5 tautas metodes, kā atbrīvoties no vasaras raibumiem

5 tautas metodes, kā atbrīvoties no vasaras raibumiem
Neskatoties uz to ka vasaras raibumiņiem piemīt savs šarms, ir ļoti daudz cilvēku, kas tomēr vēlas no šīm saules dāvaniņām atbrīvotos. Lai atbrīvotos no vasaras raibumiem var lietot kādu balinošu krēmu, serumu vai citu kosmētikas industrijas radītu līdzekli, tomēr šim mērķim var lietot arī kādu ievērojami dabiskāku līdzekli. Piedāvājam piecas tautas metodes, kā atbrīvoties no vasaras raibumiem.

Pētersīļi
Šie zaļumi spēj paveikt īstus brīnumus. Aptuveni pēc mēneša ilgas pētersīļu lietošanas, no vasaras raibumiņiem vairs nekas daudz nebūs pāri palicis. No sākuma tev sulas spiedē ir jāizspiež pētersīļu sula vai arī vienkārši tie jāsablenderē. Tad iegūto pētersīļu masa jāielej ledus formiņās, un tad formiņas ievieto saldētavā sasaldēšanai. Katru rītu ierīvē seju ar šādu pētersīļu ledus kubiņu, un jau pēc pāris nedēļām tu pamanīsi pirmos rezultātus.

Citrons
Šī metode ir gandrīz identiska iepriekšējai, vienīgā atšķirība ir tajā, ka pielietošanas veidu ir vairāk. Var izmantot svaigu vai sasaldētu citronu sulu un var izmantot arī sagriezta citrona šķēlītes. Lieto gluži tāpat – ar sasaldēta citrona sulas kubiciņu vai šķēlīti ierīvē sejas ādu. Pirmajiem rezultātiem būtu jābūt pamanāmiem jau pēc nedēļas. Līdzīgi kā citas metodes, arī ar šī metode visticamāk pilnībā no vasaras raibumiņiem neatbrīvos. Vēl kāds šīs metodes mīnus ir tāds, ka jūtīgākas ādas īpašniecēm no citrona sulas var rasties alerģija.

Zaļā tēja
Zaļā tēja ir lielisks līdzeklis, kas ne tikai ļaus atbrīvoties no vasaras raibumiem, bet arī dāvās tev svaigu un samtainu ādu. Ir jāņem zaļās tējas paciņa un jāuzlej tai karsts ūdens, tad tējas paciņai ir jāļauj atdzist un tad ar šo paciņu ir jāierīvē sejas āda. Šo procedūru var atkārtot līdz trijām reizēm dienā, katru reizi ņemot jaunu tējas paciņu. Šo metodi var lietot mēnesi, tad jāņem neliels pārtraukums, un tad atkal procedūru var turpināt. Pirmajiem rezultātiem jābūt manāmiem jau aptuveni pēc desmit dienām, bet pēc mēneša jābūt redzamiem jau diezgan labiem rezultātiem.

Bez šīm trijām tautas metodēm, kā atbrīvoties no vasaras raibumiem eksistē vēl arī citi veidi, kas palīdz cīnīties ar ādas pigmentāciju. Tiesa, šie veidi ir mazāk efektīvi.

Kumelīšu novārījums
Arī mums tik labi zināmās kumelītes var palīdzēt atbrīvoties no vasaras raibumiem. Un viss, kas tev ir jādara, tas ir jāmazgā seja kumelīšu novārījumā. Tiesa – šī metode nebūs tik efektīva kā citas, un tomēr šī metode tādēļ nav sliktāka, jo tā noteikti nāks par labu tavai sejas ādai.

Pienenes
Šajā gadījumā tev ir jāizgatavo svaigu pieneņu novārījums. Šis novārījums jāielej kādā traukā un jāglabā ledusskapī. Šķidrumu ieto līdzīgi kā losjonu vai arī mazgā tajā seju.

One thought on “5 tautas metodes, kā atbrīvoties no vasaras raibumiem

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

3 × 5 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.