TOPS: Neuzticīgākās horoskopa zīmes

TOPS: Neuzticīgākās horoskopa zīmes
Paskaties uz savu mīļoto, paskaties labi! Iespējams, ka pēc šī topa tu uz šo cilvēku raudzīsies jau ar pavisam citām acīm! Varbūt sajutīsi lepnumu, bet varbūt steidzīgi sāksi meklēt kādu citu. Lai kā tur arī nebūtu, piedāvājam tev neuzticīgāko horoskopa zīmju topu!

12. Skorpioni
Negaidījāt? Hiperseksuāls, ellišķīgi pievilcīgs un harizmātisks. Tas pats Skorpions, kuram daudzi atdotos jau pirmajā tikšanās reizē, vienlaikus ir arī pati uzticīgākā horoskopa zīme. Tiesa ne visi šo Skorpiona uzticību vēlēsies pieņemt. Jo ne jau savas augstsirdības dēļ Skorpions nekrāpj, tas vienkārši neredz jēgu meklēt jaunu upuri, ja vecais vēl kustās.

11. Mežāži
Mežāzis nekrāpj tādēļ ka nesaprot divas lietas: 1) kāpēc jāriskē ar visu sūri un grūti pelnīto un 2) kāpēc tā jānopūlas seksa dēļ. Viņam taču jau tāpat ir sekss! Nu kur šeit ir loģika!? Mežāži noteikti ir vienīgā zīme, kas spēj meklēt loģiku seksā. Tādēļ Mežāzim nekur nekas nespiež, un smadzenēs arī nekas nekāpj.

10. Vērši
Vērši vienkārši baidās. Vēršiem viss tāpat ir labi sakārtots – māja, mašīna, vasarnīca, komforts un labs ēdiens. Nu negribas Vērsim to visu pad*rst kaut kāda kreisā kniebiena dēļ. Vēlāk atkal nāksies precēties un gādāt to visu no jauna. Pie velna! Tad jau labāk bez tā.

9. Ūdensvīri
Ja Ūdensvīriem kaut kas nepatīk – tie vienkārši šķiras. Krāpšana taču ir tik nepateicīga, neētiska un nehigiēniska. Ūdensvīrs gan mīl sameloties, bet dara to tikai aiz mīlestības pret mākslu. Bet melošana nepieciešamības dēļ nav pēc Ūdensvīra noteikumiem.

8. Svari
Svari nekad nekrāpj spontānu jūtu vadīts. Tiem vienmēr viss ir jāapsver un jāapdomā: vai tas to grib, vai tas to var un vai tas ir tā vērts. Un kamēr Svari domā tikmēr vilcieniņš jau ir aizgājis. Nu un lai – Svariem tāpat ne īpaši gribējās.

7. Jaunavas
Ar Jaunavām nav tik vienkārši. Dažas Jaunavas krāpj, bet dažas nē. Šī iemesla dēļ tās nācās ielikt kaut kur pa vidu. Un patiesībā nav jau tas tik svarīgi. Jo pat ja Jaunavai būtu pieci mīļākie vienlaicīgi, tad neviens par to nekad neuzzinātu un pat ja notiktu neiespējamais un Jaunavas sakars nāktu gaismā, tā vienalga izgrozītos. Esi kādreiz mēģinājis strīdēties ar Jaunavu? Es esmu! Un tici vai nē, bet mums pārējiem nav nekādu cerību to pārspēt.

6. Zivis
Zivis krāpj katru dienu un reizēm pat vairākas reizes dienā. Tomēr šī krāpšana notiek tikai un vienīgi to seksuālajās fantāzijās. Kas attiecas uz īstu fizisku krāpšanu tad Zivis krāpj tikai un vienīgi spēcīgas mīlestības dēļ. Savukārt tas cik bieži Zivs kādā līdz ausīm ieķersies, ir ļoti atkarīgs no katras konkrētās Zivs, un to nav iespējams prognozēt.

5. Lauvas
Lauvas nekrāpj tik ilgi, kamēr tās viss apmierina. Jeb citiem vārdiem tik ilgi kamēr tās liela, apbrīno un dievina. Problēma slēpjas tajā apstāklī, ka sajūsmu nav iespējams kapināt bezgalīgi. Un agrāk vai vēlāk Lauva sāks domāt, ka divi, trīs vai pat desmit apbrīnotāji ir labāk nekā viens. Un šajā gadījumā sekss pat nav svarīgākais, svarīgākais ir vispārēja apbrīna un tas, ka visi zina, cik maģiski pievilcīga ir Lauva.

4. Dvīņi
Dvīņu uztverē uzticība ir visai maznozīmīga, jo Dvīņu pirmais un svarīgākais dzīves noteikums skan aptuveni šādi: “Pie velna visus noteikumus!” Dvīņi necieš nekādus ierobežojumus, īpaši jau tajā kas attiecas uz to personisko dzīvi. Tiesa Dvīņiem arī gandrīz nekad nav patstāvīgu mīļāko, bet arī tikai tāpēc ka nepatstāvība ir Dvīņu otrā daba.

3. Vēži
Varu saderēt, ka negaidīji arī šo. Šī topa trešajā vietā iekļūst klusie, kautrīgie, romantiskie un ļoti, ļoti ģimeniskie Vēži. Kuri tikpat klusu, kautrīgi un romantiski laiž pa kreisi. Bet nu pieņemsim, ka tā tas notiek tādēļ, lai visumā atgrieztos labā un ļaunā līdzsvars. Jābūt taču kādam trūkumam arī Vēžiem.

2. Auni
Auniem nevajag vienkārši pašu labāko, Auniem ir vajadzīgs ideāls. Tomēr ir viena problēmiņa. Pat ja tu esi atradis ideālu un tad sāc uz to ilgi, ilgi skatīties, tu noteikti atradīsi tajā vairākas nepilnības. Un kad tas notiek ar Auniem, tie sāk meklēt nākamo ideālu.

1. Strēlnieki
Šis nu gan laikam nevienam nebūs pārsteigums. Ziniet kādēļ Strēlnieki bieži precas četras, piecas vai pat vairākas reizes? Nē, ne tādēļ ka Strēlnieka laulenis nespētu izturēt Strēlnieka mūžīgās krāpšanas. Strēlniekam vienkārši apnīk visu laiku krāpt vienu un to pašu cilvēku.

Tāds lūk bija šis neuzticīgāko horoskopa zīmju tops. Ceru, ka spēsiet ar šīm zināšanām dzīvot tālāk. Veiksmi jums visiem!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

14 − three =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.