Kā aizmigt minūtes laikā

Kā aizmigt minūtes laikā
Daudziem cilvēkiem iemigšana sagādā nopietnas problēmas. Mēģinot iemigt, to prāts uzsāk ilgstošas pārdomas par par savām un pasaules problēmām, bet iemigt izdodas tikai uz rīta pusi. Ja šī problēma ir skārusi arī tevi, piedāvājam iepazīties ar tehniku, kura ļaus tev aizmigt ļoti īsā laikā.

Uzreiz gan jāpaskaidro, ka šī iemigšanas tehnika nav nekāda anestēzija, kas jums ļaus atslēgties vienā mirklī. Šī tehnika prasa diezgan ilgstošus un patstāvīgus treniņus, kuru rezultātā jums izveidotos refleks, kas ļaus jums atslābināties un ātri iemigt. Labā ziņa ir tāda, ka šī tehnika var palīdzēt arī nesagatavotiem cilvēkiem. Šī metode palīdzēs samazināt stresa līmeni un ļaus ātrāk iemigt.

Iesākumā novietojiet mēles galiņu uz smaganu izvirzījuma kas atrodas aiz augšējiem zobiem. Tad ar aizvērtu muti ieelpojiet kamēr izskaitiet līdz 4, tad uz 7 sekundēm aizturiet elpu un tad izelpojiet radot svilpjošu skaņu. Sekojiet tam, lai mēle visu laiku atrastos savā vietā. Atkārtojiet šo vingrinājumu ciklu vismaz 4 reizes.

Šajā tehnikā nav svarīgs jūsu elpošanas ātrums, svarīgi ir saglabāt attiecību 4:7:8.

4 sekundes ieelpojiet
Kā aizmigt minūtes laikā

7 sekundes aizturiet elpu
Kā aizmigt minūtes laikā

8 sekundes izelpojiet
Kā aizmigt minūtes laikā

Atslābinieties
Kā aizmigt minūtes laikā

Ar laiku šī vingrinājuma atslābinošais un mieru nesošais efekts kļūs ievērojami spēcīgāks.

Lai šī iemigšanas tehnika nestu pēc iespējas lielāku labumu, to vajag atkārtot vismaz divreiz dienā, astoņas nedēļas pēc kārtas. Vienu mēnesi pēc vingrinājumu beigšanas ir jāveic vingrinājumu cikla atkārtošana.

Šo tehniku var izmantot arī stresa un nemiera mazināšanai. Nākamreiz kad jūs izjutīsiet uztraukumu, veiciet šo vingrinājumu un tikai tad reaģējiet uz radušos situāciju. Jūs būsiet pārsteigti par savu mieru un domu skaidrību. Un, protams, šis vingrinājums palīdzēs jums arī iemigt.

Šīs tehnikas apgūšana prasa laiku un praksi, tomēr kad jūs šo tehniku apgūsiet, jūs būsiet pārsteigts, cik viegli spējat kontrolēt savas emocijas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

3 + four =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.