10 lietas, kuras labāk nedarīt "Facebook"

10 lietas, kuras labāk nedarīt
“Facebook” sen vairs nav nekāds jaunums un tajā parādās aizvien vairāk un vairāk jaunu cilvēku. Tas, protams, būtu labi, ja vien līdz ar cilvēkiem neparādītos arī dažas kaitinošas tendences. Uzzini kuras ir tās desmit lietas, kuras labāk nedarīt “Facebook”!

1. Atzīmēt cilvēkus bildēs, kurās to nav
Ja cilvēka fotogrāfijā nav, tad nekad un nekādos apstākļos to tajā neatzīmē. Ja bildē nav nekā cita izņemot puķīšu, tad vispār aizmirsti par tagiem. Ja attēlā ir tava ballīte, tad neatzīmē tajā tos kas tajā nav bijuši.

2. Cilvēku pievienošana grupām
“Facebook” komerciālās grupas nestrādā. Nu galīgi nestrādā. No “Zeķes Jums” veidīgas grupas visi izdzēsīsies, tiklīdz kā sapratīs, ka ir tai pievienoti. Turklāt vēl arī izdzēsīs tevi no saviem draugiem. “Facebook” grupas ir domātas, lai apvienotu cilvēkus ar līdzīgām interesēm. Piemēram, filatēlistus vai jaunās māmiņas. Un arī pievienot grupām jaunus cilvēkus vajadzētu tikai pēc iepriekšējas piekrišanas.

3. Kompromitējošu draugu bilžu ievietošana
Esi taču cilvēks, neliec savu draugu bildes, kurās tas knapi turas kājās vai mēģina dejot, kad tam mugurā ir tikai zeķes.

4. Veidot kontus ar biznesu vai pakalpojumu nosaukumiem
Var draudzēties ar Jāni, Pēteri, Maiju vai Anniņu. Tomēr ko darīt tad kad par tavu draugu vēlas kļūt “Gēla nadziņi” vai “Riepu maiņa”? Biznesam un līdzīgiem pakalpojumiem ir domātas “Facebook” lapas.

5. Sūtīt pieprasījumus par spēlēm un aplikācijām
Ir ļoti forši lielīties ar to ka tu darba laikā spēlē “Candy Crush” vai “Farm Heroes”. Uzaicini vēl šefu, esmu pārliecināts, ka viņš to novērtēs un un iespējams pat tevi tajos apspēlēs.

6. Lielie burti
Lielie burti ir kliedziens, bet bļāvējus neviens nemīl un tos dzēš no draugiem.

7. Noformēt katru notikumu kā pasākumu
Izsūtīt visiem draugiem ielūgumu uz Auces skolas absolventu salidojumu nebūt nav tas pats prātīgākais darbs. Jo tici vai nē, bet tas interesēs tālu ne visus tavus draugus.

8. Piedāvāt uzaicināt draugus
Tiklīdz kā tevi apstiprina kā draugu, tā tu meties šim cilvēkam iesmērēt vēl pāris simtus savu draugu. Turklāt katru otro dienu tu šim cilvēkam piemet klāt vēl kādu rekomendāciju. Iespējams, ka šī ir kāda jauna atkarība spēļu automātu vietā.

9. Spied “Ieteikt”, parādīsim visiem, cik mūs ir
Tu vairs neesi skolā, šeit visi jau ir pieauguši un visu ko var parādīt rāda vai nu darbā, vai mājās vīram vai sievai. Bet “Facebook” vispār ir cits mērķis.

10. Grupu sarakstes
Grupu sarakstes nerullē. Ne jau popularitāti zaudējošajos “Draugiem.lv”, ne “Facebook”.

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

twenty − two =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.