10 izplatītākās kļūdas, kas tiek pieļautas pirmajā randiņā

10 pirmā randiņa kļūdas
Pirmā randiņa nozīmi ir grūti pārvērtēt. Uzvedība pirmajā randiņā lielā mērā nosaka to, kā jūsu iepazīšanās attīstīsies tālāk un vai vispār būs kaut kāds “tālāk” Pirmais randiņš ļoti vienkārši var kļūt arī par pēdējo, ja vien tu nepiedomāsi pie tā, ko tu saki un kā uzvedies.
Ja tu nopietni vēlies atrast savu otru pusīti, tad tev noteikti vajadzētu īpaši pacensties, lai tas noritētu pēc iespējas veiksmīgāk. Piedāvājam tev desmit biežākās uzvedības kļūdas, kuras tiek pieļautas pirmajā randiņā!

Par daudz runu
Dažiem cilvēkiem pietiek tikai vienreiz muti atvērt, lai tie to vairs nevarētu aizvērt. Un daudziem cilvēkiem šādu pļāpu sabiedrībā ir grūti uzturēties. Divu cilvēku sarunā ir svarīgi, lai runātu abi cilvēki. Un nevis nomocīt vienam otru ar nebeidzamiem runu plūdiem. Tāpēc ja tu pamani, ka otrs cilvēks kļūst aizvien klusāks un klusāks, bet tu savā dzīves atstāstā neesat ticis pat vēl līdz pusei, mēģini tomēr iesaistīt sarunā arī otru cilvēku. Jebkurā lietā ir svarīgi saglabāt mērenību un runāšana nav nekāds izņēmums.

Klusēšana
Ja jūsu komunikācija aprobežojas ar strupām vienzilbes atbildēm, tavam sarunu biedram var rasties iespaids, ka tu neesi viņā ieinteresēts. Turklāt šādi tu riskē atstāt, arī garlaicīga cilvēka iespaidu.

Pratināšana
Pāris jautājumu, lai izkausētu ledu un uzsāktu sarunu, ir pilnīgi normāli un pieļaujami. Tomēr nevajadzētu arī bērt jautājumus kā zirņus tikai tāpēc, lai nebūtu jāpiedzīvo klusums. Visticamāk ka brīdī, kad jūsu saruna pārvērtīsies par nopratināšanu, to varēs uzskatīt par pabeigtu un nekāda otrā randiņa tev vairs nebūs.

Aizraušanās ar alkoholu
Ja vien nevēlies, lai jūsu pirmais randiņš kļūst arī par pēdējo, tev pavisam noteikti nevajadzētu tajā piedzerties. Turklāt tas attiecas ne tikai uz pirmo randiņu, bet arī uz vismaz pirmajiem pāris mēnešiem.

Nepārtraukta telefona lietošana
Nav šaubu, ka dzīve bez telefona ir garlaicīgāka nekā dzīve ar telefonu. Tomēr pacenties veltīt savam sarunu biedram vairāk laika nekā savam telefonam. Vislabāk izslēdz telefonam skaņu un randiņa laikā tam pat nepieskarties.

Atbildēšana uz telefona zvaniem
Nekādā gadījumā neatbildiet uz telefona zvaniem pirmā randiņa laikā! Vienkārši paskaties kas zvana, un noliec telefonu atpakaļ. Šādi tu parādīsi, ka esi nopietni ieinteresēts cilvēkā, ar kuru tev ir randiņš.

Sava viedokļa uzspiešana
Cilvēkiem patīk savs viedokli par dažādām apkārt esošām lietām un par pasauli kopumā. Tāpēc sarunājoties piedāvā tiem faktus un nevis uzspied savu viedokli. Ja vien nevēlies atstāt uzpūtīga tipa iespaidu, pacenties arī izvairīties no pārāk kategoriskiem apgalvojumiem.

Uzmanības pārnešana
Šķiet, ka tam būtu jābūt pašsaprotami, bet tomēr ir cilvēki kas to nesaprot. Randiņa laikā nelūri uz citām sievietēm (vai vīriešiem), necenties vērot hokeja spēli un nepārbaudi e-pastu. Tas vienkārši nav pieklājīgi.

Galda etiķetes nezināšana
Ja vien nevēlies izskatīties pēc neaudzināta muļķa, pacenties pirms randiņa apgūt galda etiķetes pamatus.

Strīdi
Viena no pašām lielākajām kļūdām, kuru tu vari pieļaut pirmajā randiņā, ir uzsākt strīdu. Strīdi vispār neliecina par augstu intelektu, un pirmajā randiņā vispār nevienam nevajadzētu strīdēties. Tu tikai atstāsi nepatīkama cilvēka iespaidu.

Avots

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

14 − one =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.