5 vienkārši veidi, kā uzlabot attiecības ar savu vīrieti

5 vienkārši veidi, kā uzlabot attiecības ar savu vīrieti
Vēlies, lai tavas attiecības ar mīļoto kļūtu vēl ciešākas un siltākas? Viss ir tavās rokās! Lasi piecus supervienkāršus veidus kā uzlabot attiecības ar tavu vīrieti!

1. Nepārmet
Nepārmet savam mīļotajam par sīkumiem. Nu nepielika viņš plauktiņu, kaut solīja to izdarīt jau pirms nedēļas. Vakar atkal aizmirsa nopirkt pienu. Šodien nenovāca pēc sevis šķīvi. Nekas! Tici – tie nav pietiekoši nopietni iemesli pārmetumiem. Labāk atgādini viņam divreiz, nekā lasi morāli par to, cik viņš ir slinks un izklaidīgs. Šādi, kaut arī nevainīgi pārmetumi tomēr rada vērā ņemamu spriedzi, kura galīgi neveicina attiecību uzlabošanos. Īpaši vajadzētu izvairīties no pārmetumiem par kļūdām, kuras viņš ir pieļāvis pagātnē. Tas kas ir bijis tas ir pagājis un pie tā vairs tiešām nevajadzētu atgriezties.

2. Nedramatizē
Dzīvē, protams, mēdz gadīties dažādas situācijas un ļoti bieži sievietes mēdz notikumus dramatizēt. Tomēr pārspīlēšana un vēlme uzpūst no mušas ziloni ir visai nepateicīga nodarbe. Pat ja tavs mīļotais ir, palicis bez darba, nav jēgas pukstēt un pielīdzināt notikušo pasaules galam. Tā vietā labāk atbalsti savu vīrieti grūtā brīdī, ne saasini jau tā smago situāciju.

3. Neesi vienaldzīga
Neesi vienaldzīga pret to ar ko tavs mīļotais nodarbojas. Izrādi interesi par sava vīrieša darbu un par tā hobijiem. Tici vai netici, bet viņam tava uzmanība būs patīkama. Un tas viņā radīs vēlme dalīties ar tevi savās problēmās, idejās un sapņos.

4. Piekāpies
Dažiem cilvēkiem ir ļoti grūti piekāpties un atzīt savas kļūdas. Tomēr ir vērts iemācīties atrast un arī pieņemt kompromisus. Ir jāsaprot, ka nav tik svarīgi tas kuram ir taisnība un kuram nav, bet gan tas kurš ir laimīgs. Tāpēc kopējās ģimenes laimes dēļ reizēm ir vērts apvaldīt savas ambīcijas un piekāpties tam, kuru tu mīli.

5. Novērtē
Novērtē to cilvēku, kurš ir tev blakus un nekautrējies viņam izrādīt savas jūtas.Lai izrādītu to cik ļoti tu savu mīļoto novērtē nav vajadzīgi augsti vārdi – tavi darbi to izdarīs labāk.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

1 + 8 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.