5 bīstamākās vietas, kur mīlēties

5 bīstamākās vietas, kur mīlēties

Gandrīz visiem vīriešiem un lielai daļai sieviešu ir tāds neliels sarakstiņš ar tām vietām, kurās tie vēlētos pamīlēties. Un pat ļoti liela daļa šādu sarakstiņu satur arī vismaz vienu vai pat vairākas publiskas vietas. Nav tā ka to nevarētu saprast – risks tikt pieķertam saasina sajūtas un rada spēcīgu adrenalīna pieplūdumu. Tomēr ir vietas, kurās pēc seksa tev paliks ne tikai patīkamas atmiņas, bet iespējams, arī kāda ne īpaši patīkama problēma.

Fekālās baktērijas, vīrusi un nobrāzumi – lūk tikai neliela daļa no tiem nepatīkamajiem pārsteigumiem, kuri tevi var sagaidīt šajās vietās. Nu vismaz tā apgalvo pētnieki. Turpini lasīt un uzzini kuras ir tās 5 vietas, kurās nodarboties ar seksu var nebūt tik forši, kā tev tas liekas.

Lidmašīnas tualete
Šī pavisam niecīgā telpa ir gandrīz pati sliktākā vieta, kurā kādam var ienākt prātā pamīlēties. Nu padomā pats, cik desmiti vai pat simti cilvēku to lieto visa lidojuma laikā. Kādā ASV veiktā pētījumā tika pārbaudītas desmitiem lielāko aviokompāniju tualetes un gandrīz visās tika atrastas zarnu nūjiņas grupas baktērijas. Un, protams, nedrīkst aizmirst arī par visai augsto risku savainoties. Un vispār, kā kādam var patikt doma par mīlēšanos sabiedriskā tualetē?!

Sporta kluba ģērbtuves
Stafilokoks, streptokoks, norovīruss… Nosauc baktēriju vai vīrusu un esi drošs, ka tam tepat kaut kur ir jābūt. Šeit tiem valda paši labvēlīgākie apstākļi – siltums, mitrums un ķermeņa šķidrumi. Tomēr, neskatoties uz to, šādas ģērbtuves ir visai iecienīta vieta dažādiem intīmiem piedzīvojumiem. Kaut to var arī saprast – fiziskas aktivitātes var “uzsist asinis” un kā vēl var…

Bērnu rotaļu laukumi
Pirmkārt jau tas ir visai amorāli – šeit taču tomēr mēdz spēlēties bērni un par to nevajag aizmirst. Otrkārt padomā par bērniem vēlreiz. Šie mazie un piemīlīgie bērneļi spēj izvārtīties visur, kur vien tas ir iespējams un pat tur, kur nav iespējams, un pēc tam izvizināties pa pilnīgi visām seksam piemērotajām virsmām. Čehijas pētnieki šādos bērnu rotaļu laukumos atrada fekāliju paliekas un gripas vīrusu. Un man nez kāpēc šķiet, ka viņi nav meklējuši gana labi.

Kinoteātris
Ja tu domā, ka šeit pēc katra seansa tiek tīrīti krēsli un to rokturi, tad tu kļūdies. Popkorna un citu našķu drupatas, izlieti dzērieni, netīrs apģērbs, netīras rokas, utis un citi iespējamie parazīti. Šeit pat džinsu rāvējslēdzēju ir bīstami atvērt, kur nu vēl mēģināt atkailināties.

Pludmale
Neskaties uz titulbildi, viss nav tik labi kā izskatās. Atkritumi, notekūdeņi, putnu mēsli, no ūdens izskalotā draņķība un, protams, arī visur esošās un visās iespējamā vietās iekļūstošās smiltis. Šeit mīlas alkstošie riskē noķert diareju, kādu infekciju vai pat ērces. Tāpat nav prāta darbs mēģināt mīlēties mūsu ne tik tīrajā un nesāļajā jūrā, jo tā jūs abi riskējat noķert arī kādu nepatīkamu baktēriju.

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

4 × three =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.