Interesanti fakti par sieviešu krūtīm

Interesanti fakti par sieviešu krūtīm
Pāris interesantu faktu par sieviešu krūtīm.

Vidējais vienas sievietes krūts svars ir 400 gramu.

Katrs sievietes liekā svara kilograms palielina krūšu svaru par divdesmit gramiem. Tā kā vecais teiciens par katra mākoņa zelta maliņu, nav gluži bez pamata arī liekā svara gadījumā.

80 % sieviešu abas krūtis nav pilnīgi vienādas, viena vienmēr ir lielāka un visbiežāk tā ir kreisā krūts.

Sievietes krūtis var palielināt arī dabiski, bez operācijas. To var paveikt ar fitoekstrogēnu palīdzību. Šīs vielas ir atrodamas piemēram lēcās, pupiņās, apiņos, sojā un liepu ziedos. Tomēr nevajadzētu arī pārmērīgi aizrauties ar šīm vielām, jo tās var arī veicināt krūšu vēža rašanos.

Krūtis sastāv no dziedzeru, fibrozās un taukaudu daļas. 97% krūšu ir tieši taukaudu daļa.

Grūtniecības laikā vidējais vienas krūts svars var palielināties līdz pat 700 gramiem.

Sievietes krūtīs nav muskuļu audu, tāpēc palielināt tās ar fiziskiem vingrinājumiem nevar. Tieši pretēji, nodarbojoties ar kultūrismu krūtis var pat samazināties.

Aptuveni 70% sieviešu vēlas palielināt krūtis, vai izmainīt to formu. Tomēr vairāk kā 25% pēc krūšu palielināšanas operācijas krūtīs ap implantu izveidojas saistaudu saaugums, kas padara krūšu izskatu nedabīgu, un tās paliek cietas.

Interesanti ka dažādu rasu sievietēm atšķiras krūšu forma. Eiropietēm tās parasti pus sfēriskas, aziātēm konusveidīgas, bet āfrikānēm bumbierveidīgas. Tā tas protams nav visos gadījumos, bet bieži gan.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

one × 2 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.