Pieci soļi, kā atņemt meiteni

Kā atņemt meiteni
Nav tā ka mums trūktu brīvu sieviešu, tomēr reizēm gadās, ka visskaistākā, gudrākā un visādi citādi vēlamākā meitene jau ir attiecībās ar kādu citu. Daži šādā situācijā atmestu ar roku, bet noteikti atradīsies arī tādi, kas vēlēsies pacīnīties. Uzzini, kā atņemt meiteni un esi sagatavots šādai situācijai!

Raugoties uz šo situāciju no morāles un vecās labās sirdsapziņas skatupunkta, tas, protams, ir ļoti egoistiski. Turklāt ja sieviete ir aizgājusi no viena vīrieša, viņa var to izdarīt atkal, tikai šoreiz cietējs jau būsi tu. Bet nu labi, mēs saprotam, ka sirdij nevar pavēlēt un tāpēc ja esi stingri izlēmis mēģināt, mēs tev piedāvājam dažus padomus, kas tev palīdzēs sasniegt kāroto.

1. Pārliecinies, ka viņas pašreizējās attiecības nav pietiekoši stipras
Ir tikai viens sieviešu tips, kuru ir ne tikai grūti, bet pat neiespējami atņemt un šis tips ir iemīlējusies sieviete. Ja sievietes attiecībās viss ir kārtībā un viņa patiesi mīl savu vīrieti, tai vienkārši neeksistē citi vīrieši. Šādā gadījumā pat visprasmīgākais pavedinātājs būs bezspēcīgs.

2. Nesteidzies un esi uzmanīgs
Nevar tā vienkārši aiziet pie viņas un paziņot par savām jūtām. Jāsāk būtu ar saraksti par nevainīgām tēmām un tad lēnā garā jāpāriet pie neitrālas romantikas. Vēl pēc kāda laika var piedāvāt viņai satikties. Satikšanās iemeslam arī ir jābūt lietišķam un tas nedrīkst būt saistīts ar personisku interesi.

3. Parādi sevi no labākās puses
Obligāts nosacījums – tev jāprot klausīties. Tev jārada tādi apstākļi, lai viņa ar tevi justos komfortabli. Izturies pret viņu kā pret labāko draugu: vairāk runā par viņu, uzklausi viņas problēmas un palīdzi viņai ar padomiem.

4. Neapstājies pie sasniegtā
Pēc dažām kopīgām pastaigām un ciešākas saziņas viņa sāks nojaust par taviem mērķiem. Šajā brīdī viņa izlems vai turpināt ar tevi kontaktēties vai tomēr visu izbeigt. Tādēļ pēc vairākām kopīgām pastaigām un intensīvas saziņas, tev viņa ir jāuzaicina uz intīmāku tikšanos. Ja viņa piekritīs, tad katrai nākamajai tikšanās reizei ir jābūt aizvien intīmākai un romantiskākai.

5. Pareizi izvēlies vietu izšķirošajam brīdim
Kādā noteiktā brīdī pēc viņas uzvedības varēs noprast, ka viņa ir gatava arī tavai nopietnākai rīcībai. Pirmajam skūpstam ir jānotiek tādā vietā, kur jūs varētu arī nodoties seksam. Sekss ir svarīgs, jo ja tu aprobežosieties tikai ar skūpstiem, pastāv salīdzinoši liela iespēja, ka pēc kāda brīža viņa tev paziņos, ka viss notikušais bija kļūda. Viņa gan to var paziņot arī tad, ja sekss ir bijis, bet šāda iespēja jau ir ievērojami mazāka.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

four × five =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.