Populārākie iemesli, kāpēc vīrieši dzer

Populārākie iemesli, kāpēc vīrieši dzer
Nu ko, šodien mēs mēģināsim noskaidrot populārākos iemeslus, kāpēc vīrieši dzer. Alkohols ir ar mums, jau tūkstošiem gadu un tam, protams, ir savi trūkumi, kaut nevar teikt, ka tas nes tikai un vienīgi negatīvo. Alkohols ir ar mums, jo tam ir savi iemesli. Nu gluži tāpat, kā tam, kāpēc vīrieši dzer. Ienāc un uzzini savējos!

Kāpēc vīrieši dzer?

Vīrieši dzer, lai atslābinātos
Nav nekāds noslēpums, ka vīriešu dzīves mēdz būt vairāk stresa nekā sieviešu dzīvēs. Pie tā visbiežāk ir vainojams darbs un lielāka atbildība, bet mēdz būt arī citi iemesli. Un tāpēc vīriešiem ir svarīgi atvilkt elpu un atslābināties, bet alkohols ir viens no ātrākajiem veidiem kā to panākt.

Vīrieši dzer, lai sevi palutinātu
Vīrieši domā aptuveni šādi: esmu šodien labi pastrādājis, tātad varu izdzert pāris
bundžiņas alus. Un patiešām, kāpēc gan nē? Nu kas tur slikts? Tās ir tikai divas bundžiņas!

Populārākie iemesli, kāpēc vīrieši dzer

Vīrieši dzer, lai aizmirstu par problēmām
Turklāt problēmas var būt gan īstas, gan tikai šķietamas. Vienu uztrauc sava āriene, otru veselības problēmas, trešajam neveicās mīlestībā, ceturtajam labākais draugs par mazu, piektajam par lielu utt. u.tml. Lai nu kā, bet problēmu cilvēkiem nekad nav trūcis.

Vīrieši dzer, ja tiem ir garlaicīgi
Reizēm vīrietim ir gan brīvs laiks, gan gana daudz enerģijas, bet ko darīt nav. Un vīrietis dzer, jo viņam ir garlaicīgi.

Vīrieši dzer lielu pārdzīvojumu dēļ
Šādi pārdzīvojumi var būt, piemēram, kāda tuva cilvēka nāve, nodevība, liels kauns u.c. Vīrietis saprot, ka situāciju nav iespējams izlabot un ja tam līdzās nav cilvēka, ar kuru tas varētu šajos pārdzīvojumos dalīties, tad vīrietis var sākt slīcināt savas sāpes alkoholā.

Vīrieši dzer panākumu trūkumu dēļ
Reizēm vīrieši dzer arī profesionālo panākumu trūkuma dēļ. Un nav jau tā, ka to nevarētu izprast – nevienam nepatīk, ja to darbu nenovērtē. Bet nu varbūt, ka ir vērts pamēģināt kaut ko pamainīt un nevis slīcināt savas bēdas alkoholā?

Populārākie iemesli, kāpēc vīrieši dzer

Vīrieši dzer, jo nespēj atteikt
Dažās darba vietā un draugu kompānijās cilvēki ir ieraduši dzert, bet, ja tu nedzer, tad tevi nepieņem vai par tevi smīkņā. Un nav jau tas nemaz tik traki, ja cilvēks zina savu mēru un pārāk ar to neizraujas.

Vīrieši dzer sieviešu dēļ
Reizēm, pie tā, ka vīrietis dzer, ir vainojama sieviete. Ja tavi vīrieši mainās, bet problēma paliek, tad varbūt nevajag domāt, ka tev vienkārši traki neveicas, bet pameklēt baļķi savā acī. Un zemāk daži potenciālie, ar sievietēm saistītie iemesli.

Vīrieši dzer, ja tos neciena un nenovērtē
Visbiežāk tā ir necieņa un novērtējuma trūkums sievietes acīs vai arī profesionālajā sfērā, bet ir iespējami arī citi varianti.

Vīrieši dzer, ja tiem pietrūkst sievietes mīlestības
Arī vīriešiem ir nepieciešams sajust mīlestību un rūpes, bet to spēj sniegt tikai mīloša un gādīga sieviete. Un, ja vīrietim šādas mīlestības pietrūkst, tad tas var kļūt par iemeslu tam, kāpēc vīrietis dzer.

Vīrieši dzer dēļ pārāk spēcīgas sievietes mīlestības
Ja sieviete mīl, tad viņa mīl no visas sirds. Tomēr reizēm šīs mīlestības ir daudz par daudz un nabaga vīrietim nekur vairs nav miera no sievietes spēcīgajām un uzmācīgajām jūtām. Dažiem vīriešiem tas ir gana labs iemesls, lai dzertu. Šis iemesls var komplektēties arī ar nākamajiem diviem iemesliem.

Populārākie iemesli, kāpēc vīrieši dzer

Vīrieši dzer, ja sievietes tos pārāk kontrolē
Šis iemesls papildina atslābināšanās iemeslu. Gadās, ka sievietes burtiski nomoka savus vīrus ar zvaniem, izprašņāšanu un citiem līdzīgiem kontroles atribūtiem. Tomēr vīrieši nav lopiņi un viņiem vajag brīvību, bet šāda neuzticība, kā minums apvaino.

Vīrieši dzer, ja sievietes ir pārāk valdonīgas
Vīrieši dzer, ja sievietes ir pārāk valdonīgas un patstāvīgi tos komandē. Un patiešām, kurš normāls vīrietis gan spētu to izturēt? Tomēr izrādās, ka tādi ir. Nu un kāds tur brīnums, ja šādos apstākļos velk uz alkoholu? Šis iemesls bieži iet komplektā ar iepriekšējo iemeslu.

Vīrieši dzer nesaskaņu dēļ
Šis iemesls nedaudz sasaucas ar iepriekšējo iemeslu. Ja vīrieša mājās nekad nebeidzas strīdi un nesaskaņas ar sievieti, tad vīrietis var sākt meklēt mierinājumu alkoholā. Prātīgāk gan laikam būtu nomainīt sievieti, bet nu es nebūšu tas, kurš metīs pirmo akmeni.

Zini vēl kādu iemeslu, kāpēc vīrieši dzer vai ir ko piebilst? Droši raksti komentāros!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

three × 4 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.