vajadzībām ir padarīt visus pasaules cilvēkus laimīgus. Zilacainiem cilvēkiem piemīt tendence būt neatlaidīgiem, bet tajā pašā laikā tie ir vienkārši un dzīvespriecīgi. Šiem cilvēkiem nepatīk vienveidība un tie ir ļoti vērīgi. Zilacaini cilvēki var būt sentimentāli. Tie parasti vienmēr ir mierīgi, tomēr tie arī zina kā tas ir izjust spēcīgu naidu. Pēc tādiem brīžiem tie gan parasti krīt depresijā. Par laimi šādas nopietnas garastāvokļa izmaiņas tiem nav bieža parādība.

Zaļas acis
Tiek uzskatīts, ka zaļacaini cilvēki iemieso sevī visas labākās īpašības. Tie ir stabili un vienlaicīgi apveltīti ar attīstītu iztēli. Ļoti izlēmīgi, bet vienmēr reāli novērtē savas iespējas. Zaļacaini cilvēki var atrast risinājumu jebkurā situācijā un prot visu kontrolēt. Tiek uzskatīts, ka zaļacaini cilvēki ir stingri, bet taisnīgi. Tie prot uzklausīt un vispār ir labi sarunu biedri.
Cilvēkiem šķiet, ka zaļas acis ir piesātinātas ar noslēpumainību un asociējas ar burvestībām. Zaļacaini cilvēki bieži ir ziņkārīgi un gudri. Tie ir nedaudz savādi, tomēr tie arī prot baudīt dzīvi un tiecas pēc piesātinātas dzīves. Viens no lielākajiem zaļacainu cilvēku trūkumiem ir to greizsirdība.
Zaļacaini cilvēki ir spilgti, mākslinieciski un līdzjūtīgi. Tiem parasti ir ilgstošas attiecības, kas kā likums ir balstītas tikai uz mīlestību. Parasti zaļacaini cilvēki ir arī ļoti pievilcīgi un seksuāli.

Dzeltenas acis
Dzeltenas acis nav bieži sastopamas. Un, kaut arī dzeltena acu krāsa asociējas ar čūskas acīm, šādi cilvēki parasti ir unikālas un interesantas personības. Tie mīl kompānijas, spēj uzjautrināt un nomierināt. Tie labi attiecas pret cilvēkiem, mīl parādīt sevi un paskatīties uz citiem. Tie ļoti, ļoti reti kādu kritizē. Dzeltenacainiem cilvēkiem galvenais ir ģimene un un drošība, tāpēc ja negribat izsaukt šādu cilvēku naidu, neaiztieciet to tuvos cilvēkus.

Brūnas acis
Brūnacaini cilvēki ir pievilcīgi un pārliecināti par sevi. Tie ir vīrišķīgi un spēj mest izaicinājumu grūtībām. Tiem patīk dažādība, un tie ilgi nedomā, kad tiem ir iespēja izmēģināt ko jaunu. Brūnacaini cilvēki ir ļoti sabiedriski, tie nepārtraukti iepazīstas ar jauniem cilvēkiem. Brūnacainie cilvēki ir pieklājīgi un rūpīgi pret saviem tuvajiem.
Lielākā daļa brūnacaino ir jautri un spontāni, tie var uzjautrināt un sasmīdināt apkārtējos. Vēl viena raksturīga brūnacaino cilvēku īpašība ir to neatlaidība. Šie cilvēki ir ar stingru iekšējo kodolu un no tiem sanāk labi vadītāji. Brūnacainie cilvēki mīl dabu. Tiem piemīt spēja sevi izdziedēt. Kā arī līdzjūtība pret citiem cilvēkiem. Brūnacainie tiecas pēc neparastām attiecībām, kuras tie var uzturēt tikai neilgu laiku.
Brūnacainie ir pārāk neatkarīgi, bet tie ir arī uzticami un darīs visu iespējamo tiem, kas tiem ir svarīgi. Brūnacainie ir labsirdīgi un prot atbalstīt tos, kas ir tiem blakus.

Melnas acis
Melnā ir ļoti reta acu krāsa, tomēr neskatoties uz to, melnacainie cilvēki tiek uztverti kā ļoti uzticami un atbildīgi cilvēki. Tie nemēdz daudz par sevi stāstīt, tāpēc tie tiek uzskatīti arī par noslēgtiem cilvēkiem. Tomēr šādi cilvēki ir ļoti kaislīgi, dzīvi un jūtīgi. Tie arī nemēdz pamest savus draugus nelaimē. Melnacaini cilvēki ir optimistiski.
Melnacainie zina, kā celt savu vērtību citu acīs. Melnacainie cilvēki mēdz būt arī uzstājīgi un spītīgi. Grūtības un krīzes situācijas padara tos nervozus. Šie cilvēki ir impulsīvāki un enerģiskāki nekā pārējie cilvēki. Ja šādi cilvēki ir vadītāji tie var būt nežēlīgi pret saviem darbiniekiem pat par visniecīgākajām neveiksmēm. Melnacainajiem piemīt laba intuīcija un tie spēj ātri pieņemt lēmumus pat pašās sarežģītākajās situācijās.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

three × 1 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.