Septiņi iemesli, kāpēc ir labi būt plikgalvim

Septiņi iemesli, kāpēc ir labi būt plikgalvim
Tu esi vīrietis labākajos gados, un tava galva lēnām sāk zaudēt matus? Nepārdzīvo un necenties ar to cīnīties! Tas drīzāk ir iemesls sākt priecāties. Plikpaurība nav nekas slikts vai apkaunojošs un tā var tevi padarīt vēl pievilcīgāku un nest vairākus citus ieguvumus. Lasi septiņus iemeslus, kāpēc ir labi būt plikgalvim!

Ekonomija
Centieni saglabāt atlikušos matus un pati matu kopšana neapšaubāmi prasa regulārus izdevumus. Brīnumlīdzekļi kas sola ātru matu atjaunošanos nav lēti, turklāt mati ir arī regulāri jāapgriež un vēl regulārāk jāmazgā. No tā visa atsakoties gan nekādas milzu summas neizdosies ietaupīt, bet kādam liekam aliņam vai pat kam stiprākam noteikti pietiks.

Bara vadoņa statuss
Plikpauraini vīrieši automātiski tiek uztverti kā dominējošas personas (atcerēsimies kaut kaut vai Džeisonu Stekhemu vai Brūsu Vilisu). Turklāt vīrietis, kurš ir zaudējis matus, bet tomēr spēj iziet sabiedrība, noteikti ir īsts vīrietis, kuru vajag cienīt un no kura nav kauns arī nedaudz bīties.

Labāks iespaids
Kā noskaidrojās kādā Smitsona institūta pētnieku veiktā pētījumā, plikpauraini vīrieši atstāj godīgāku un taisnīgāku cilvēku iespaidu. Tad nu sanāk, ka plikgalvainiem vīrieši atstāj labāku iespaidu nekā to matainie brāļi.

Vairāk brīva laika
Tiklīdz kā tiek zaudēti visi mati, mums parādās kaudzēm brīva laika. Mati vairs nav jāķemmē, nav jāmazgā un nav arī vairs jādodas pie friziera. Tev vairs nav jānēsā līdzi ķemme un nav jāuztraucas par to, ka tavi mati varētu būt izpūruši. Tu sev aiztaupīsi liekus uztraukumus un iegūsti daudz brīva laika, kuru tagad varēsi veltīt kam daudz vērtīgākam.

Jauneklīgāks izskats
Atvadoties no matiem, tev nekad vairs nebūs jāuztraucas par nosirmošanu un tas automātiski nozīmē, ka tu izskatīsies jaunāks.

Pievilcība sieviešu acīs
Tas nav nekāds noslēpums – daudzas sievietes uzskata, ka plikpauraini vīrieši ir neticami labi gultā. Nav gan skaidrs kā šis uzskats ir radies un iespējams, ka mums atkal jāpasakās Brūsam Vilisam, Džeisonam Stekhemam un Vinsam Dizelam.

Evolūcija
Mūsu sugai evolucionējot un attīstoties, mēs esam zaudējuši daudz matu. Un kur ir teikts, ka, attīstoties tālāk, mēs nezaudēsim arī tos matus, kas mums vēl ir palikuši? Tāpēc ja tu sāc pamanīt, ka matu uz galvas kļūst aizvien mazāk, ir ļoti iespējams, ka tu gluži vienkārši pārej jaunā attīstības līmenī.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

17 + two =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.