10 pazīmes, kas liecina par to, ka tavs bijušais grib tevi atpakaļ

10 pazīmes, kas liecina, par to, ka tavs bijušais grib tevi atpakaļ
Vienmēr un visos laikos cilvēki ir satikušies, mīlējuši, pārstājuši mīlēt, šķīrušies un nožēlojuši šķiršanos. Uzzini kādas ir tās desmit pazīmes, kas liecina par to, ka tavs bijušais nožēlo jūsu šķiršanos un grib tevi atpakaļ!

1. Viņš tevi atkal aicina draudzēties sociālajos tīklos
Putekļi pēc jūsu šķiršanās ir nosēdušies, un viņš atkal tevi aicina draudzēties. Vispār jau parasti vīrieši cenšas turēties no bijušajām pa gabalu. Nu kaut vai tāpēc, lai lieku reizi neuzrakstītu ko tādu, ko pēc tam nāktos nožēlot vai lai nebūtu jāvēro savas bijušās jaunā dzīve. Tomēr ja viņš joprojām lasa tavus postus, tad tas nozīmē vienu no diviem: vai nu jūs esat šķīrušies kā draugi un viņam tiešām ir vienalga; vai arī viņš ir gatavs ciest sāpes, lai tikai neizlaistu tevi no acīm.

2. Tavi draugi stāsta, ka viņš bieži par tevi apjautājas
Tas var būt veids, kā viņš cenšas parādīt, ka viņš negrib tevi traucēt un ka tu viņam neesi vienaldzīga. Viņš taču labi saprot, ka tev tāpat visu izstāstīs.

3. Kopš jūsu šķiršanās viņam vairs nav bijis nopietnu attiecību
Protams, var būt, ka viņš vienkārši ir ļoti izvēlīgs, tomēr pastāv arī iespēja, ka viņš uzskata, ka ne viena cita nespēj līdzināties tev. Katrā savā potenciālajā partnerē viņš redz kādu trūkumu vienkārši tāpēc, ka viņa neesi tu. Varbūt ka viņam pat ir sākušās nopietnas attiecības, bet viņš tās ir pārtraucis, jo ilgojās pēc tevis. Vēl var būt, ka viņš gaida uz iespēju, kas viņam ļautu pie tevis atgriezties.

4. Viņš tik tiešām tev zvana vai raksta, kad iedzer
Nu kurš gan nezina, ka vīnā slēpjas patiesība?

5. Viņš joprojām turpina ar tevi flirtēt
Tas gan var nozīmēt vairākas lietas. Daži vīrieši gluži vienkārši neprot ar sievietēm savādāk sazināties. Iespējams, ka viņš grib ar tevi seksu. Tomēr var gadīties arī tā, ka viņš cer, ka seks atjaunos jūsu attiecības.

6. Viņš joprojām sazinās ar taviem tuviniekiem
Vienkārši ir pārāk grūti noticēt, ka viņš tik ļoti ir sadraudzējies ar taviem vecākiem, ka vairs nespēj bez viņiem iztikt. Vairāk ticams liekas variants, ka viņš un tava ģimene cer, ka jūsu attiecības atjaunosies.

7. Viņš joprojām turpina tevi apsveikt dzimšanas dienās
Šādi viņš it kā saka: ”Es tevi neesmu aizmirsis un joprojām domāju par tevi.”

8. Viņš patiesi priecājas, kad satiek tevi uz ielas vai pie kopīgiem paziņām

9. Viņš joprojām glabā tavas dāvanas
Ja viņš joprojām, nēsā tevis dāvināto kreklu vai pulksteni. Tas gan var nozīmē arī tikai to, ka tu esi veiksmīgi izvēlējusies dāvanu. Tomēr, ja viņš ir saglabājis tevis gatavoto kartiņu vai t-kreklu ar jūsu kopējo bildi, tad tas jau ir nopietnāk.

10. Viņš nav izdzēsis jūsu bildes
Tas, kas attiecas uz dāvanām, attiecas arī uz kopējām bildēm, ja viņš tās glabā un pat nav izdzēsis no savu sociālo tīklu kontiem, zini, ka šīs atmiņas viņam ir dārgs un ka viņš negrib tās zaudēt. Nu gluži tāpat kā tevi.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

ten + three =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.