Mežāža horoskops 2017. gadam

Mežāža horoskops 2017. gadam

Mežāža horoskops 2017. gadam

Mežāžus gaida sarežģīts gads. Mežāžiem 2017. gadā nāksies pārvarēt vienu šķērsli pēc otra. Nav šaubu, ka tas tos ļoti nogurdinās. Šī iemesla dēļ Mežāžiem jaunajā gadā vajadzētu iemācīties sev pareizi noteikt prioritātes. Sākumā tiem vajadzētu tikt galā ar sevi un ķerties pie sevis pilnveidošanas. Jaunais skats uz pasauli Mežāžus iepriecinās, un tiem apkārt viss sāks mainīties. Problēmas vairs neliksies tik milzīgas, un Mežāži sāks saskatīt pozitīvo pat visvienkāršākajās lietās.
2017. gadā Mežāžus gaida arī materiālas problēmas. Mežāžiem vajadzētu atteikties no saviem praktiskajiem un racionālajiem principiem un neradīt pašiem sev sarežģījumus. Iespējams, ka tajā tiem palīdzēs jauna iepazīšanās. Mežāži var satikt neparastu cilvēku, kas mainīs to skatu uz pasauli. Šī satikšanās palīdzēs tiem norobežoties no darba un gūt prieku no katra dzīves brīža.

Mīlestība
Jaunajā gadā Mežāži būs visai neatlaidīgi tajā, kas attiecas uz attiecību veidošanu. Ne velti tie ir pieraduši plānot aprēķināt un apsvērt. Un tieši tas pats notiks Mežāžu privātajā dzīvē. Uzstādījuši sev konkrētu mērķi, Mežāži to ļoti mērķtiecīgi centīsies sasniegt. Vientuļie Mežāži sāks sevi pārāk nonicināt, tiem šķitīs, ka tie nav pietiekoši labi priekš to izvēlētā cilvēka, un centīsies pacelties līdz tā līmenim. Tomēr tā nebūs pareizā taktika. Viss, kas Mežāzim būtu, jādara, tas ir jābūt patiesam un atvērtam. Tad arī to pielūgsmes objekts kļūtu pret tiem maigs un mīļš.
Tie Mežāži kam jau ir attiecības sāks aizdomāties par to pacelšanu jaunā līmenī, un visticamāk tās būs kāzas vai mazuļa piedzimšana. Pārsteigumi būs tikai patīkami, un nekādus smagus ģimenes satricinājumus šis gads tiem nenesīs. Zvaigznes salīdzinoši skarbajiem Mežāzim iesaka būt maigākam ar to mīļoto cilvēku. Beidziet burkšķēt un labāk aizvediet to kādā ceļojumā.

Nauda
Gada pirmajos mēnešos Mežāži būs aizņemti ar kādu sen iesākta projekta pabeigšanu. Šim projektam pēc Mežāža domām būtu jāveicina tā labklājības līmeņa celšanās. Tā tas tiešām būs, ja vien Mežāzis turpinās pie tā strādāt un cītīgi visu kontrolēt. Kaut jāsaka, ka tieši tāda uzvedība Mežāžiem ir raksturīga, un tātad panākumi tam ir garantēti. Tuvāk vasarai kad darbs būs beigts un pienāks laiks gaidīt sava darba augļus Mežāzim pienāks laiks uzstādīt sev jaunu mērķi, kas būtu vēl grandiozāks nekā iepriekšējais. Tomēr šajā gadījumā Mežāzim būs jāmaina sava pieeja un jāpaskatās uz to no cita skatupunkta. Vērtīgu padomu dos kāds jauns paziņa, kas drīz vien kļūs par to Mežāža partneri. Dažiem Mežāžiem kādu oriģinālu ideju ieteiks kādi pavisam nejauši cilvēki. Vēl citiem Mežāžiem palaimēsies satikt kādu personu, kurai būs pieredze citā nozarē. Realizējot jauno projektu, Mežāzim atkritīs visi uztraukumi par finansējumu, jo ar naudu, kas būs nopelnīta ar iepriekšējo projektu, būs vairāk nekā pietiekoši. Zvaigznes Mežāžiem neiesaka atteikties no darba braucieniem uz ārzemēm. Tas attiecas arī uz uzņēmējiem, jo tur saņemtie piedāvājumi var izrādīties ļoti izdevīgi.
Tiklīdz kā Mežāži sajutīs, ka visi darbi ir sakārtoti un raiti virzās uz priekšu, tie var atslābināt savu tvērienu, atslābināties un uz kādu brīdi par darbu aizmirst. Nav izslēgts, ka Mežāzis varētu doties kādā ceļojumā ar savu mīļoto cilvēku. Otrais pusgads atkal nesīs jaunu sākumu, un tas no Mežāža prasīs daudz spēku un enerģijas. Zvaigznes Mežāžiem iesaka būt uzmanīgiem un izvairīties no kredītiem, jo ja kredīts tiks paņemts to neizdosies ātri atdot.

Veselība
Cītīgi strādājot Mežāži ļoti riskēs ar savu veselību. Patstāvīgi stresi un uztraukumi var atstāt iespaidu uz to sirdi. Zvaigznes Mežāžiem iesaka ķerties pie profilaktiskiem veselību stiprinošiem pasākumiem, ierobežot gaļas patēriņu un sākt ievērot veselīgāku diētu.
Mežāžiem nenāktu par ļaunu arī kustības svaigā gaisā un aktīvā atpūta. Ir vērts padomāt par skriešanu vai vismaz izbraucieniem ar divriteni. Tiesa, pastāv iespēja, ka Mežāžus jaunajā gadā varētu piemeklēt kāda trauma, tas varētu notikt arī sporta nodarbību laikā. No šīs traumas pirmkārt var nākties ciest galvai, tādēļ nodarbojoties ar dažāda veida aktivitātēm nedrīkst aizmirst par aizsardzības līdzekļiem.
Gada otrajā pusē ir iespējama operācija. Ja bez ķirurģiskas iejaukšanās nevar iztikt, tad labāk to veikt tieši šajā gadā.

Vīriešu Mežāžu horoskops 2017. gadam
Pilnībā nodevušies darbam, Mežāžu vīrieši var aizmirst par ģimeni vai mīļoto. Darbi tik ļoti aizņems Mežāžu prātus, ka ģimene tiem var palikt otrajā vai pat trešajā vietā. Lieki teikt, ka Mežāžu vīriešu sievietēm tas nemaz nepatiks. Zvaigznes Mežāžu vīriešiem iesaka tomēr atrast laiku to mīļotajām, jo pretējā gadījumā tās sāks domāt, ka tās tiek krāptas un Mežāžiem nāksies ilgi un grūti pierādīt pretējo. Daudziem Mežāžu vīriešiem tas var neizdoties un tas pie šķiršanās, par kuru tie ļoti nožēlos.

Sieviešu Mežāžu horoskops 2017. gadam
Trauslajām un maigajām Mežāžu sievietēm arī visu gadu nāksies saglabāt modrību. Neskaitot lielo aizņemtību darbā, Mežāžu dāmas vēl var nonākt krāpnieku nagos. Priekšniecība, kas ir pieradusi pie Mežāžu sieviešu atbildības un čakluma uzliks uz šo sieviešu pleciem aizvien jaunus un jaunus pienākumus. Iespējams, ka tām nāksies vadīt lielu cilvēku kolektīvu vai vadīt kādu projektu. Turklāt jaunais uzdevums tās tā aizraus, ka tās tam veltīs visus savus spēkus. Mežāžu sievietes rīkosies izlēmīgi un mērķtiecīgi, un daudzus patīkami pārsteigs to gudrība.
Veltot sevi visu karjerai, savas intereses var nobīdīties uz otro plānu. Tomēr zvaigznes iesaka pārāk neaizrauties ar darbu jo tas var kaitēt veselībai. Neaizmirstiet par mazajiem sieviešu prieciņiem, dodieties iepirkties, apmeklējiet skaistuma salonus un tiecieties ar draugiem.
Vasarā Mežāžu sieviešu ceļā var gadīties kāds īpašs vīrietis, un tās atkal atcerēsies par savu sievišķību. Šis vīrietis var uzņemties atrisināt daļu no to problēmām, bet tas šīm sievietēm ļaus mazliet atslābināties un atvilkt elpu. Neprecētajām sievietēm vajadzētu šajā vīrietī ieskatīties dziļāk, ir pilnīgi iespējams, ka ar šo vīrieti var izveidoties stipras un ilglaicīgas attiecības.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

four × three =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.