Aliexpress preču izlase #4

Aliexpress preču izlase #4
Kārtējā izlase ar 10 interesantām un noderīgām precēm no Aliexpress.

Xiaomi Bluetooth klaviatūra telefonam, planšetei vai datoram
Xiaomi Bluetooth klaviatūra telefonam, planšetei vai datoram
Kvalitatīva, skaista un funkcionāla Xiaomi zīmola Miiiw klaviatūra, kuru var lietot izmantojot Bluetooth vai 2.4GHz bezvadu savienojumu(2.4GHz USB spraudnis komplektā).
Galvenais klaviatūras plus neapšaubāmi ir atjautīgais risinājums, kas ļauj to ērti lietot ar planšetēm un telefoniem. Savukārt klaviatūras lielākais mīnus ir tās cena, kas uz raksta tapšanas brīdi bija vairāk nekā 50 eiro. Starp citu, klaviatūru par nedaudz zemāku cenu varēja iegādāties Gearbest veikalā, kur tās cena bija nepilni 50 eiro.

Nopirkt Aliexpress

Nopirkt Gearbest

Bezvadu lādēšanas adapteris
Bezvadu lādēšanas adapteris
Šī ierīce ļaus tavam telefonam iegūt bezvadu lādēšanas funkciju. Galvenais, lai tavam telefonam būtu kāds no atbalstītajiem lādēšanas portiem un pietiekoši necaurspīdīgs telefona maciņš. Cena šai ierīcei ir visai draudzīga un pat dārgākajā variantā nepārsniedz 2 eiro.

Nopirkt šeit

Salokāma Bluetooth klaviatūra ar skārienpaliktni
Salokāma Bluetooth klaviatūra ar skārienpaliktni
Vēl viena Bluetooth klaviatūra tikai šoreiz saliekama un ar skārienpaliktni. Klaviatūra var noderēt cilvēkiem, kuri daudz pārvietojas un kuri daudz izmanto telefonu vai planšeti. Protams, šī klaviatūra nebūs tik ērta lietošanā kā iepriekšējā, tomēr tā ir arī lētāka un salocītā stāvoklī tā ir aizņem maz vietas. Klaviatūras cena nedaudz virs 19 eiro.

Nopirkt šeit

Polimēru masa veidošanai

Ja tu vai tavi bērni mīliet padarboties ar rociņām, lai izveidotu kaut ko skaistu un interesantu, jums noteikti patiks šie polimēru māli. Polimēru masa ir ļoti elastīga un viegli pakļaujas veidošanai, bet izveidotās figūriņas pašas sacietēs 24 stundu laikā. Gatavie izstrādājumi ir ļoti viegli un vajadzības gadījumā to var arī krāsot. Polimēru masa pieejama 24 krāsās, bet to cena ir tikai € 2,61 par 100 gramu iepakojumu.

Nopirkt šeit

Sejas aizsargmaska
Sejas aizsargmaska
Šīs maskas galvenais uzdevums ir aizsargāt seju no aukstuma un vēja. Maska ir izgatavota no mīksta un silta materiāla, turklāt tajā ir iestrādātas speciālas atveres elpošanai. Maska noderēs ziemas sporta veidu cienītājiem, velosipēdistiem un tiem cilvēkiem, kuriem ilgstoši jāuzturas ārpus telpām. Maska pieejama trīs krāsās, bet tās cena ir € 1,02.

Nopirkt šeit

Veļas locītājs

Patiks visiem perfekcionistiem un Šeldona Kūpera faniem. Nav gluži par pusvelti, bet par visu jāmaksā. Locītājs pieejams divās krāsās, bet tā cena ir € 11,27.

Nopirkt šeit

Miniatūrs velosipēda atslēgu komplekts
Miniatūrs velosipēda atslēgu komplekts
Neskatoties uz visapkārt valdošo ziemu, pavasaris vairs nav tik tālu un līdz ar pavasari atgriezīsies arī riteņbraukšanas prieki. Kā daudzi velosipēdisti jau noteikti zinās, nav neko patīkami, ja tavs velosipēds pēkšņi saplīst atrodoties kaut kur tālu prom no mājām. Šādos gadījumos var izlīdzēties ar šādiem nelieliem atslēgu komplektiņiem, kurus viegli ielikt kabatā un paņemt līdz. Šī komplekta cena ir € 12,21, tomēr var atrast arī lētākus līdzīgu komplektu variantus.

Nopirkt šeit

Akumulatora bārdas skuveklis
Akumulatora bārdas skuveklis
Šis stilīgais un kvalitatīvais bārdas skuveklis ir vēl viens Xiaomi jeb precīzāk Xiaomi apakšzīmola SMATE darinājums. Protams, skuveklis visticamāk nebūs īsti piemērots divas nedēļas vecas bārdas dzīšanai, taču ceļojumos tas var izrādīties neaizvietojams. Skuveklis pieejams trīs krāsās – melnā, baltā un zelta. Cena nedaudz virs 20 eiro. Arī šajā gadījumā skuvekli par nedaudz zemāku cenu var atrast Gearbest veikalā.

Nopirkt Aliexpress

Nopirkt Gearbest

Elektriska pusdienu kastīte
Elektriska pusdienu kastīte
Šī elektriskā pusdienu kārba ļaus uzsildīt tavas pusdienas bez mikroviļņu krāsns, galvenais, lai būtu pieejama elektrība. Ēdiens uzsils aptuveni 20 minūšu laikā un, pateicoties samērā hermētiskai kastītes konstrukcijai, apkārtējie cilvēki nejutīs sildāmā ēdiena smaržu. Kastītes tilpums ir viens litrs, tā ir pieejama četrās krāsās, bet tās cena ir € 17,48. Pērkot neaizmirstiet norādīt nepieciešamās rozetes tipu. Vajadzības gadījumā Aliexpress var atrast arī lētākus kaut nedaudz savādākus elektrisku pusdienu kastīšu variantus.

Nopirkt šeit

Akumulatora galda lampa

Šī ir elastīga un tīri glīta ar akumulatoru apgādāta galda lampa, kuru var gan vienkārši turēt uz galda, gan stiprināt ar klipsi. Lampai ir trīs spīdēšanas režīmi, kurus var pārslēgt ar skārienjūtīgu pogu. Lampa no vienas uzlādes var spīdēt līdz pat piecām stundām. Starp citu, lampā ir iebūvēts 18650 standarta akumulators, kuru var viegli nomainīt pret ietilpīgāku. Lampas cena € 11,04.

Nopirkt šeit

Ja mīli iepirkties Aliexpress un tu lieto Facebook, sāc sekot mūsu Facebook grupai Aliexpress Zelts. Grupā tu vari dalīties ar saviem Aliexpress atradumiem un novērtēt citu cilvēku atrastās preces. Mīļi aicināti visi interesenti!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

eighteen + nine =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.