10 pazīmes, ka esat satikuši radniecīgu dvēseli

10 pazīmes, ka esat satikuši radniecīgu dvēseli
Nav svarīgi vai tas ir draugs vai mīļotais cilvēks, jo patiesi tuvu cilvēku atrast nav viegli. 10 pazīmes, ka esat satikuši radniecīgu dvēseli.

Jums šķiet, ka jūs esat pazīstami veselu mūžību

Jūs esat iepazinušies pavisam nesen, bet jums jau šķiet, ka pazīstat viens otru no pašas dzimšanas. Dažas jūsu dzīves detaļas ir tik ļoti līdzīgas, ka rodas iespaids, ka jūs esat kopā auguši. Jūsu uzskati dzīves svarīgākajās lietās sakrīt, un tas rada komforta un tuvības sajūtu.

Jūs saprotat viens otru

Ļoti bieži jūs bez jebkādiem paskaidrojumiem saprotat, ko šis cilvēks vēlas pateikt. Lielākajā daļā gadījumu šāda otra cilvēka pazīšana izveidojas ilgstošas saskares laikā. Tomēr daži cilvēki mūsu dzīvēs ienāk jau sagatavoti un pareizi saprot to, ko mēs tiem vēlamies paust. Šāda sapratne neapšaubāmi padara mūsu dzīvi vienkāršāku un ļauj netērēt laiku skaidrojumiem.
Tas gan nenozīmē, ka mums no otra būtu jāgaida telepātiskas spējas un ja jums no otra kaut ko vajag – labāk pasakiet to. Tas ir daudz labāk nekā gaidīt no otra cilvēka rīcību un pēc tam apvainoties, ka viņš jūs nav sapratis.

Atšķirības jūs nesanaido, bet attīsta

Pat dvīņi, kas vizuāli ir neatšķirami, var ļoti atšķirties pēc rakstura. Savukārt starp pilnīgi svešiem cilvēkiem šādas atšķirības ir tikai dabiskas. Jums var piemist pilnīgi dažādas īpašības, un tomēr tās nekalpo par iemeslu strīdiem. Rakstura un uzvedības atšķirības ļauj jums vienam no otra mācīties un padara jūs pilnīgākus.

Jūs līdzpārdzīvojat

Empātisks cilvēks spēj saprast, ko jūt nelaimē nonācis cilvēks. Savukārt tuva cilvēka bēdas tiek izjustas kā savējās.

Prieki jūs satuvina

Ja ar bēdām viss ir diezgan skaidrs tad ar prieku situācija jau ir nedaudz savādāka. Pajust līdzi ir salīdzinoši vienkārši, bet dalīt prieka brīžus jau ir sarežģītāk. Ja jūs no visas sirds un bez skaudības priecājaties par viens otra sasniegumiem un jūsu starpā nav nekādas sacensības, ziniet, ka jūsu attiecības ir patiesi vērtīgas.

Jūs varat būt tādi kādi esat

Parasti iepazīstoties ar citiem cilvēkiem mēs gribam izlikties labāki, nekā patiesībā esam. Savas dīvainības un citas īpatnības mēs pietaupām tiem, ar kuriem kļūstam tuvāki un pat tad neatklājamies pilnībā līdz galam.
Tas ir tīri pašaizsardzības jautājums jo parādot sevi no neparastās puses, cilvēks var saskarties ar izsmieklu, pārmetumiem vai apvainojumiem, bet tas ir visai nepatīkami. Savukārt esot kopā ar radniecīgu dvēseli mēs esam tik atbrīvojušies, ka nebaidāmies būt īsti.

Jūs viegli samierinieties ar viens otra trūkumiem

Attiecības var vērtēt dažādi. Visbiežāk tās vērtē pēc tā, cik daudz cilvēki ir gatavi tajās ieguldīt un cik ļoti tie ir gatavi mainīties. Tomēr uz to var paskatīties arī no citas puses: noteikti starp jūsu tuviniekiem ir cilvēki, kas neliekas tik kaitinoši kā citi. Jūs viegli sadzīvojat vienā teritorijā, jūsu ieradumi nav pilnīgi pretēji, un jūs patstāvīgi nenomoka domas, ka labāk būtu nozust uz kādu vientuļāku vietu. Nenovērtējiet šādus cilvēkus par zemu.

Jūs esat kopā, jo gribat to

Jūs saista tieši vēlme būt kopā un nevis ārēji apstākļi. Izņemot no jūsu attiecībām kopīgu darbu, biznesu vai citus apstākļus un jūs joprojām paliktu kopā. Turklāt jūsu attiecības nekļūtu ne labākas vai sliktākas nekā tas ir pašreiz.

Jūsu strīdi nav pasaules gals

Līdzīgi kā citi arī jūs mēdzat strīdēties un tomēr diezgan ātri pēc tam salabstiet. Jūs pārāk augstu vērtējat viens otru, lai ļautu kaut kādam strīdam izjaukt jūsu attiecības. Jūs atzīstat viens otra tiesības uz savu viedokli un pat strīda karstumā atturaties no pašu jūtīgāko tēmu aizskaršanas.
Pateicoties tam, pat strīdi nespēj iedragāt jūsu attiecības, jūs tos atstājat aiz muguras un dodaties kopā tālāk.

Jūs vienkārši ziniet, ka tas ir viņš(vai viņa)

Skan nedaudz neticami un tomēr vai pašam jēdzienam “radniecīga dvēsele” var būt kaut kas kopīgs ar loģiku un faktiem? Ja jūs skatāties uz kādu cilvēku un redzat tajā uzticamu biedru, bez kura jūs nebūtu jūs, nekādi citi pierādījumi nav vajadzīgi.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

seven + 14 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.