Kā kļūt par stervu

Kā kļūt par stervu
Tu esi sieviete, kurai ir kļuvis smagi dzīvot? Tu patstāvīgi izjūti bailes un vīriešu uzmanības trūkumu? Un ja tev tomēr uzrodas kāds romāns, tas tikpat ātri arī beidzas? Vēlies uzzināt kā neļaut sevi apvainot un kā panākt, lai vīrieši paši krīt pie tavām kājām?

Nav šaubu – mūsdienās stervas tēls ir visai populārs. Vārds “sterva” mūsdienās vairs neizsauc bailes un apzīmē tikai gudru un attīstītu sievieti, kas zina kā izkļūt pat no vissarežģītākās situācijas. Sievieti, kura domā ar “vēsu” galvu un kura nekautrējas izmantot viltību lai atrisinātu savas problēmas, sieviete kura spēj tā apmuļķot un gūt no tā labumu, ka šis apmuļķotais cilvēks par savu apmuļķošanu pat nenojauš. Mūsdienās katrai sievietei ir nepieciešamas šādas zināšanas, un īpaši tas attiecas uz tādām sievietēm, kuras vēlas izveidot karjeru un kļūt veiksmīgas.

Ar ko sākt?
Kļūt par īstu stervu nav tas vieglākais uzdevums. Ir nepieciešams daudz laika lai visu kārtīgi izzinātu, lai iemācītos kontrolēt sevi un savas jūtas. Pirmais kas jums ir jāapgūst, ir nepieciešams iegūt pārliecību. Pārliecību par savu rīcību. Tad ir jāiemācas skaidri domāt, būt neatkāpīgai un spēt aizstāvēt savu viedokli. Un tas nenozīmē to ka ja sievietes galvā ir ienācis kas neprātīgs, bet spītīgi spītīgi pastāv uz savu, un tikai uz to. Nebūt nē! Sterva pirmkārt ir gudra sieviete kura prot manipulēt, īpaši ar pretējā dzimuma pārstāvju uzmanību. Un tieši dēļ sievietēm vīrieši ir spējīgi uz jeb kuru rīcību. Stervas būtība ir tajā ka tā viegli spēj iegūt vīrieša uzmanību, bet pēc tam atstāj tos nenoteiktībā. Vīrietis uzķeras uz āķa – viņš saprot ka sieviete ir par viņu ieinteresējusies, bet tad sterva paliek vēsa, kaut vīrieti neatgrūž, un ļauj tam ticēt ka viņš ir iekarojis stervas uzmanību.

Kāda īsti ir sterva?
Sterva vienmēr iekārota un neatkārtojama. Sieviete – noslēpums. Vīrieši ne uzreiz saprot ka ir nokļuvuši tās ietekmē. Un vēlāk tie nesaprot ka pilnīgi atrodas to varā. Lai dabūtu to ko tās vēlas, sievietēm – gan jaunām, gan nobriedušām, nebūt nav jāvalkā dārgs apģērbs, kažokādas un dimanti. Stervas pamatā ir prasme piesaistīt sev apkārtējos. Un piesaistīt nemanāmi.
Sievietes – stervas ir īpašas sievietes. Tās prot piesaistīt tām vajadzīgus cilvēkus un izmantot to ietekmi. Stervām ir mežonīgu kaķu ieradumi, tās prot turēties drošā attālumā neļaujot svešiniekiem iekļūt to dvēselē.

Stervas likumi
1. Būt neatkārtojamai
2. Būt par sevi pārliecinātai
3. Mīlēt un lielīt sevi
4. Uzstādīt sev mērķus un censties tos sasniegt
5. Būt uzstājīgai
6. Apkārtējo problēmas nav jūsu problēma
7. Būt vienaldzīgai
8. Aizstāvēt savu viedokli
9. Izmantot savu šarmu
10. Būt seksuālai
11. Jābūt labai gaumei
12. Rūpēties par savu ārieni
13. Būt unikālai un izcelties uz apkārtējo fona

Galvenais noteikums ir: Nedrīkst izlikties par stervu, jums tādai ir jābūt ar visu savu būtību.

Kas stervai ir jāzina
Ja esat izlēmusi kļūt par stervu, neaizmirstiet par to ka bez iegūtās slavas un vīriešu uzmanības jūs varat iegūt arī citu sieviešu naidu un skaudību. Kā arī to vīriešu naidu kuriem jūs esat atteikusi. Esiet gatava tam ka jums var mēģināt atriebties un kaitēt. Tomēr nevajag atkāpties, šīm jūsu ne draugu darbībām priekš jums ir jābūt vienaldzīgām.

Kas nekad nevarēs kļūt par īstu stervu
Par stervu nekad nespēs kļūt romantiskas sievietes. Un sievietes kuras mēdz bieži apvainoties. Šāda sieviete cenšoties būt par stervu tikai iemantos histēriķes slavu.
Stervai nav piemēroti jūtīgums un maigums, dažādas samīļošanas un skūpstiņi. Protams, to visu var mēģināt izmantot savu mērķu sasniegšanai, bet ne vairāk.
Īstas stervas nevar izturēt tādas būtnes, kas tic romantikai un mīlestībai.

Panākumu principi
Kas gan jūs sagaida ceļā uz vēlamo? Kā īsti ir jāapietas ar vīrieti?

1. Pievilcība
Katra sieviete ir medniece. Tās medījums ir vīrietis. Bet kas notiek? Sieviete mēģina iegūt vīrieti, bet tas izslīd no tās rokām. Un pat ja sieviete to iegūst, tad uz neilgu laiku. Kāpēc tā notiek? Tā tas notiek tāpēc ka vīrietis baidās no tās uzvedības. No tā ka sieviete jau pašā attiecību sākumā ir cenšas uzcelt “zelta pili” un visi izvietot pa plauktiņiem. Vīrietis ir neizpratnē kādēļ sieviete tā rīkojas, domā ka sieviete nespēj atrast vīrieti ka ir gatava uz jebkādām attiecībām. Tā arī vīrieša interese ātri izgaist. No šī rodas arī secinājums: cenšanās izpildīt katra vīrieša kaprīzi vīrietī vājina interesi.

2. Pievilcība
Tās sievietes dēļ kurām vīrieši ir gatavi uz jeb kuru rīcību nebūt nav īpašas vai skaistules. Galvenais noteikums ir būt tādai kāda jūs esat patiesībā. Bet ja jūs esat gatava izdabāt viņa kaprīzēm, viņš izlems ka esat izmisusi. Secinājums: mēs nenovērtējam to kas mums ir ticis pārāk viegli, mēs novērtējam tikai to kas ir nācis smagi.

3. Pievilcība
Jūs esat pievilcīga dabiska blondīne, jums ir zilas acis un maiga āda. Bet tad pēkšņi jūs uzziniet ka jūsu iekāres objektam patīk iedegušas tumšmates. Un ko jūs? Nākamajā tikšanās reizē stāviet sava mīļotā priekš ar melniem matiem, solārijā nosauļotu ādu un brūnām lēcām acīs. Ko padomās vīrietis? To ka jūs pilnībā esat pie viņa kājām. Secinājums: ja jūs katru dienu darīsiet to kas viņam patīk, jūs pūles netiks novērtētas.

4. Pievilcība
Mēdz būt attiecībās brīdis kad vīrietis nezvana jums dienu, divas, trīs. Šādi vīrietis grib pārbaudīt kā attīstās jūsu attiecības, viņš skatās kā jūs reaģēsiet. Pie tam, jūs pilnībā esat viņa kontrolē. Ja jūs esat emocionāli uzņēmīga, nākotnē jūs viņam varat apnikt. Ja jūs nepakļausieties viņa viltībām, jūs vienmēr paliksiet priekš viņa mīkla. Un tas ir svarīgi

5. Pievilcība
Ja jūs kļūsiet pilnīgi atkarīga no vīrieša, viņš to sapratīs, un viņš kļūs pret jums vēss. Bet ja viņš kaut ko nevar no jums iegūt, tas viņu padarīs traku kā viņš vēlēsies to iegūt. Stervas princips nostrādā kad sieviete saglabā savu cieņu, tas uzkurina vīrieti un viņš visiem spēkiem cenšas panākt lai šī sieviete pievērš viņam uzmanību.

6. Pievilcība
Jeb kurš vīrietis, neatkarīgi no vecuma un sociālā stāvokļa izturēsies pret jums tā kā jūs pati izturaties pret sevi. Viss attiecībās ir atkarīgs no tā kā uzvedas sieviete.

7. Pievilcība
Kas ir galvenais stervā, un parastā sievietē. Parasta sieviete baidās būt viena, būt bez atbalsta un stiprā pleca. Sterva nekad nebaidās būt viena. Kad vīrietis baidās pazaudēt sievieti viņa emocionālais uzbudinājums sasniedz augstāko pakāpi. Tas tā ir tāpēc ka vīrietim vairāk kā gaiss, ēdiens un ūdens kopā, ir nepieciešams sajusties par sevi pārliecinātam.

Secinājums
Un tā, kas tad ir tas kas atšķir stervu no parastas sievietes? Tas ir viņas raksturs un viņas personība. Tā ir pārliecība par sevi. Sterva nekad neļaus sevi pazemot, vienlaicīgi viņa ir mīļa, sievišķīga un pievilcīga. Bet no viņas rīcības ir skaidrs, ka viņa nebaidās vīrieti zaudēt.

2 thoughts on “Kā kļūt par stervu

  1. galu galā,šitāda sterva saslimst ar onkoloģisku vainu.Un nosprāgst vienatnē,jo visi apšņāktie čaļi ir sapratuši kas par kuci viņa Bija!-un aizbēg džeki jau vairs neatskatoties!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

3 × 5 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.