Aliexpress preču izlase #2

Aliexpress preču izlase #2
Jauna izlase ar interesantām un noderīgām Aliexpress nopērkamām lietām kas atvieglos dzīvi un dāvās prieku.

Militāra stila lietusmētelis – pončo

Rudens jau ir pavisam tuvu un tas nozīmē, ka tam visticamāk sekos arī lieti. Tomēr no tā nav jācieš mūsu aktivitātēm svaigā gaisā. Šis lietusmētelis – pončo ļaus tev pilnībā izbaudīt sēņošanu, makšķerēšanu un citas meža aktivitātes pat vistrakākajā lietū.
Lietusmētelis ir izgatavots no kvalitatīva un viegla neilona, kas salocītā stāvoklī aizņems maz vietas un ierakstīsies gandrīz jebkurā somā. Lietusmētelis pieejams četrās krāsu gammās un uz raksta tapšanas brīdi, tā cena brīdi bija sākot no € 14,01.

Nopirkt šeit

Lentes mēbeļu pārvietošanai

Ja arī tev reizēm nākas pārvietot kādu lielāku mēbeli vai citu smagu priekšmetu tev varētu noderēt šīs mēbeļu pārvietošanas lentes. Šīs palīgierīces kvalitāte ir atbilstoša cenai, kura patreiz ir tikai 8.70. Lentas ir paredzētas izmantošanai divatā.

Nopirkt šeit

Universāls satvērējs karstiem traukiem

Esmu pārliecināts, ka šī ierīce atradīs savu pielietojumu ikvienā mājā. Ar šī universālā kāta palīdzību tu varēsi satvert un pārvietot visdažādāko izmēru bļodiņas un pat šķīvjus. Noderēs, lai izņemtu traukus no mikroviļņu krāsns un arī citu karstu trauku satveršanai. Aliexpress plašumos ir pieejami varianti ar un bez gumijas uzmavas. Variants ar gumijas uzmavu uz raksta tapšanas brīdi kopā ar piegādi maksāja € 2,96, bet vienkāršs metāla variants veselus € 4,90.

Ar gumiju
Nopirkt šeit

Bez gumijas
Nopirkt šeit

Ja tu zini kurš no šiem abiem ir labāks – droši raksti komentāros.

Automašīnas telefona turētājs

Vēl viens automašīnās telefona turētājs, šoreiz ar stiprinājumu auto ventilācijas atverē. Šis telefona turētājs man šķita interesants ar savu telefona fiksācijas mehānismu un arī ar salīdzinoši drošo paša turētāja stiprināšanas veidu. Tiesa, šis turētāja stiprināšanas veids neļaus to izmantot visās automašīnās. Dažiem var nepatikt arī tas ka telefonu var turēt tikai vertikālā stāvoklī. Turētāja cena € 2,60.

Nopirkt šeit

Selfiju gaisma

Patiesībā šo gaismekli izmanto ne tikai selfijiem, tomēr visbiežāk to lieto tieši šādiem mērķiem. Gaismeklis pie telefona stiprinās ar klipsi un tādēļ pirms tā iegādes noteikti būtu jāpārliecinās, ka tas neaizsegs tava telefona kameru. Visādi citādi šī uzparikte noteikti noderēs visām Instagram fanēm un arī faniem. Uz raksta tapšanas brīdi ierīces cena kopā ar piegādi uz Latviju bija € 2,46. Vēl tikai jāpiebilst, ka gaismeklis ir lādējams.

Nopirkt šeit

Dievini Instagram un vēlies, lai tev būtu pēc iespējas vairāk sekotāju? Lasi rakstu Kā iegūt vairāk Instagram sekotāju.

Ķepiņcimdi

Pēc rudens nenovēršami nāks ziema un līdz ar to arī aukstums, bet savukārt tas nozīmē, ka noteikti būs vajadzīgi cimdi. Tad kādēļ gan nepadarīt savu ikdienu interesantāku un neiegādāties sev šādus ķepiņcimdus? Īpaši ja ņem vērā ka šo cimdu cena ir sākot no € 1,62. Pat ja lietošanā tie izrādās ne pārāk praktiski, tie noteikti ir ļoti mīlīgi un noderēs kādai neatkārtojamai fotosesijai. Cimdi pieejami sešās dažādās krāsu gammās.

Nopirkt šeit

Sūklis glāzēm un burciņām

Droši vien daudzi no šī raksta lasītājiem zinās, cik reizēm grūti ir izmazgāt augstas glāzes un burciņas. To kā, šķiet, zina arī darbīgie ķīnieši, kuri ir radījuši rīku, lai šo procesu atvieglotu. Turklāt par visai smieklīgu cenu kas uz raksta tapšanas brīdi bija tikai 57 centi. Uzraksti komentāros ja zini, ka šāds glāžu un burciņu sūklis ir nopērkams arī mūsu veikalos.

Nopirkt šeit

Metāla kokteiļu salmiņi

Droši vien nebūs daudz tādu cilvēku, kas nebūtu dzirdējuši par plastmasas kokteiļu salmiņu nodarīto kaitējumu dabai. Tomēr ko darīt ja tu mīli kokteiļus un nevēlies atteikties no salmiņiem? Šajā gadījumā tev varētu noderēt šie metāla kokteiļu salmiņi. Divu salmiņu komplekts gan izmaksās gandrīz divus eiro, bet mīļās planētas dēļ nav žēl arī nedaudz patērēties. Metāla kokteiļu salmiņi ir pieejami divos izmēros un vairāk nekā desmit krāsās. Komplektā ar salmiņiem nāk metāla kokteiļu salmiņu tīrīšanas ierīce.

Nopirkt šeit

Miniatūrs Bluetooth spēļu manipulators – pults

Pavisam neliels Bluetooth “džoistiks”, ar kuru tu varēsi spēlēt spēles savā Android viedtālrunī un datorā. Papildus spēļu funkcijai šo spēļu manipulatoru var izmantot arī kā Bluetooth tālvadības pulti Android viedtālrunī un arī kā virtuālās realitātes manipulatoru. Lietojot ierīci, kā tālvadības pulti, ar to var veikt fotografēšanu un regulēt mūzikas atskaņošanas skaļumu. Kādu brīdi šāds “džoistikiņš” bija arī manā īpašumā un jāatzīst, ka tas bija visai kvalitatīvi veidots, taču spēlējot reizēm mēdza regulēties skaļums. Turklāt šāda problēma tika novērota gan Android tālrunī, gan arī datorā ar Windows operētājsistēmu. Vēl jāpiebilst, ka kustību vadība notiek it kā pārbīdot vadības pogu un tas man likās nedaudz neierasti, kaut domāju, ka pie tā varētu pierast. Neapšaubāms plus ir šīs ierīces cena kas ir nepilni četri eiro, kā arī tas ka tā tiek barota no divām AAA baterijām.

Nopirkt šeit

Klasiskākas vadības cienītājiem varētu patikt cits Bluetooth džostikiņš līdzīgos gabarītos tikai ar ierasto krustiņu un bez papildus fīčām. Tiesa, šīs ierīces cena uz raksta tapšanas brīdi bija € 7,67 un tā netiek barota no baterijām, bet gan no iebūvēta akumulatora.

Nopirkt šeit

Ņem vērā, ka ar šiem manipulatoriem nevarēs spēlēt pilnīgi visas spēles, bet tikai tās kas šādu funkciju atbalsta, tiesa šādu spēļu nebūt netrūks.

Ar viedtālruni vadāma Ziemassvētku lampiņu virtene

It kā parasta Ziemassvētku gaismiņu virtene, tikai ar mainīgas krāsas gaismiņām, kuras ir vadāmas no viedtālruņa. Vēl interesanti likās, ka virtene tiek barota no visparastākā microUSB porta, bet tas savukārt nozīmē, ka to var pieslēgt pie ārējā akumulatora un lietot vietā, kurā nav pieejama elektriskā strāva. Visādi citādi tā ir parasta 10 metrus gara virtene, kuru var lietot arī ārpus telpām. Virtene gan nav lēta un patreiz maksā gandrīz 26 eiro. Uzraksti komentāros, ja zini, ka šādas virtenes ir nopērkamas arī mūsu veikalos.

Nopirkt šeit

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

four × two =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.