Astoņas pazīmes, kas liecina par to, ka jūs simpatizējat savam sarunu biedram

Astoņas pazīmes, kas liecina par to, ka jūs simpatizējat savam sarunu biedram
Ir pavasaris, ar katru dienu saulīte spīd ilgāk, tā kļūst aizvien siltāka, un kāds tur brīnums, ka cilvēks sāk alkt pēc romantikas. Tomēr reizēm ir ļoti grūti saprast, vai jūs savam simpātiju objektam arī patīkat vai tā tomēr nav. Jūs pat varat šo cilvēku bieži satikties, katru dienu ar to sarunāties, un tomēr nespēt tik skaidrībā par šī cilvēka jūtām pret jums. Piedāvājam jums dažas pazīmes, kuras ļaus jums labāk saprast vai jūs arī simpatizējat savam sarunu biedram.

1. Skatieties acīs
Acis ir dvēseles spogulis. Pēc cilvēka acīm var daudz ko noprast. Ir zināms, ka cilvēkam izjūtot uzbudinājumu, acu zīlītes paplašinās. Pievērsiet arī uzmanību tam kā sarunu biedrs uz jums skatās. Vai šis cilvēks skatās jūsu acīs nepārtraukti, vai dara to it kā slepus. Daudziem cilvēkiem ir grūti lūkoties acīs tiem cilvēkiem, kuri viņiem patīk.

2. Pievērsiet uzmanību pieskārieniem
Ir pilnīgi dabiski, ka cilvēki vēlas pieskarties tiem cilvēkiem, kuri tiem patīk. Tā kā ja cilvēks jums pieskaras, aizskar jūsu roku vai jostasvietu, jūs viņam noteikti patīkat. Tas ir gluži tāpat ja cilvēk nostājas jums blakus lielā kompānijā.

3. Sekojiet nejaušiem skatieniem
Kāds sen zināms veids kurš palīdzēs jums noskaidrot kāda cilvēka attieksmi pret jums, ir vērot šī cilvēka skatienu smieklu laikā. Parasti pēc smieklīga joka vai kuriozas situācijas cilvēks skatās uz to cilvēku, kurš viņam ir interesants.

4. Pievērsiet uzmanību sarunu biedra uzvedībai un ārienei
Savas simpātija priekšā visi vēlas izskatīties pēc iespējas labāk. Kāds pielabo frizūru, vēl kāds cits sakārto apģērbu. Ja jūsu sarunas laikā, jūs sarunu biedrs ik pa brīdim cenšas pielabot savu ārieni, jūs variet būt diezgan drošs par to ka neesat šim cilvēkam vienaldzīgs.

5. Novērtējiet smaida patiesumu
Neskatoties uz to ka smaids pat par sevi vienmēr ir ļoti jauks un patīkams, tas var būt gan patiess smaids, gan vienkāršs pieklājības smaids. Tālu ne katrs cilvēks smaidīs jums no sirds. Patiesu smaidu var atpazīt pēc tā simetriskuma, abi lūpu kaktiņi ir pacelti vienādi augstu. Turklāt ja cilvēks jūsu klātbūtnē nekautrējas smaidīt “pa visu seju”, ziniet, ka šim cilvēkam jūsu klātbūtnē ir arī komfortabli.

6. Sekojiet kustībām
Bieži kad sieviete sarunājas ar vīrieti, kurš tai ir simpātisks, šī sieviete var, it kā glaudīt kādu priekšmetu. Šis priekšmets var būt gan glāze vai kāda viņas rotas lieta. Glaudāmais objekts var būt pat kāda šīs sievietes ķermeņa daļa. Šādi sieviete it kā savaldzina savu sarunu biedru.

7. Pievērsiet uzmanību sarunu biedra pozai
Ir zināms tāds jēdziens kā “atvērta poza”. Šādu pozu cilvēks ieņem tad, kad viņam ir ērti ar apkārtējiem. Ja sarunas laikā jūsu sarunu biedram nav sakrustotas rokas vai kājas, tas var nozīmēt, ka šim cilvēkam ar jums ir ērti un ka šis cilvēks ir noskaņots uz kontaktu ar jums.

8. Sekojiet tam ko jūsu sarunas biedrs saka
Daudzi cilvēki, sarunājoties ar savu simpātiju, bieži apjūk, mēdz runāt blēņas, sāk stostīties vai kā citādi nodod savu satraukumu. Ja neesat novērojis, ka šim cilvēkam būtu tādas pašas problēmas sarunājoties ar citiem cilvēkiem, iespējams, ka jūs vienkārši šim cilvēkam esat simpātisks.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

5 × 5 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.