Kā savaldzināt sievieti

Ir puiši, kuriem sievietes pašas tā vien līp klāt, bet ir arī tādi, kuri nespēj pat saņemties, lai uzsāktu sarunu ar iepatikušos meiteni. Ja arī tu esi viens no tādiem, tad šis raksts ir domāts tev. Lasi un uzzini kā savaldzināt sievieti!

Sākumā jums vajadzētu noskaidrot, kādas sievietes jums īsti patīk. Ja ir kāda noteikta pazīme, kas sievieti jūsu acīs padara īpaši pievilcīgu, tad tas ir vēl labāk. Nākamā lieta kas jums būtu jādara, tas ir godīgi sevi jānovērtē. Padomājiet par to ko jūs varat piedāvāt izvēlētajai sievietei. Tām noteikti nav jābūt materiālām vērtībām, iespējams jūs esat pievilcīgs, jums ir laba humora izjūta vai arī jūs esat neatlaidīgs un ar spēcīgu raksturu apveltīts cilvēks. Izvēloties sievieti būtu ļoti ieteicams reāli novērtēt sevi un savas iespējas, un izvēlēties sev pēc iespējas atbilstošāku meiteni.

Nākamā lieta, kurai jums būtu jāpievēršas, ir jūsu izvēlētās sievietes rakstura un gaumes izpēte. Jums ir jāiegūst pēc iespējas vairāk informācijas par šo sievieti. Tomēr cenšaties to darīt neuzkrītoši, tā lai šai sievietei nerodas sajūta, ka jūs skrieniet tai pakaļ. Pastāv iespēja, ka šī sieviete pati par jums ieinteresēsies.

Kad esat tici galā ar izpēti ir laiks pievērsties aktīvākai rīcībai. Izvēlaties kādu piemērotu brīdi, dodieties pie šīs sievietes un uzsāciet vieglu un nepiespiestu sarunu. Sarunas laikā mēģiniet pajokot vai pastāstīt kādu jautru atgadījumu. Sievietēm patīk vīrieši ar humora izjūtu. Ja jūtat, ka sieviete par jums ir ieinteresējusies, tad piedāvājiet tai tuvākajā laikā kaut kur kopā aiziet. Ja sieviete to kaut kādu iemeslu dēļ nevar, tad palūdziet, lai viņa iedod jums savu telefona numuru.

Tagad ir laiks pievērsties jūsu ārienei. Sievietēm nav īpaši svarīgi, lai vīrietim būtu skaista seja kā modelim(bet ja jums tāda ir – tas ir plus). Tomēr sievietēm ir svarīgi, tas lai vīrietis būtu sakopts un gaumīgi saģērbies. Svarīgi ir arī tas, lai vīrietim būtu sakopti mati un lai tā bārda ir gludi noskūta. Lielākajai daļai sieviešu patīk gludi skūti vīrieši. Kaut nebūt ne visām. Tāpat nāks par labu, ja jūs labi smaržosiet, un tāpēc laicīgi iegādājieties labas smaržas.

Esiet par sevi pārliecināts. Sievietēm ir ļoti svarīgi apzināties, ka vīrietis būs uzticams aizstāvis uz kuru varēs droši paļauties sarežģītās situācijās. Kā arī to ka vīrietis viņu nepametīs un neatstās vienu ar problēmām. Esiet drosmīgāks un uzstājīgāks. Sievietēm patīk sajust vīrieša spēku.

Vēl kāda ļoti svarīga lieta ir likt sievietei saprast, ka viņa ir vienīgā pēc kuras uzmanības un simpātijām jūs alkstat. Ja centīsieties vienlaikus iekarot vairāku sieviešu uzmanību, visticamāk jūs cietīsiet sakāvi visās frontēs(ja vien protams jūs neesat īsts savaldzināšanas profesionālis, bet ņemot vērā ka jūs lasāt šo rakstu jūs tāds noteikti neesat). Neviena sieviete nevēlas justies kā viena no daudzām. Katras sieviete grib būt vienīgā savam izredzētajam vīrietim. Un to ir ļoti svarīgi atcerēties.

Ņemiet vērā šos padomus kā savaldzināt sievieti, un ja vien jūs kaut ko pats nesabojāsiet, tad visticamāk jūs gaida panākumi. Vēlam veiksmi!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

16 + five =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.