Sešas nezināmas Facebook funkcijas

Sešas nezināmas Facebook funkcijas
2004. gada 4. februārī tika dibināts daudzu tik mīlētais un nīstais Facebook. Šo 13 gadu laikā Facebook funkciju un apmeklētāju skaits ir tikai audzis un šobrīd Facebook ir viena no piecām populārākajām pasaules vietnēm kuru mēnesī apmeklē vairāk nekā 1,8 miljardi cilvēku. Neskatoties uz Facebook lielo popularitāti, tā funkciju sarakstā ir daudz tādu funkciju, par kurām zina tikai retais. Piedāvājam iepazīties ar sešām interesantām un maz zināmām Facebook funkcijām!

Šahs Facebook čatā
Ja esi šaha spēles cienītājs, šī iespēja varētu kļūt par vienu no tavām mīļākajām Facebook funkcijām. Vienkārši uzsāc saraksti ar kādu draugu vai paziņu un aizsūti šim cilvēkam komandu “@fbchess play“ (bez pēdiņām). Pēc komandas ievades jūsu sarakstē parādīsies šaha dēlis, un jūs varēsiet uzsākt spēli. Spēles figūru pārvietošana notiek ar komandām un lai uzzinātu visas pieejamās spēles komandas izmanto komandu “@fbchess help“ (bez pēdiņām).
Sešas nezināmas Facebook funkcijas: Šahs Facebook čatā

Dienas jaukumiņš
Vēl kāda interesanta Facebook čata komanda kas spēs nedaudz izklaidēt tevi un cilvēku, ar kuru tu saraksties ir “@Dailycute” (bez pēdiņām). Šī komanda parādīs kādu jauku zvēriņa bildīti, turklāt katru reizi bildīte būs cita.

Facbook čats pa visu ekrānu
Ja tu parasti izmanto tieši“Facebook” web versiju un tev ir apnicis čata mazais lodziņš ekrāna apakšā, tev varētu patikt iespēja ieslēgt čatu pa visu ekrānu.
Šī gan nav nekāda slepenā funkcija, un, lai to ieslēgtu, tev vienkārši ir jānoklikšķina uz “Messenger” ikoniņas un tad jānospiež uz “View All In Messenger” zem sarakstēm. Ja vēlies pilnībā atbrīvoties no “Facebook” augšējās izvēlnes, tad dodies uz vietni https://messenger.com
Sešas nezināmas Facebook funkcijas

Facebook blogi
Ja vēlies izmēģināt spēkus blogošanā vai vienkārši gribi padalīties ar ko vairāk par pāris teikumiem, tad tev varētu noderēt Facebook “Notes” Šeit tu vari padalīties ar plašākiem tekstiem, ievietot tekstā attēlus un video un, protams, arī pievienot saviem ierakstiem titulbildes.
Šeit tu arī redzēsi to cilvēku blogu ierakstus, kuriem tu seko.
Viss šeit aprakstītais ir pieejams šeit https://facebook.com/notes
Lai pievienotu jaunu ierakstu spied uz pogas “Write a Note” Ar saviem ierakstiem tu, protams, vari arī dalīties, un tad tos redzēs arī tavi pārējie Facebook draugi.

Norādīt cilvēku kuram būs jāparūpējas par tavu Facebook kontu, kad tu nomirsi
To varbūt nav patīkami apzināties, bet kādreiz mēs visi nomirsim un tam labāk ir sagatavoties jau laicīgi.
Lai norādītu cilvēku, kuram būs jāparūpējas par tavu Facebook kontu, kad tevis vairs nebūs, tev ir jādodas uz iestādījumiem, un sadaļā “Drošība” jāizvēlas sadaļa “Legacy Contact” kurā jānorāda kāds tava Facebook drauga vārds.
Sešas nezināmas Facebook funkcijas
Sešas nezināmas Facebook funkcijas

Paskatīties visus Facebook “Live ” video
Palēnām Facebook “Live” kļūst aizvien populārāks un viena no interesantākajām šīs platformas iespējām ir iespēja paskatīties visus pašreiz raidošos video. Visi aktīvie video ir attēloti kā punkti kartē, un, novietojot peles kursoru uz kādu no šiem punktiem, tu varēsi paskatīties tā patreiz raidīto video.
Visi Facebook “Live” video ir apskatāmi šeit: https://facebook.com/livemap
Sešas nezināmas Facebook funkcijas

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

20 − 3 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.