15 pazīmes, kas liecina, ka jūs esat intraverts

15 pazīmes, kas liecina, ka jūs tomēr esat intraverts
Daudz cilvēki uzskata, ka visi intraverti ir pieticīgi un kautrīgi, kaut tas tā var arī nebūt. Intraverti vienkārši ir sapratuši, ka tiem ir vieglāk atgūt spēkus vientulībā vai ģimenes lokā. Tieši ar to intraverti tad arī atšķiras no ekstravertiem, kuri tiek uzskatīti par enerģiskākiem un kuri savus spēkus atgūst lielās grupās. Tieši šī kļūdainā uzskata dēļ daudzi cilvēki sevi neuzskata par intravertiem, kaut patiesībā tādi ir.

Jūs esat intraverts, ja atbilstiet šādiem nosacījumiem.

Lielas cilvēku grupas jums krīt uz nerviem
Skaļas un cilvēku pārpilnas vietas nebūt nav intravertu mīlētas. Koncerti, ballītes, konferences un sporta pasākumi – visās šajās vietās intraverti jūtas diezgan neērti.

Jums nepatīk iepazīties ar jauniem cilvēkiem
Nav daudz cilvēku, kas būs gatavi atzīties, ka tiem nav viegli iegūt jaunus draugus. Savukārt intravertus jaunu cilvēku iepazīšana var visai nopietni nogurdināt. Intravertiem sagādā pūles pat vienkārša saruna ar jaunu cilvēku.

Jums labi sanāk publiskas uzstāšanās, bet ne tas kas notiek pēc tām
Tas ka jūs esat intraverts vēl nenozīmē, ka jūs nevarat būt daiļrunīgs un par sevi pārliecināts cilvēks. Esot svinībās jūs spējat pateikt lielisku tostu tomēr pašas svinības jums ir gandrīz neizturamas.

Jūs draudzējaties ar ekstravertiem
Mēs visi esam dzirdējuši, ka pretpoli pievelkas. Daudzi intraverti draudzējas ar ekstravertiem, tāpēc ka tas papildina šo cilvēku personības. Dažreiz intravertiem ir noderīgi doties sabiedrībā, savukārt ekstravertiem reizēm nāk par labu nedaudz klusuma.

Jums nepatīk pārrunas un intervijas
Darba pārrunas nevar nosaukt par intraverta mīļāko nodarbošanos. Tomēr viņi lieliski spēj tikt ar tām galā. Sākumā gan intraverts nedaudz panervozēs, bet tiklīdz tas iepazīs pārrunu vadītāju tie spēj sevi parādīt no labākās puses.

Jūs esat uzticams draugs
Intraverti parasti ir ļoti godīgi un uzticīgi cilvēki. Intraverti smeļas enerģiju esot vientulībā un tieši tāpēc tiem ir tik vienkārši būt godīgiem attiecībās ar draugiem.

Dažreiz jums gribas paslinkot un neko nedarīt
Ekstraverti vienmēr ir ar kaut ko aizņemti, tie visu laiku kaut ko dara un tiem nesēžas uz vietas. Tajā pašā laikā intravertiem gribas vienkārši pasēdēt mājās un atpūsties. Nekā nedarīšana intravertiem ir lielisks veids kā atpūsties un atjaunot savas enerģijas rezerves.

Jūs nesteidzieties uzreiz atbildēt uz SMS
Jūs neesat pielīmēts pie sava telefona. Un kad jūs ieraugāt, ka esat saņēmis jaunu SMS no drauga, jūs uz to atbildiet tikai tad, kad esat tam gatavs. Jūs visu dariet tā kā jums to patīk darīt un tad kad jums to gribas darīt.

Jums nav viegli uzticēties citiem cilvēkiem
Intravertiem ne vienmēr ir viegli atrast draugus, kas cienītu to personības tip Tieši tāpēc, kad jūs sākat ar kādu iepazīties un veidot draudzības saites, jums tas prasa daudz vairāk laika nekā ekstravertam. Tam gan ir arī pozitīvās puses, visticamāk jūs cilvēkos arī mazāk kļūdīsieties. Kā arī visi jūsu draugi būs tiešām īsti draugi.

Jūs rakstāt
Daudzi intraverti ir rakstnieki. Bieži tie kļūst par %Atie kļūst par īstiem rakstniekiem vai arī raksta sava prieka pēc brīvajā laikā. Šī nodarbe palīdz tiem saprast kas viņi ir patiesībā un arī atjaunot spēkus.

Jūs esat uzmanīgs
Bieži intraverti pievērš daudz uzmanības tam, kas notiek tiem apkārt un tie mēdz pamanīt pat ļoti sīkas detaļas. Tas jūs padara par ļoti uzmanīgu ciemiņu un labu mājas saimnieku. Bieži ir tā, ka cilvēkiem vienkārši patīk atrasties jūsu sabiedrībā.

Jums patīk domāt par nākotni
Ekstraverti bieži mīl skriet uz priekšu nezināmajā, bet intraverti ir savādāki. Visticamāk jūs sastādiet precīzus plānoto notikumu plānus, visu aprēķiniet un kārtīgi izdomājiet visus iespējamos sīkumus. Jums ir svarīgi, lai viss notiktu pēc iespējas gludāk un nesāpīgāk. Un nav svarīgi, kas ir šis plānotais notikums: dzimšanas dienas svinības vai atvaļinājums – viss tiks izdomāt līdz pēdējam sīkumam.

Jūs esat pieaudzis un nobriedis
Bērnībā par intravertiem bieži saka, ka viņiem ir veca cilvēka prāts. Intravertiem personības īpašības apkārtējiem liek tos uzskatīt par pieaugušiem un gudriem cilvēkiem. Reizēm tas var šķist diezgan glaimojoši.

Jūs ziniet ko jūs gribiet
Intraverti bieži vien labi zina ko tie grib un zina arī kā to sasniegt. Tas, protams, ir tikai slavējami.

Jūs dzīve ir sabalansēta
Intraverti ir nepārspējami pareiza dzīves balansa ievērošanas eksperti. Tie lieliski sabalansē to laiku, kas pavadīts vientulībā un laiku kas pavadīts citu cilvēku sabiedrībā. Intraverti pamanās iedalīt sev pietiekoši daudz laika savas enerģijas atjaunošanai, turklāt neaizmirstot saglabāt arī pietiekoši daudz laika sabiedriskajai dzīvei.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

13 + fifteen =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.