Īsa instrukcija vīrieša lietošanā

Daži noderīgi padomi vīrieša lietošanā un izmantošanā. Noderēs visām!

1. Vīrietis ir radīts, lai patstāvīgi kaut ko dotu. Pašam gan viņam par to nav noteikti jāzina.

2. Vīrietim sieviete ir prestiža jautājums. Dod viņam iespēju apbrīnot pašam savu izvēli, un drīz viņš sāks pats sevi apskaust.

3. Vīrietis ir atkarīgs no garastāvokļa, vīrietis ir nestabila sistēma, viņu ir viegli nokaitināt, un tikpat viegli atkal nomierināt. Dari tā lai blakus tev viņš ir jaukumiņš.

4. Vīrietis ir ļoti ievainojams. Neļauj viņam pat nojaust, ka tu esi informēta un vari izmantot viņa vājības pret viņu pašu. Jo ja viņš to uzzinās, viņš var kļūt pat ļoti nikns.

5. Tavs vīrietis ir pats labākais. Ar minimālu periodiskumu reizi nedēļā atgādini viņam par to. Izrādi nedaudz fantāzijas, ievēro, ka viņš lieliski vada mašīnu, vienkārši burvīgi risina problēmas, viegli un nepiespiesti sazinās pa telefonu, ka neviens tā neprot uzcept kartupeļus kā viņš, ka viņš ir fantastisks sarunu biedrs vai ka viņš prot izvēlēties vislieliskākās dāvanas. Centies gan neatkārtoties, var pamanīt.

6. Netici ja vīrietis izrāda nepatiku pret savu garderobi. Īsts vīrietis grib būt nevainojams, palīdzi viņam tajā! It kā garāmejot pamani, ka viņš lieliski izskatās, ka viņam ir stilīga kaklasaite vai ka viņš ir neatkārtojami stilīgs šajās vecajās džinsās. Drīz viņš pats pie tevis nāks konsultēties, un tu beidzot varēsi tikt vaļā no viņa briesmīgā, svītrainā krekla.

7. Vīrietis izjūt nepieciešamību pēc tavas prasmes viņam šo to piedot. Pie tā pieder viņa pēc darba nogurums un nervozitāte, notrūkušas pogas, nosmērēta jaunā krekla piedurkne, piedeguši grauzdiņi, aizmirsts telefona rēķins, un vēl miljons citu lietu. Galvenais šajā lietā ir saglabāt mieru.

8. Uzmanību! Šis punkts ir priekš pašām labākajām dresētājām. Interesējaties ar ko vīrietis nodarbojas, par ko domā, ko plāno. Esi uzmanīga un domīga, uzdod jautājumus, apspried dzirdēto. Atradinies runāt par veikaliem un drīz vīrietis runās ar tevi par lietām, un no tā brīža tavs reitings strauji augs. Tiesa gan, tava vīrieša lietas var būt visai garlaicīgas.

9. Vīrietis nespēj dzīvot bez maiguma, bet drīzāk nomirs, kā tajā atzīsies. Tā kā neskopojies ar maigumu un glāstiem. Šeit, domājams tev instrukcijas nav vajadzīgas – pati ar to tiksi skaidrībā.

10. Vīrieši mīl asas sajūtas, meklē tās sportā, azartā vai riskā. Un ja jau mīl tad lai viņš tās iegūst. Vari pat palīdzēt un sarīkot tam striptīzu veikala pielaikošanas kabīnē.
11. Vīrietim ir jābūt paklausīgam un jājūt robežas. Apvainojies, dusmojies, skaļi aizcērt durvis, uzsāc klusēšanas maratonu, kad viņam nav taisnība saki to viņam tieši acīs. Bet esi augstsirdīga, piedod ar pirmo reizi ja viņš lūdz piedošanu. Reti kurš vīrietis to darīs divreiz un vēl retāk trīsreiz.

12. Vīrietis dzīvo iluzorā stereotipu un iedomu ideālu pasaulē – tas sargā viņa trauslo psihi. Neaiztiec šos viņa ideālus un stereotipus. Tavs darbs ir pieņemt pareizos lēmumus viņa vietā un likt viņam domāt, ka tie ir viņa lēmumi.

13. Tici viņam un viņš gāzīs kalnus. Kā arī uznesīs tevi pašā virsotnē.

14. Viņam patīk, ja pret viņu izturas uzmanīgi, tomēr tajā pašā laikā ir arī ļoti vienkāršs. Tāpēc tavām komandām ir jābūt skaidrām un viegli saprotamām. Tēlaino izteiksmi atstāj saziņai ar savām draudzenēm.

15. Vīriešiem piemīt apbrīnojama spēja sajust neīstumu un uzspēlētību, tāpēc patiesi tici visam, ko tu dari un saki.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

three + 6 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.