Aliexpress preču izlase

Aliexpress preču izlase
Desmit interesantas un noderīgas preces no Aliexpress, kas atvieglos un padarīs ērtāku tavu dzīvi. Kaut ko sev noderīgu atradīs gandrīz jebkurš.

Vannas spilventiņš
Vannas spilventiņš ir lieta, kas sagādās papildus ērtības visiem vannošanās cienītājiem. Šis vannas spilventiņš nav jāpiepūš, bet tas nozīmē, ka ar to nav gaidāmas nekādas ar gaisa noplūdi saistītas problēmas. Spilventiņš tiek stiprināts ar trīs piesūcekņu palīdzību, un to vajadzētus viegli pielikt pie jebkuras vannas. Turklāt šis vannas spilventiņš ir pieejams veselās četrās krāsās, un maksā tika nedaudz vairāk par 4 eiro.

Nopirkt šeit

Auto piepīpētāja sadalītājs – USB lādētājs
Interesanta un ļoti noderīga ierīce, kas ļaus sadalīt auto piepīpētāja kontaktu veselos trijos un vēl nodrošinās četru USB ierīču lādēšanu. Piepīpētāja kontaktus ir iespējams ieslēgt un izslēgt. Ierīcei ir ekrāns, kurš parāda tīkla spriegumu un gaisa temperatūru. Noderēs lielām ģimenēm un izbraukumiem lielākās kompānijās. Šobrīd akcijas cena tikai € 11.52.

Nopirkt šeit

Diožu sveces
Diožu sveces kas izskatās kā īstas, deg kā īstas un kurām turklāt ir skaista ar pulti regulējama daudzkrāsaina iluminācija. Sveces darbojas no trīs AAA baterijām, ar kurām pietiek diezgan ilgu laiku. Šīs sveces padarīs tavus vakarus romantiskākus un omulīgākus. Pieejami četri sveču izmēri. Šobrīd cenas sākot no € 12.20.

Nopirkt šeit

Saliekama silikona pudele
Saliekamā silikona ūdens pudele, kas īpaši labi noderēs pārgājienos un garākās pastaigās. Protams, lielākais šīs pudeles plus ir, ka to neizmantojot, ir iespējams salikt un šādi ietaupīt vietu. Pieejamas četras dažādas krāsas. Pašreizējā cena € 11.53

Nopirkt šeit

Retro stila spuldzes
Šīs ir retro stila kvēldiega spuldzes, kas neatstās vienaldzīgu nevienu vintāžas fanu. Kopumā pieejami veseli 13 dažādi kvēlspuldžu veidi kas paredzēti E27 kontaktligzdai. Spuldzes var būt lielisks papildinājums atbilstošam interjeram. Šobrīd šo retro stila spuldžu cenas sākas no 87 centiem.

Nopirkt šeit

Uz stūres stiprināms telefona turētājs
Nedaudz pretrunīgs, bet reizē ērta un noderīga lieta. Galvenie šī turētāj mīnusi ir, ka tas var daļēji aizsegt skatu uz auto paneli un ka to visticamāk nevarēs lietot ar telefoniem, kuru ekrāna izmērs pārsniedz 5 collas. Visādi citādi šis turētājs var sagādāt daudz ērtību. Turētājs pieejams sešās krāsās, bet tā cena kopā ar piegādi šobrīd nesasniedz pat 2 eiro.

Nopirkt šeit

Uz auto stūres stiprināms galdiņš
Vēl viens automašīnai domāts gadžets, kas atvieglos dzīvi visiem tiem cilvēkiem, kuru darbs norit pie auto stūres. Pie šī galdiņa būs gan ērtāk paēst, gan strādāt ar datoru vai dokumentiem. Galdiņš pieejams divās krāsās – melnā un pelēkā. Šobrīd galdiņa cena ir € 11. 87, bet piegāde izmaksās vēl pāris eiro.

Nopirkt šeit

Saldējuma formiņas
Mēs visi mīlam saldējumu, īpaši jau šajā pat diezgan karstajā vasarā. Un saldējums kā zināms ir našķis, kuru var pagatavot arī mājās. Savukārt visvienkāršākais saldējuma veids ir sasaldēta sula, kuru būs īpaši ērti pagatavot šajās saldējuma formiņās. Komplektā ir sešas formiņas, kuras ir pieejamas divās krāsās. Pašreizējā saldējuma formiņu cena ir nepilni četri eiro.

Nopirkt šeit

Magnētiskas kurpju auklas
Patiesībā šis produkts nav pašas kurpju auklas, bet ierīce kas ļauj iztikt bez kurpju šņorēšanas. Šī nelielā palīgierīce ļaus ietaupīt laiku un ienesīs tavā dzīvē jaunas ērtības. Ierīce gan var nebūt piemērota aktīvām sporta nodarbībām, bet ikdienas nēsāšanai būs laba diezgan. Ierīce pieejama astoņās krāsās un tādēļ būs piemērota gandrīz jebkuras krāsas apaviem. Pašreizējā cena € 6.08. Piegādes cena nedaudz virs viena eiro.

Nopirkt šeit

Kompakts velosipēda pumpis ar manometru
Glīts un kompakts alumīnija velosipēda riepu pumpis kas pieejams ar gaisa vai bez spiediena mērītāju. Noderēs visiem velofaniem. Pašreizējā cena 12.14 versijā bez spiediena mērītāja un € 16.83 versijā ar gaisa manometru.

Nopirkt šeit

4 thoughts on “Aliexpress preču izlase

  1. Neticu kinieshu mantu kvalitatei – ipashi par to pumpi. Par tadu cenu var nopirkt LV ar garantiju

  2. Man ir bijuši vairāki šādi uz stūres stiprināmie telefona turētāji. ļoti ātri pazūd tās gumijas virs un zem telefona.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

six − one =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.