10 neparastas plastiskās operācijas

6. “Restes” uz mēles
Šī gan īsti nav plastiskā operācija. Šī operācija ierobežo spēju ēst cietu pārtiku un sajust tās garšu. Lai cilvēks tomēr nenomirtu badā tam tiek ieteikts pārtikt no šķidras pārtikas un speciāla šķidruma. Aptuvenā cena līdz 2000 ASV dolāri.

7. Ceļu ādas “liftings”
Cilvēki noveco un noveco arī tā āda. Tajā skaitā arī ceļu āda. Un ja vēlme staigāt īsos bruncīšos līdz tam laikam nav zudusi vai ja nokarājusies ceļu āda ir jūsu vienīgā neatrisinātā problēma, tad ir iespējams veikt šādas liekas ādas likvidācijas procedūru. Šādas plastiskās operācijas lielākā problēma ir nevis pati operācija, bet gan tas, lai pēc operācijas nepaliktu rētas. Jo rētas var izrādīties vēl neglītākas nekā likvidētā āda. Cena līdz 9000 ASV dolāru.

8. Ķermeņa matu pārstāde
Dažiem vīriešiem mati aug visur un daudz. Bet dažiem neaug gandrīz nekur. Daži vīrieši to uztver kā plusi, bet dažiem gribas justies kā īstiem mačo. Un tieši priekš šādiem vīriešiem tad arī ir paredzēta šī plastiskā operācija. Operācija izmaksās dažus simtus ASV dolāru.

9. Injekcijas papēžos
Augstpapēžu kurpju nēsāšana padara sievieti pievilcīgāku, tomēr nēsāt augstpapēžu kurpes no dienas dienā ir diezgan mokošs pasākums. Tad nu šo problēmu var atrisināt ar speciālu papēžu injekciju palīdzību. Un, ja operācija ir bijusi veiksmīga, tad sieviete veselu pusgadu var valkāt augstpapēžu kurpes un nejust sāpes. Pēc tam gan nāksies injekcijas atkārtot vai lāpīt sabeigtās kājas. Operācijas cena līdz pusotram tūkstotim ASV dolāru.

10. Ribu izņemšana
Ja sievietes vēlas iegūt “lapsenes” vidukli, tās parasti cenšas panākt šādu efektu ar korsešu palīdzību. Tomēr korsešu iespējas nav bezgalīgas un tad šādām tieva vidukļa cienītājām nākas atvadīties no pārīša ribu. Tā, protams, nav nekāda vaigu bedrīšu vai elfu ausu operācija un var arī rasties sarežģījumi, bet vai tad tas diez vai šādu tievā vidukļa gribētāju apturēs. Operācijas cena līdz 15000 ASV dolāru.

Ja tev raksts patika, lūdzu dalies ar to!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

three + fourteen =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.