Kā būt laimīgam ar mazu locekli

Kā būt laimīgam ar mazu locekli
Droši vien neatradīsies vīrieša, kas vismaz reizi mūža būtu sapņoji par mazu locekli un tomēr dažiem vīriešiem tā ir realitāte. Mazs loceklis var sagādāt neskaitāmus pārdzīvojumus, likt zaudēt ticību saviem spēkiem un pat aizvērt durvis uz seksa pasauli. Tomēr vai tiešām ir tik traki? Vai tiešām nav iespējams dzīvot ar mazu locekli un būt laimīgam?

Nebaidies par to jokot
Mazs loceklis ir tas gadījums, kad bez pašironijas tev var būt grūti. Ja ir sanācis, ka izmērs nav tava stiprā puse, vismaz esi spējīgs par to pajokot. Protams, nevajag par to klāstīt visiem kas vēlas klausīties un pārvēst to komēdijā, un tomēr spēja pajokot par savu nelielo locekli tev noteikti noderēs. Turklāt labāt par to jokot pašam, nekā ļaut par to jokot citiem.

Cieni to kas tev ir
Kurš gan tevi mīlēs, ja tu nemīlēsi pats sevi? Neticība saviem spēkiem ir daudz ļaunāka nekā tavs mazais metamais. Iesākumā iemācies kā uzvesties tajā brīdī, kad tu esi ticis pie seksa, un tad jau sanāks arī pārējais. Tu tomēr esi piedzimis ar locekli, tad nu lepojies vismaz ar to, ka tev tāds ir.

Tu neesi vientuļš
Tava problēma nav nekas unikāls. Uz pasaules ir daudz aziātu, kuru loceklis ir vēl mazāks nekā tavējais un kuri par to galīgi nepārdzīvo. Un vai zini kādēļ? Viņi vienkārši nezina, ka viņiem viņš ir mazs. Viņi un viņu sievietes ar to ir pilnībā apmierināti, viņi lepojas ar to, kas viņiem ir un netaisa no tā problēmu. Absolūti lielākajai daļai pasaules vīriešu locekļa garums nepārsniedz 15 centimetrus, un tikai nelielai daļai vīriešu locekļu garums pārsniedz 18 centimetru robežu. Tā kā šajā gadījumā tu noteikti piederi vairākumam.

Eksperimentē
Eksistē vairākas maziem locekļiem piemērotas pozas un pat ja tavs loceklis ir par mazu priekš tām, pastāv arī citi veidi kā gūt baudu ar mazu locekli. Savukārt runājot par sievietes baudu, atceries, ka nekur nav teikts, ka tev tā noteikti ir jāsagādā ar locekli. Tu to vari darīt ar pirkstiem, muti vai kādu seksa mantiņu. Ja tu tiešām centīsies, viņa to noteikti novērtēs un būs ar tevi laimīga. Atceries, ka izeju var atrast vienmēr, galvenais ir sākt to meklēt.

Netici krāpniekiem
Kad cilvēks ir izmisis tas ir gatavs uz jebko, lai tikai tiktu galā ar savu problēmu. To, protams, zina arī dažādi šarlatāni un blēži, kas piedāvā iegādāties dažādas ziedes un ierīces, kas sola palielināt locekli. Tomēr tie ir tikai meli un muļķības, jo neeksistē tādas ziedes, kas spētu likt tavam loceklim izaugt. Tādēļ neesi muļķis un netērē savu naudu par šādiem niekiem.

Risinājums pastāv, bet vai tev to tiešām vajag?
Mūsdienu medicīna spēj palielināt tavu locekli, tomēr tikai ķirurģiskā veidā. Runā, ka procedūra esot diezgan sāpīga un nelēta, tā kā padomā labi vai tavs loceklis tiešām ir tik mazs, ka traucē normāli dzīvot. Iespējams, ka problēma nav centimetros, bet tavās iedomās. Padomā par to.

Ir arī savi plusi
Tieši tā, kādu plusu var atrast pat mazā loceklī. Pirmām kārtām jau tev ir mazākas iespējas piedzīvot problēmas ar erekciju, jo mazāku locekli ir vieglāk noturēt stāvus, nekā lielu instrumentu. Un otrkārt sievietēm esot daudz ērtāk dāvāt orālu baudu mazam loceklim nekā lielam. Turklāt atceries, ka tālu ne visas sievietes ir sajūsmā par 20 centimetrīgu vāli, un iespējams, ka tavs mazulītis kādai var kļūt par īstu dāvanu. Tā kā pats redzi, ka viss nav nemaz tik slikti.

Izmēram nav nozīmes
Jā, mēs zinām, ka mēdz sacīt, ka šo frāzi ir izdomājis kāds maza locekļa nēsātājs, un tomēr tā ir patiesa. Ja tu centies apmierināt savu sievieti, izmanto visus iespējamos veidus un centies būt patiesi labs mīļākais, tad izmēram tiešām nav nozīmes. Jebkura sieviete novērtēs tavus centienus, tāpēc nezaudē entuziasmu un ticību sev. Turklāt atceries, ka uz pasaules netrūkst sieviešu, kurām patīk tieši mazi locekļi.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

fifteen + twelve =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.