7 iemesli, kāpēc Zivis ir tik grūti izprast

7 iemesli, kāpēc Zivis ir tik grūti izprast
Zivis ir sarežģītas, radošas un arī ļoti pievilcīgas personības un cilvēki. Un, kaut ar Zivīm reizēm neiet viegli, tās tomēr arī nav iespējams nemīlēt. Uzzini kādi ir tie 7 iemesli, kāpēc Zivis ir tik grūti izprast.

Zivis ir horoskopa divpadsmitā, ūdens stihijas zīme, kuru pārvalda Neptūns. Zivju spēcīgākās puses ir to līdzcietība, intuīcija, neatkarība, gudrība un to unikālās radošās spējas.
Par Zivju vājajām pusēm var uzskatīt to pārāk lielo uzticību citiem, vēlmi aizbēgt no realitātes un arī pārāk lielo emocionalitāti.

Šeit arī paši 7 iemesli, kāpēc ar Zivīm ir tik sarežģīti un vienlaicīgi arī tik aizraujoši.

1. Zivis ir zodiaka pēdējā zīme
Zivis ir zodiaka cikla pēdējā zīme, bet tas nozīmē, ka pirms tām esošās vienpadsmit zīmes tām netieši piešķir dažādas īpašības un ar to arī tiek skaidrota to iedzimtā neizlēmība. Zivīm mēdz piemist arī tādas rakstura īpašības, kas savā starpā konfliktē un arī šī iemesla dēļ tās bieži ir grūti izprast.

2. Zivis vienmēr meklē jaunus iespaidus
Zivis pēc savas dabas ir avantūriskas, un tās vienmēr meklē jaunu pieredzi vai jaunus cilvēkus. Tomēr šīs alkas pēc mūžīgas kustības var likt tām šķēršļus ilgstošu attiecību veidošanā. Tā kā ja tev ir attiecības ar Zivi, tad mēģini saprast, ka kopīgi piedzīvojumi jūsu attiecības tikai stiprinās. Nebaidies doties ceļojumos un atceries, ka kopīgi pārdzīvojumi būs lieliska augsne jūsu abu izaugsmei.

3. Zivis ir radošas personības
Zivis ir ļoti gudri, radoši cilvēki ar labi attīstītu iztēli. Un tas tiem dod iespēju ļoti skaidri raudzīties uz dažādām problēmām un situācijām.
Zivis ir lielas problēmu risinātājas, tomēr tām arī piemīt nosliece uz pārspīlēšanu un dramatizēšanu. Brīžos kad Zivis saskaras ar dzīves problēmām, to iztēle var spēcīgi sagrozīt patieso realitāti.

4. Zivīm piemīt spēcīga empātija
Intuitīvā un radošā Zivs daba spēj radīt ļoti spēcīgu līdzpārdzīvojuma sajūtu. Tam gan ir arī pāris negatīvu efektu. Pirmkārt jau tās var sajaukt svešas izjūtas ar savējām un otrkārt, ja Zivis sāk ignorēt pašas savas emocijas, tad tas tajās var radīt spēcīgu spriedzi.

5. Zivis ir intraverti
Ne vienmēr, bet bieži gan un tas var konfliktēt ar to piedzīvojumu meklētāju garu. Zivīm kā intravertiem ir sarežģīti būt pašām sev kad tās atrodas starp nepazīstamiem cilvēkiem, bet jaunas situācijas ļoti bieži paredz arī jaunus cilvēkus.
Šis konflikts visbiežāk nozīmē to, ka Zivis vienkārši nespēj attēlot savas domas un jūtas tā, kā tās to gribētu.
Reizēm, protams, gadās, ka Zivis ne pa jokam noraujas, tomēr meklējiet dziļāk un jūs atradīsiet spilgtu un valdzinošu personību.

6. Zivīm nav viegli valdīt pār savām emocijām
Lepnās un līdzcietīgās Zivis spēj sevi novest līdz īstam emociju izvirdumam. Un no viņu līdzcietības radītās emocionālās spriedzes nav iespējami norobežoties. Zivis tiešām jūt līdzi visiem un pat sveša cilvēka dēļ tās var paveikt neaptveramas lietas.

7. Zivis ir neatkarīgas
Zivis ir viena no horoskopa neatkarīgākajām zīmēm un tas tā nav vienkārši tāpat. Viņas dara visu, kas ir viņu spēkos, lai tikai nepaļautos uz citiem. Un šis viņu lepnums to dzīvi padara ievērojami sarežģītāku.
Ja tu esi Zivs, tad uzmanīgi kontrolē resursus un iespējas, atceries, ka brīdī kad tev to vajadzēs, tavi draugi uzskatīs par godu tev palīdzēt.
Ja tu pazīsti Zivis un vēlies tām piedāvāt savu palīdzību, atceries par to lepnumu. Piedāvā savu palīdzību neuzspiesti un uzsverot jūsu abpusējo cieņu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

four × one =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.