Kāpēc ir labi būt nelietim

Kāpēc ir labi būt nelietim
Karjera, nauda, panākumi un, protams, sievietes. Vai tu gribi būt labs un jauks neveiksminieks, kuram nav nekādu izredžu vai tomēr sasodīti veiksmīgs nelietis?

Tu vari ilgi censties visiem iepatikties. Cerēt, ka cilvēki novērtēs tavu pašatdevi, nesavtību, tavu labo raksturu un citus nopelnus. Tikai reālajā dzīvē par labajiem cilvēkiem visiem ir nospļauties. Cilvēki viņus uzskata par vientiešiem, kas nav spējīgi pastāvēt par savām interesēm. Un kas tad īsti ir šis “labais cilvēks”? Tas ir cilvēks, kuru izmanto, cilvēks, kuram nepievērš uzmanību pretējais dzimums un kuru neviens neņem vērā. Tas nav cilvēks un personība, bet gan drīzāk tukša vieta.
Nelieši sasniedz daudz vairāk nekā labi cilvēki. Tie iet uz savu mērķi apsteidzot citus mazāk veiksmīgos un mazāk nejaukos. Nelieši viegli veido karjeru un viegli iekaro pretējo dzimumu. Nelieši vienmēr ir uz viļņa.
Vai tu gribi būt balts un pūkains nevienam nevajadzīgs neveiksminieks vai tomēr glums panākumu virsotnē esošs nelietis? Uzzini visus iemeslus, kāpēc ir labi būt nelietim.

Nelieši var melot
Ar melu palīdzību var tikt vaļā no daudzām jo daudzām dzīves problēmām. Kāpēc riskēt ar savu karjeru, ja vari samelot un izsprukt no nepatikšanām? Kāpēc stāstīt vecākiem par savām problēmām? Labāk lai tie domā, ka tev viss ir labākajā kārtībā. Kāpēc teikt meitenei, ka viņa šodien slikti izskatā? Labāk pasaudzē savus nervus un izvairies no kārtējā skandāla.
Melo un izvairies no patiesības kā arī iemācies nesarkt. Sarkst tikai bailīgi radījumi, kas baidās, ka tos varētu atmaskot. Melo uz pilnu klapi. Ar meliem vienmēr var panākt daudz vairāk nekā ar patiesību. Turklāt melot taču ir tik viegli, tev vajag tikai sākt.

Nelieši var aizmirst par principiem
Morāles principi, tikumība un pašaizliedzība ir domāti vājajiem. Tiem, kuri ir pieņēmuši citu spēles noteikumus. Šādi godīgie atrodas pašā dzīves hierarhijas apakšā. Tie piepilda svešas vēlēšanās un ir ieslēgti paši savas morāles cietumā. Vājie mēģinās arī tevi ievērot to morāles likumus, bet kurš saprātīgi domājošs cilvēks gan atteiksies no visiem tik vilinošajiem labumiem?
Kāda velna pēc jums ir jāļauj kādam pirmajām iegūt paaugstinājumu darbā tikai tāpēc, ka šis cilvēks ir ilgāk nostrādājis vai kāda cita neskaidra iemesla dēļ? Kāpēc gan būt iejūtīgam pret sievieti un kļūt no tās atkarīgam? Daudzi lepni un principiāli cilvēki nevienam nelūdz palīdzību. Visi šie uzspiestie likumi un normas padara tevi tikai vājāku. Neatsakies no tā kas padara tavu dzīvi labāku un esi nelietis bez principiem.

Nelieši aizstāv savas intereses
Nelietis aizstāv savas un ne kāda cita intereses. Viņš viegli saka “nē” un nevienam neļauj kāpt tam uz kakla. Uz nelieti nedarbojas frāzes no sērijas: “Tu esi mainījies” vai “Agrāk tu biji savādāks”. Šie cilvēki gluži vienkārši grib likt tev darīt to, ko tu negribi, to kas tev nav izdevīgi un galu galā arī to ko viņi paši negrib darīt. Esi nelietis un rūpējies par savām interesēm.

Nelieši izmanto negodīgus paņēmienus
Tikai filmās nelieši mirst no labā varoņa rokas, savukārt realitātē parasti viss ir tieši pretēji. Nelieši padara cilvēkus nedrošus, manipulē ar tiem, uzspiež savu viedokli, izmanto savu upuru vājās vietas un nekautrējoties izmanto to vājajos punktus. Nelieši ir lieliski psihologi. Tie gūst panākumus tur, kur citi piedzīvo sakāvi. Nelieši izmanto negodīgus paņēmienus un par to nekautrējas. Nelietis arī neciešas attaisnot savu rīcību ar kaut kādiem cēliem motīviem, bet, ja viņu pieķers, viņš noteikti samelos, ka šādi motīvi ir bijuši.

Nelieši ir agresīvi
Nelieši saprot, ka daži cilvēki saprot tikai necenzētu leksiku vai spēku. Nelietis viegli apklusinās tiem nepiekrītošos ar rupju vārdu vai pat ar spēku. Nelieši ir rupji, agresīvi, nekaunīgi un ciniski. Nelietis nav zālēdājs, nelietis ir visīstākais plēsējs, un tas ir spējīgs tikt galā ar jebkuru pāridarītāju.

Nelieši uzvedas kā pleiboji
Sievietes loģika: Cūka.. nelietis.. sātana izdzimums.. ak kaut viņš atgrieztos! Nelietis saprot, kā jāuzvedas ar sievietēm. Viņš nerīkojas kā labais zēns vai kā “kārtīgs” cilvēks. Viņš rīkojas saskaņā ar savām vēlmēm un interesēm, ne sabiedrībā pieņemtām uzvedības normām. Nelietis skaidri liek sievietei saprast, ko viņš vēlas un kādas ir viņa vajadzības. Viņš nemēģina slēpt savus mērķus, izdabāt sievietes kaprīzēm vai pirkt to labvēlību ar dāvanām un rīcību. Nelietis ir nekaunīgs un pārliecināts par sevi. Un esi drošs, ka sievietēm tas patīk. Tās grib īstu vīrieti ne klēpja sunīti. Nelietis notrulina sievietes morāli, iedragā tās pašvērtējumu un apmuļķo viņu. Un, kad sieviete ir zaudējusi pamatu zem kājām, nelietis to paņem sev un izbauda.

Tu vari būt nekas un spēlēt pēc svešiem noteikumiem, ar kuriem ir gandrīz nereāli uzvarēt. Bet varbūt tu tomēr gribi būt varonis, kaut arī negatīvais? Esi nelietis jo viņi sasniedz savus mērķus un iegūst to, par ko sapņo.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

eight + twelve =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.