Kā piespiest vīrieti apprecēties

Reizēm tā gadās ka vīrieši kaut kādu iemeslu pēc neveic šo jums tik nozīmīgo soli, un nebildina jūs. Tomēr sievietei arsenālā ir pāris ieroči ar kuriem panākt savu, jo ne velti daba sievieti ir apveltījusi ar elastību un viltību. Bez tam visiem ir labi zināms vecais teiciens ka vīrietis ir galva, bet sieviete kakls kas šo galvu groza. Tieši mums sievietēm ir lemts vadīt vīriešu rīcību, kā arī viltīgi un smalki iepotēt vīrieša smadzenēs tādu vai citādu programmu.
Tātad, kādi instrumenti ir jūsu rīcībā lai vadītu vīrieša domas un rīcību? Kā piespiest vīrieti apprecēties?

1. Esiet vienīgā savā jomā.
Un atceraties ka skaistums, bagātība vai inteliģence nebūt nav obligātas prasības. Vienīgais kas jums ir jādara, tas ir jāattīsta sevī pārliecību un optimismu. Pārlieciniet sevi ka jūs tiešām vēlaties precēties, un droši ejat uz savu mērķi. Nepievērsiet uzmanību apkārtējo viedoklim, jo tāda kā jūs citas vairāk nav, bet gudrs un jūs cienīgs vīrietis to noteikti pamanīs, un novērtēs..

2. Nekad nesāciet runāt par laulībām pirmā
Vīrietim ir svarīgi zināt ka viņu neviens nepiespiež, un ka lēmumu pieņem viņš pats patstāvīgi. Pie tam nevajag ierobežot vīrieša brīvību, un ja tas vēlas iet kaut kur ar draugiem bez jums, nerīkojiet scēnas. Citādi vīrietis var nodomāt ka pēc kāzām laulību gredzens var pārvērties par uzpurni un īsu pavadu.

3. Nekādā gadījumā nešantažējiet un nedraudiet vīrietim
Tas pirmām kārtām attiecas uz tām sievietēm kuras mēģina ieņemt bērnu un šādi paātrināt kāzas. Ņemiet vērā ka kopīgs bērns nebūt neapstādinās vīrieti kurš ir izlēmis no jums aiziet.

4. Nemēģiniet nopirkt vīrieti
Nemēģiniet nopirkt vīrieti ar solījumiem ka jūsu vecāki(vai jūs pati), pēc kāzām nopirks dzīvokli, mašīnu, vai palīdzēs iekārtot labā darbā. Normālu vīrieti tas atgrūdīs, bet alfons jums visticamāk tomēr nebūs vajadzīgs.

5. Nerunājiet ar vīrieti pa telefonu ilgāk kā 10 minūtes
Nevajag lai vīrietis sajūt ka sēžot mājās, mīkstā dīvāniņā viņš var patīkami izklaidēties ar mīļoto sievieti. Dēļ šādas privilēģijas viņam ir kā minimums jāpaceļ savs dibens, un jāiziet ārpus mājas.

6. Neuzstājiet uz iepazīšanos ar vecākiem vai draugiem
Šai iniciatīvai ir jānāk no jūsu izvēlētā vīrieša. Vīrieši ir brīvību mīloši zvēriņi, un nevajag atņemt viņiem šo ilūziju.

7. Atļaujiet vīrietim ieņemt vadošo pozīciju
Ļaujiet lai vīrietis izvēlas jūsu atpūtas vietas. Tas nebūt nenozīmē ka jums ir jāapmeklē vietas kuras jums nepatīk, daži smalki mājieni, un vīrietis uztvers jūsu vēlmes. Ja tas tā nenotiek, pajautājiet sev vai jums šo vīrieti tiešām vajag, vai ir vērts pūlēties?

8. Nemēģiniet vīrieti izmainīt
Nemēģiniet vīrieti izmainīt, un nelolojiet cerības ka viņš pats mainīsies. Brīnumi notiek reti, un vīrieši parasti nav noskaņoti uz mainīšanos. Tādēļ pieņemiet visu notiekošo tādu kāds tas ir. Esiet iecietīga pret to trūkumiem, protams ja vien šie trūkumi ir salīdzinoši nekaitīgi.

9. Esiet noslēpumaina
Kļūstiet noslēpumaina, bet nezaudējiet patiesumu. Vīriešus ļoti uzkurina noslēpumi, tāpēc neatņemiet tam iespēju pafantazēt.

10. Nedzīvojiet kopā līdz kāzām
Līdz kāzām nedzīvojiet kopā un neatstājiet viņa mājā savas mantas. Šādi vīrietis baidīsies jūs pazaudēt.

11. Kļūstiet neaizstājama
Kļūstiet neaizstājama priekš sava vīrieša, vismaz dažās lietās. Lai viņam viss pats patīkamākais asociējas ar jums. Un pats galvenais, jūsu izredzētajam ir jātic ka viss ko jūs priekš viņa dariet jums sagādā prieku.

12. Parādiet ka jūs spējiet patikt citiem
Uzmanīgi parādiet ka jūs spējat patikt citiem vīriešiem. Nedaudz greizsirdības nebūt nekaitēs.

13. Nodarbojoties ar seksu, atdodieties tam pilnībā
Kad jūs ar savu izredzēto nodarbojaties ar seksu, pilnībā atdodiet sevi šīm sajūtām, nedomājiet par to ko var un ko nevar. Esiet patiesa, un neizliecieties par to kas jūs patiesībā neesiet. Vīrietis noteikti sajutīs šādu neīstumu.

14. Pārlieciniet vīrieti ka neviens cits viņu nesaprot labāk kā viņu saprotiet jūs.

15. Pievērsiet vīrieša uzmanību jums pazīstamiem precētiem pāriem.
Bez tam nebūs lieki šad tad ļaut vīrietim izjust ģimenes dzīves priekus, piemēram kopīgi vakari pie TV, zem kopēja pleda un kādu glāzi vīna.

16. Vienmēr esat pievilcīga
Vienmēr esiet sakopta un pievilcīga. Lai jūsu vīrietis iegūst pārliecību ka pēc kāzām jūs nepārvērtīsieties par nekoptu radījumu rītasvārkos. Lai vīrietis saprot ka pēc kāzām viņš joprojām varēs lepoties ar jūsu skaistumu, kas nu jau piederēs viņam oficiāli.

17. Izturieties ar cieņu pret vīrieša vecākiem
Izturieties ar cieņu pret vīrieša vecākiem, un it īpaši māti. Esiet droša, labāk iegūt viņa māti kā sabiedroto, nekā visu atlikušo mūžu būt ar to kara stāvoklī. Bez tam vīrietim var būt svarīgi lai jums ir labas attiecības ar viņa vecākiem.

Noslēgumā vēlamies jums atgādināt, ka jūs nekad nevarat būt droša par savu privāto dzīvi. Pat stājoties laulībā ar vīrieti, jums nav garantiju ka vairs nekad nebūsiet nodota vai pamesta. Lai kāda nebūtu laime, par to ir vērts cīnīties, pie tam patstāvīgi, un nekad neapstājieties uz sasniegtā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

seventeen + 11 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.