Piecas dārgākās lelles Bārbijas

Piecas visdārgākās lelles Bārbijas
Par spīti laikam, lelle Bārbija joprojām nezaudē savu aktualitāti un to savā īpašumā joprojām vēlas iegūt tūkstošiem mazu meiteņu. Tomēr lelle Bārbija satrauc ne tikai bērnu prātus, bet arī neskaitāmus kolekcionārus, kas ir gatavi tērēt milzīgas summas, lai tikai papildinātu savu kolekciju ar kādu īpašu šīs lelles eksemplāru. Turpini lasīt un uzzini, kuras ir piecas pasaulē dārgākās lelles Bārbijas!

5. Lorraine Schwartz’s Bling Barbie – 7500$
Loreina Švarca (Lorraine Schwartz) ir amerikāņu slavenību iecienīta rotu dizainere, starp kuras klientiem var atrast Dženiferu Lopezu, Keitu Blanšeti un Bejonse Noulzu. Lelle Bārbija, kuras radīšanā piedalījās šī dizainere, ir tik unikāla, ka tā tiek pārdota tikai privātām kolekcijām. Kopumā kolekcijā ir 12 lelles, kuras visas tika apģērbtas mazā, melnā kleitiņā. Kolekcijas lepnums ir lelle ar Loreinas Švarcas darinātām rotas lietām. Kopējais kolekcijas vērtība ir 25000 ASV dolāri. Kāds anonīms pircējs nopirka vienu no šīm lellēm, samaksājot par to 7,5 tūkstošus ASV dolāru.

4. Oriģinālā (1959. gada) lelle Bārbija – 27450$
Šī ir pati pirmā Mattel Toys izlaistā lelle Bārbija. Pirmajai Bārbijai bija gaiši, tam laikam moderni ieveidoti mati, auskari, saulesbrilles un koši sarkanas lūpas. Lelle bija apģērbta klasiskā melnbaltā peldkostīmā. Īpaši akcentētas bija lelles figūra un arī krūtis, bet tas savā laikā izsauca ne mazums strīdu. Kādā izsolē šāda lelle tika pārdota par vairāk nekā 27 tūkstošiem dolāru. Taisnības labad gan jāpiebilst, ka šādas lelles ir iespējams iegādāties arī par ievērojami mazākām summām.

3. De Beers lelles Bārbijas četrdesmitajai gadadienai veltītā Bārbija – 85000$
Šī lelle tika izlaista par godu lelles Bārbijas četrdesmitajai jubilejai. Lelli veidoja ar dimantu iegūšanu un apstrādi saistītais De Beers, un, pateicoties tam, tikai lelles jostā vien tika iestrādāti veseli 160 dimanti. Bez dimantiem, lelles rotām tika izmatots arī 18 karāti baltā zelta.

2. Bārbija un dimanta pils – 94800$
Šī Bārbija gan netika radīta pārdošanai, bet gan lai prezentētu filmu “Barbie and the Diamond Castle” Pirmoreiz šī lelle tika prezentēta Mehiko, filmas reklāmas kampaņa laikā. Bez dimantu pils un lelles dimanta rotaslietām arī Bārbijas kleita tika rotāta ar 44 dimantiem. Kopumā lellei un tās aksesuāros tika izmantoti 318 dimanti. Ja vēlies šādu Bārbiju nopirkt, nāksies tevi apbēdināt, jo lelle nav radīta pārdošanai.

1. Barbie® by Stefano Canturi – 302000$
Pasaulē visdārgāko lelli Bārbija prezentēja dizainers Stefanio Kanturi (Stefano Canturi). Šī Bārbija tika radīta ar mērķi savākt naudu krūts vēža pētīšanai. Pēc kopīgas sešu mēnešu Mattel Toys un austrāliešu dizainera darba tika prezentēta burvīga blondīne melnā vakarkleitā kas turklāt bija rotāta ar dimantu kaklarotu. Kubisma stilā veidotā kaklarota sastāvēja no vairākiem baltiem trīs karātu dimantiem un viena rozā dimanta. Bez kaklarotas uz Bārbijas rokas bija atrodams arī rozā briljanta gredzens. 2010. gadā šī Bārbija tika pārdota kādam anonīmam pircējam par neiedomājamiem 302 tūkstošiem ASV dolāru.

One thought on “Piecas dārgākās lelles Bārbijas

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

eighteen − three =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.