10 sieviešu tipi, ar kurām labāk neielaisties

10 sieviešu tipi, ar kurām labāk neielaisties
Iespējams, ka dažas no šīm sievietēm var būt labas draudzenes vai mīļākās, bet no dažām labāk izvairīties pilnībā. Uzzini 10 sieviešu tipus, kas nav piemēroti vairumam vīriešu!

1. Sieviete – radio
Šī sieviete kas nekad nebeidz runāt. Ja viņa kādreiz arī pierimst tad tikai tāpēc, lai ievilktu elpu. Kaut kādu neizprotamu iemeslu dēļ viņai šķiet, ka tai ir jārunā par pilnīgi visu, kas notiek tās dzīvē. Sarunājoties tā vienmēr būs dominēs un tā vienmēr pacentīsies nokomentēt visu, ko vien var nokomentēt.

2. Izmisusī
Sākumā tev šķitīs, ka viss ir neticami lieliski, bet tikai līdz brīdim kad viņa sāks stāstīt par to kurus cilvēkus viņa vēlas redzēt jūsu kāzās un kurus ne. Turklāt tālāk būs vēl trakāk. Kādā piektajā randiņā viņa tev pajautās, cik tu vēlies bērnus un kā tu vēlētos saukt jūsu suni. Ja sieviete ir pārāk steidzīga tas rada nevajadzīgu spriedzi un vīrietim ir ļoti smagi. Turklāt ne tik ļoti tādēļ, ka viņš vēl nav gatavs, bet gan tāpēc ka viņam šķiet, ka šī meitene ir gatava mesties virsū jebkuram, kurš apsolīs to apprecēt.

3. Kritiskā
Lai ko arī tu nedarītu, šai sievietei nekad nebūs labi. Nekas viņai neskaitīsies darbs, ja vien tas netiek veikts atbilstoši viņas standartiem. Gandrīz viss ko tu pateiksi nekavējoties tiks izrauts no konteksta un pārvērsts par apvainojumu. Nesaprotamu iemeslu dēļ uz šīs pasaules eksistē sieviešu suga, kas ir gatava karot pret visiem pasaules vīriešiem. Tai aiz muguras ir liela emocionālā bagāža un viņa izdarīs visu, lai pārvērstu tavu dzīvi par nebeidzamu attiecību skaidrošanu. Šī sieviete tev nesīs tikai ciešanas. Un neceri, ka pēc laulībām viņa varētu mainīties uz labo pusi, pēc tām viss paliks tikai sliktāk.

4. Muļķe
Mēs visi kaut reizi esam satikuši sievieti, kura šķiet lieliska, bet tikai līdz brīdim kad tā atver muti. Viņa izskatās labi, ir lieliska gultā, un viņa būtu pati pilnība, ja vien nebūtu muļķe. Visa šīs sievietes dzīve paiet fiziskajā pasaulē. Attiecības ar šādām sievietēm vienmēr notiek pēc viena scenārija: no sākuma tev ir bail viņu vest parādīt vecākiem, un vēlāk tu jūc prātā no sarunām par manikīru, pedikīru un citām skaistumkopšanas tēmām.

5. Princese

Šāda sieviete tev zvanīs pat tad, ja viņai nolūzīs nags. Turklāt ne jau tāpēc lai vienkārši padalītos ar šo “briesmīgo” ziņu. Viņa gribēs, lai tu nekavējoties visu pamet un ved viņu uz salonu. Viņas tēvs tai ir teicis, ka viņa ir princese un viņa tāda plāno palikt visu savu mūžu. Šādām sievietēm ir dārga gaume un tās ir iecienījušas ne mazāk dārgus restorānus. Turklāt ja viņa pati arī kaut ko nopelnīs, tad tikai kā modele vai “Instagram” zvaigzne. Ja tev nav naudas, tātad tu neesi šīs sievietes tips, un ilgi viņa pie tevis neuzkavēsies.

6. Mīlošā
Šī sieviete būs ar tevi vienmēr. Nu kaut vai tāpēc ka viņa nekur un tiešām pilnīgi nekur nespēs aiziet viena bez tevis. Viņa mēģinās tevi pierunāt iet ar viņu pat uz vecmeitu ballīti, zvanīs vismaz pārdesmit reižu dienā un padarīs tevi par vienīgo cilvēku uz pasaules. Viņa tevi nosmacēs savā mīlestībā. Ja neesi šādu attiecību cienītājs, tad centies izvairīties no visām, kas kaut nedaudz līdzinās šīs mīlošās būtnes aprakstam.

7. Mammucis
Parasti šādām sievietēm ir drukna miesasbūve un smags raksturs. Šādai sievietei nav vajadzīgs vīrietis, šādai sievietei ir vajadzīgs liels bērns, par kuru rūpēties. Pa lielam vīrietis viņai ir vajadzīgs tikai bērna ieņemšanai. Ar visu pārējo viņa tiks galā pati. Ja jūties pieaudzis un esi ieradis domāt pats ar savu galvu, tad tas nav tavs variants.

8. Zeltrace
Šī sieviete tevi mīlēs tikai tad, kad pirksi tai dārgas dāvanas. Pirmajā randiņā to visvairāk interesēs, ar kādu mašīnu tu brauc, kur dzīvo un kā atpūties. Sarunājoties ar šādu būtni, sarunu tēmas beidzas jau pirmajās desmit minūtēs. Viņai nevajag vīrieti, viņai vajag “papucīti”, kurš atrisinās visas tās problēmas apmaiņā pret piecu minūšu ciešanām. Tevi viņa pametīs tajā brīdī, kad sapratīs, ka tu tai neuzdāvināsi neko dārgāku par to, ko esi jau uzdāvinājis.

9. Klubu meitene
Šādām meitenēm parasti skaista seja, pilnīgas lūpas, garas kājas un problēmas ar atmiņu. Iesākumā ar šādu sievieti nav daudz problēmu, ja nu vienīgi nedaudz kaitina viņas patstāvīgā sevis demonstrēšana visiem, kas vien ir gatavi skatīties. Tomēr ja vien nenotiks brīnums viņas bezrūpība un draudzīgums drīz vien izzudīs, jo viņa gluži vienkārši atskurbs. Ja pacentīsies viņu iepazīt labāk, tu sapratīsi, ka šo preileni neinteresē nekas cits kā tikai ballītes.

10. Feministe
Šīs sievietes jau pēc noklusējuma nespēj gūt baudu no attiecībām ar vīrieti. Un tieši tādēļ ar viņu tev vienmēr viss būs ne tā. Viņa uzskata, ka pie visām sieviešu ciešanām ir vainīgi vīrieši un nekas šo viņas uzskatu nespēs mainīt. Viņa domā, ka sievietes ir gudrākas par vīriešiem un ka sievietes ar dzīvi tiek labāk nekā vīrieši. To mīļākā metode ir vispārināšana, un tu vienmēr būsi pie kaut kā vainīgs. Nu kaut vai tikai tāpēc, ka tu esi vīrietis.

Lasi arī rakstu 10 vīriešu tipi, ar kuriem labāk neielaisties

 

2 thoughts on “10 sieviešu tipi, ar kurām labāk neielaisties

  1. Aizmirstas narkomānes un alkoholiķes, kā arī neirotiskas bulīmijas / anoreksijas upures.

  2. 1. Sieviete – tarkšķis – o jā… ciest nevaru tādas, muld beztēmā 24/7/365 . Nav iespējams izturēt.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

2 + seven =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.