Kā savaldzināt vīrieti

Kā savaldzināt vīrieti
Vēlies zināt, kā savaldzināt vīrieti? Ievēro šos dažus noteikumus! Vīrieši ir diezgan primitīvas radības un tāpēc noteikumu pat nav īpaši daudz.

Radi piemērotu atmosfēru
Savaldzināt vīrieti skaļā ballītē vai klubā ir sarežģītāk, jo šādos skaļos pasākumos ir daudz nevajadzīgu kairinātāju un uzmanības novērsēju. Vislabākā vieta vīrieša savaldzināšanai ir mājas. Vakariņas sveču gaismā un klusa romantiska mūzika būs ideāli piemērota atmosfēra, lai savaldzinātu vīrieti. Noteikti ir jāpievērš uzmanība arī smaržām un tādēļ izmanto svaigus ziedus un aromātiskas eļļas.

Esi par sevi pārliecināta
Nav noslēpums, ka lielai daļai vīriešu patīk par sevi pārliecinātas sievietes. Taisna mugura un karaliska stāja ir tās lietas, kas tev pievērsīs vīrieša uzmanību.Turklāt tev ir arī jāaizmirst par visiem saviem kompleksiem! Tu esi tāda kāda vēlies būt! Runājot ar vīrieti nekad un nekādos apstākļos neiedomājies pieminēt kādu no saviem trūkumiem. Ja neesi apmierināta ar savu figūru, centies ar apģērbu izcelt savas pievilcīgākās ķermeņa daļas un paslēpt neapmierinošās.

Iekāro ar acīm
Tad kad vīrietis ar savu skatienu būs novērtējis tavas kājas un krūtis, viņš sāks skatīties tavās acīs. Atceries, ka tavas acis ir viens no svarīgākajiem ieročiem vīrieša savaldzināšanā. Lai padarītu savu skatienu pēc iespējas izteiksmīgāku, nekautrējies izmantot kosmētikas sniegtās iespējas. Lai tavas acis mirdzētu pat pēc smagas darba dienas var izmantot speciālus pilienus, kas piešķirs acīm mirdzumu. Skaties vīrieša acīs un spēlējies ar skatienu.

Ieturi distanci
Parūpējies, lai tava interese par vīrieti neliktos viņam pārāk uzbāzīga. Pāris reizes ignorē viņa uzmanības apliecinājumus, jo šādi viņa uzmanība tiks vēl vairāk piesaistīta. Tomēr nevajag arī pārspīlēt, lai viņš nezaudē savu interesi. Vari uz kādu brīdi no vīrieša attālināties un ļaut viņam nedaudz pagarlaikoties, tomēr nedari to pārāk ilgi.

Izcel savu sievišķību
Gatavojoties ar vīrieti tikties, uzvelc vieglu tērpu, kas izcels tavu figūru un uztaisiet frizūru lai izceltu savu matu skaistumu. Izcel savas sejas līnijas. Dari visu, lai paskatoties spogulī tu pati sev patiktu, jo ja tu patiksi sev tu patiksi arī vīrietim.

Pievilcīga balss
Čuksti viņa ausīs komplimentus. Dari to gurdenā, jutekliskā balsī. Tas liks viņam aizmirst par visu uz pasaules un reibt no tevis un taviem vārdiem.

Koķetē
Flirts vienmēr liek aizmirst par visām ikdienas rūpēm un noskaņo uz seksuālas nots.

Kā jau minējām, nav nekā sarežģīta tajā, kā savaldzināt vīrieti.

Kā savaldzināt vīrieti

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

four × 2 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.