10 fakti par flirtu

Nav labāka laika flirtam un mīlestībai kā pavasaris! Lasiet desmit faktus par flirtu un flirtēšanu!


1. Pietiek ar trīs ātriem skatieniem
Lai cilvēks sāktu nojaust, ka jūs esat par to ieinteresējies, pietiks, ja trīs reizes uz šo cilvēku paskatīsieties. Šeit gan ir jāatceras par kādu niansi, un šī nianse ir tāda, ka jums ir jānoķer šī cilvēka skatiens un pašam skatienam jāilgst 2 līdz 3 sekundes. Šķiet, ka tas nav ilgi, tomēr reālos apstākļos jums šīs dažas sekundes var šķist kā puse mūžības. Salīdzināšanai viens neromantisks skatiens ilgst vidēji 1,18 sekundes.

2. Kurš vairāk flirtē, tam arī tiek vairāk uzmanības
Visvairāk pretējā dzimuma uzmanības tiek ne tiem kuri ir visskaistākie, bet gan tiem kuri vairāk koķetē. Ir aprēķināts, ka ja jūs stundas laikā pretējā dzimuma pārstāvjiem nosūtīsiet 35 “signālus”, tad variet rēķināties vismaz ar četriem nelieliem, bet tik burvīgiem atbildes signāliem.
Kādam noteikti liksies, ka 35 signāli ir daudz, tomēr koķetīga, jauna sieviete bieži vien apzināti vai neapzināti, bet šādus signālus raida gandrīz nepārtraukti. Un šāds signāls var būt, piemēram, galvas noliekšana vai viegls pieskāriens.

3. Smaids, kura laikā acu kaktiņos veidojas “zosu kājiņu” veida krunciņas liecina par to, ka cilvēks smaida no sirds un tā ir laba zīme.
Ja jums kāds smaida, bet šādu krunciņu nav, tad visticamāk šis cilvēks jums smaida tikai pieklājības pēc.

4. Visvieglāk flirtēt ir internetā
Pateicoties dažādiem sociālajiem tīkliem un tādiem servisiem, kā Skype vai Whatsapp, flirtēt ar svešiniekiem ir kļuvis vieglāk nekā jebkad agrāk. Flirtēšana “ar pirkstiem” daudziem jau ir kļuvusi par neatņemamu ikdienas sastāvdaļu. Un flirtēšana vēl ir tīrie nieki. Kādā 2010. gadā veiktā aptaujā tika noskaidrots, ka trešā daļa aptaujāto vecuma grupā no 18 līdz 29 ir saņēmuši erotiska rakstura fotogrāfijas no citiem cilvēkiem. Vēl 13% aptaujāto atzinās, ka paši ir šādas fotogrāfijas sūtījuši. Visticamāk, ka pateicoties viedtelefonu izplatībai, šobrīd šis rādītājs jau ir jūtami lielāks.

5. Kā rāda pētījumi, tad vīriešiem piemīt tendence uztvert sieviešu draudzības izpausmes kā flirtu.

6. Ja vēlaties uzzināt kāda ir viņa vai viņas patiesā attieksme pret jums, sarunas laikā pavērojiet uz kuru pusi ir vērsti viņa vai viņas kāju pirksti. Ja tie ir vērsti jūsu virzienā,  ziniet, ka tā ir laba zīme. Bet ja tie ir vērsti kādā citā virzienā, tad tas neko labu nesola. Ja šī cilvēka kāju pirksti ir vērsti viens pret otru, tad tas arī nav slikti,  un tas var liecināt par to, ka cilvēks cenšas izskatīties nekaitīgs un pieejams, bet tas var nozīmēt, ka jūs šim cilvēkam patīkat.

7. Atdarināšana liecina par simpātijām
Cilvēki imitē to cilvēku uzvedību, kuri tiem patīk. Tā kā ja vēlaties saprast vai kādam cilvēkam esat simpātisks, mēģiniet šī cilvēka klātbūtnē paskatīties pulkstenī, pieskarties pierei vai sēžot uzlikt kāju uz kājas un tad vērojiet vai šis cilvēks  jūsu rīcību atdarina. Ja šis cilvēks to atdarinās, ziniet, ka viņš neapzināti cenšas jums pieskaņoties un tā arī ir laba zīme.

8. Flirtēšana nāk par labu veselībai
Kā ir noskaidrojuši pētnieki, tad cilvēkiem, kuri flirtē, rodas vairāk balto asinsķermenīšu un tam ir pozitīva ietekme uz imunitāti un veselību kopumā.

9. Nepārspīlējiet
Kā liecina kāds socioloģisks pētījums, tad visizplatītākā kļūda flirtējot ir pārāk ilgs acu kontakts.

10. Draudzīga saziņa var līdzināties flirtam, kā atpazīt īstu flirtu?
Sievietes flirtējot var rotaļāties ar matiem, pašūpot gurnus, pieskarties sev, sakniebt lūpas vai ielauzties vīrieša personīgajā telpā.
Vīrietis flirtējot var iztaisnoties, censties panākt lai pleci izskatītos platāki, maigi pieskarties vai pat nosarkt.

Lasiet arī rakstus 8 pazīmes, kuras liecina par to ka jūs simpatizējat savam sarunu biedra un Kā savaldzināt vīrieti.

Ja tev patika raksts, lūdzu dalies ar to!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

seventeen − seven =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.