2022. gada horoskops visām Zodiaka zīmēm

2022. gada horoskops
2022. gada horoskops visām Zodiaka zīmēm

2022. gada horoskops sola, ka nākamais būt raibs un piesātināts ar notikumiem. Gada saimnieks Ūdens Tīģeris palīdzēs aktīviem un mērķtiecīgiem cilvēkiem un arī tiem cilvēkiem, kuri nebaidās no pārmaiņām. Tuvojas laiks, kurā labi jutīsies tie, kuri spēj domāt ārpus šabloniem, ir gatavi apdomātiem riskiem un drosmīgai rīcībai.

2020 un 2021 gadi nebija tie mierīgākie un arī 2022. gads neko daudz mierīgāks nebūs. Nākamajā Ūdens Tīģera gadā mums visiem lielākā vai mazākā mērā nāksies būt aktīviem. Tiesa, mēs visi esam dažādi un ne visi spēs ātri reaģēt uz straujajām dzīves svārstībām. Tomēr, lai saglabātu harmoniju ar nākamā gada aizbildni mums vienkārši nāksies atbilstoši reaģēt uz visām jaunā gada nestajām pārmaiņām.
Neskatoties uz visai izplatītiem aizspriedumiem, jāsaka, ka tīģeris nav ne agresīvs, ne ļauns un tomēr tā spilgto un neparedzamo raksturu nākamgad sajutīs daudzi. Lai nākamais gads paietu salīdzinoši mierīgi un bez nevajadzīgiem pārdzīvojumiem, ir laicīgi jāsagatavojas:

  • Sastādiet konkrētu plānu visiem 12 nākamā gada mēnešiem
  • Nekādā gadījumā nepametiet iesākto pat tad, ja šķiet, ka nekas neizdosies
  • Pakāpeniski sekojiet saviem mērķiem un sekojiet notiekošajām pārmaiņām

Ūdens tīģeris palīdzēs tiem cilvēkiem, kuriem uz 2022. gadu ir nopietni plāni. Piemēram, izveidot biznesu, apprecēties, radīt bērnu, nomainīt darbu, uzsākt mācības, pārcelties. Gada aizbildnis sūtīs vismaz nedaudz veiksmes katram, kas izšķirsies šādam vai līdzīgam nopietnam solim. Tāpat veiksme smaidīs arī tiem kas mērķtiecīgi, soli pa solim iet uz savu nosprausto mērķi.
Gada pirmajā pusē Jupiters atradīsies Zivs zvaigznājā un tas būs veiksmīgs laiks Skorpioniem, Vēžiem un Zivīm. Gada otrajā pusē kad Jupiters ieies Auna zvaigznājā, veiksme uzsmaidīs Lauvām, Strēlniekiem un Auniem.

Neskatoties uz to, ka nākamais 2022, gads solās būt piesātināts un grūts, nedrīkst aizmirst arī par atpūtu. Ja nepievērsīsiet pietiekoši daudz uzmanības savai psihiskajai un fiziskajai veselībai, jums gluži vienkārši nepietiks spēka, lai realizētu visu ieplānoto. Tajā pašā laikā nedrīkst aizmirst arī to, ka labs tas darbs, kas padarīts. Šī iemesla dēļ 2022. gadā no sākuma ir jāpaveic ieplānotais un tikai pēc tam var baudīt izdarītā rezultātu un atpūsties.

Auns

Auna zīmē dzimušajiem vajadzētu gatavoties visai piesātinātam gadam. Auniem jaunais 2022. gads būs iespēju un perspektīvu gads visās dzīves sfērās. Daudziem būs jāpieņem ļoti nopietni lēmumi. Auniem arī nebūs daudz laika, lai sagatavotos, jo pārdomām būs burtiski pāris mēneši, pēc kuriem sāksies kardinālu lēmumu un aktīvas rīcības laiks. Tajā pašā laikā būs ne mazums Aunu, kas daudz laika veltīs pašizziņai un iekšējai pilnveidei. Gad sākums būs piemērots meditācijai, radošām izpausmēm un iekšējā potenciāla atklāšanai.
Gada otrā puse Auniem paskries nemanāmi. Daudziem nāksies riskēt, lai gūtu panākumus. Par laimi, Tīģeris šādu rīcību visticamāk novērtēs pozitīvi.

Darbs
Daudziem Auniem perspektīvu darbības virzienu norādīs zvaigznes. Šis būs labvēlīgs laiks darbības virziena maiņai un virzībai pa karjeras kāpnēm. Ja jums ir ko piedāvāt vadībai, 2022. gadā droši to dariet. Tiem Auniem, kuri ir pārliecināti par savām profesionālajām īpašībām, planētas sola kādu iespaidīgu piedāvājumu.

Nauda
Finansiālā ziņā nākamais gads Auniem būs labs. Pat vairāk, zvaigznes sola arī dažus finansiālus pārsteigumus visa gada garumā. Ņemot vērā, ka daudzus Aunus gaida paaugstinājums, finansiālas problēmas var parādīties tikai izņēmuma gadījumos.

Mīlestība
Vientuļajiem Auniem parādīsies visas iespējas satikt savu otro pusīti. Gada simbols ir sabiedrisks un harizmātisks zvēriņš, tā kā problēmām ar jaunām pazīšanām nevajadzētu būt.
Auniem kas jau ir atraduši savas otrās pusītes, būtu svētīgi izrādīt aktivitāti, lai saglabātu un nostiprinātu esošās attiecības.

Vērsis

2022. gada aizbildnis Vēršiem ir sagatavojis ne mazums pārsteigumu. Kopumā jau nekas slikts nenotiks, tomēr Vēršiem jau laicīgi ir jāsagatavojas tam, ka laika atelpai tikpat kā nebūs. Vēršu dzīve 2022. gadā būs tik strauja, ka daudzi gada beigās pat nepamanīs, pa kuru laiku šie 12 mēneši ir paskrējuši.
2022. gada horoskops Vēršiem tāpat kā citām zodiaka zīmēm iesaka laicīgi sastādīt gada plānu un neatlaidīgi tam sekot. Ja Vērši pieliks pietiekoši daudz pūļu, nākamais gads var kļūt par vienu no labākajiem gadiem to dzīvē.
2022. gada sākums Vēršiem būs laiks, kad ir jāizrāda maksimāla aktivitāte profesionālajā sfērā. Labāka laika tam nākamgad vairs nebūs.

Darbs
Nākamajā gadā veiksme smaidīs izlēmīgajiem Vēršiem. Jau gada sākumā daudziem Vēršiem sāks šķist, ka tie nav izvēlējušies īsto nodarbi. Šis būs labs laiks profesijas maiņai un jaunām interesēm. Visa gada garumā Vērši saņems svarīgu informāciju un iepazīsies ar noderīgiem cilvēkiem, kas arī var palīdzēt mainīt darbības virzienu.

Nauda
Finansiālā ziņā jaunais gads Vēršiem solās būt veiksmīgs. Zvaigznes sola negaidītus ienākumus pat no turienes, no kurienes tos tiešām nav jēgas gaidīt. Ja vien Vērši nedaudz pacentīsies, tie spēs sev sagādāt stabilus blakus ienākumus.

Mīlestība
Ģimenes Vēršiem iestāsies mierīgs un labvēlīgs laiks. Tiem kas vēlas tikt pie bērniņa, vajadzētu vēl kādu laiku pagaidīt, jo šis nebūs tam vispiemērotākais laiks. Vientuļie Vērši var iepazīties ar jauniem cilvēkiem, bet neko liktenīgu zvaigznes nesola.

Dvīņi

Gaisīgajiem Dvīņiem 2022. gada horoskops sola visai veiksmīgu dzīves periodu. Gads sāksies ar perspektīvu realizāciju, kas tika sagatavotas vēl iepriekšējā gada nogalē. Tiem Dvīņiem kas sapņo par panākumiem un vispārēju atzīšanu jābūt maksimāli aktīviem periodā no maija līdz oktobrim. Tas būs piemērots laiks, lai ieklausītos sajūtās un izdarītu pareizos secinājumus.
Gada pirmā puse Dvīņiem būs vispiemērotākais laiks, lai veidotu izturīgu fundamentu. Šajā laikā Dvīņiem pavērsies daudz iespēju profesionālai izaugsmei un ne tikai tai.

Darbs
Ūdens Tīģeris Dvīņiem dos visu, ko tiem vajag, lai tie spētu realizēt savu profesionālo potenciālu. Noderīgas pazīšanās, aktuāla informācija, iespēju atrasties vajadzīgajā vietā vajadzīgajā laikā – tas viss Dvīņiem būs, galvenais turēt degunu pa vējam un laicīgi reaģēt uz visām pārmaiņām.

Nauda
Ja Dvīņi neļausies slinkumam, gads finansiālā ziņā būs gana veiksmīgs. Gada aizbildnis ļaus Dvīņiem radīt finansiālu drošības spilvenu un iegūt papildus ienākumu avotu. Līdz ar vasaras iestāšanos Dvīņu aktivitāte mazināsies un tādēļ būs labāk, ja uz to laiku Dvīņi jau būs izveidojuši iekrājumus.

Mīlestība
Jāsaka, ka mīlestības lietās Dvīņiem viss tik raiti neies. Daudzi metīsies ar galvu darbos, un romantikai gluži vienkārši nepietiks laika. Nav izslēgtas situācijas, kad darbā uzkrātais negatīvs izvirdīs uz Dvīņu ģimeni un tuviniekiem. Situācija uzlabosies tikai uz rudeni, kad Dvīņiem izdosies iegūt iekšēju harmoniju un situācija ģimenē normalizēsies. Vientuļiem Dvīņiem horoskops neko nopietnu nesola, var būt šādi tādi romāniņi, bet pie ģimenes izveidošanās tie visticamāk nenovedīs.

Vēzis

Vēžiem nākamgad nāksies nedaudz pārskatīt savus uzskatus par dzīvi un tad to priekšā pavērsies perspektīvi virzieni un jaunas iespējas. 2022. gada horoskops Vēžiem iesaka nedaudz atkāpties no saviem principiem un beigt sūdzēties par dzīvi. Tikai šādā gadījumā gada aizbildnis spēs jums palīdzēt visās jūsu dzīves sfērās.
Ūdens Tīģerim piemīt spilgta individualitāte, un tādēļ tas palīdzēs tiem Vēžiem, kas virzās pretim savam mērķim bez citu palīdzības. Tas būtu jāņem vērā Vēžiem, kuri vēlas sasniegt jaunus augstumus savā profesionālajā darbībā.

Darbs
Darba ziņā nākamais gads Vēžiem būs diezgan saspringts, jo radīsies dažādi visai traucējoši apstākļi. Iespējams, ka tieši nenoteiktība un spriedze veicinās Vēžu darbības sfēras maiņu. Gads būs labvēlīgs jaunu zināšanu apguvei.

Nauda
Kopumā situācija būs labvēlīga – finansiāli caurumi gan būs, bet tie nebūs ilgstoši. Zvaigznes brīdina, ka Vēžiem nākamgad ļoti nav vēlams iedzīvoties parādos, tā vietā labāk meklēt papildus ienākumu avotus. Ja Vēzis pacentīsies, jau pavasarī var parādīties jauna iespēja ienākumu gūšanai.

Mīlestība
Gada pirmā puse attiecību plānā būs sarežģīta. Ģimenes dzīve var tikt apdraudēta. Par laimi, pavasarī situācija stabilizēsies. Daudziem vientuļajiem Vēžiem var paveikties un tie satiks savu īsto un izveidos harmoniskas attiecības.

Lauvas

Lauvām 2022. gads nesīs spilgtas emocijas, jaunas pazīšanās, negaidītas tikšanās un daudz perspektīvu. Ūdens Tīģeris Lauvām dos gan laiku, gan iespējas to ieceru realizācijai. Lauvām būs tikai jāseko sastādītajam plānam un tās nedrīkst atkāpties no saviem principiem.
Lauvas spēs noķert veiksmes vilni vēl gada sākumā. Lai nodrošinātu panākumus visās dzīves sfērās, ļoti svarīgi būs ātri reaģēt uz apstākļu maiņu un spēt izsekot jaunajām tendencēm. 2022. gada horoskops iesaka Lauvām nākamgad nedaudz piebremzēt ar mīlestību pret sevi, jo tas var negatīvi ietekmēt attiecības ar tuviniekiem.

Darbs
Lai gads paietu veiksmīgi, Lauvām nevajag baidīties ķerties uzreiz pie vairākiem darbiem vienlaicīgi. Viss jums sanāks. Galvenais būs turēties pie plāna un stingri tam sekot. Vasaras sākumā var rasties stresa pilnas situācijas darbā, bet gada otrajā pusē Lauvām vajadzētu pievērst vairāk uzmanības pašattīstībai.

Nauda
Kopumā gads būs veiksmīgs un mierīgs tomēr Lauvām nevajadzētu tērēt naudu nevajadzīgiem niekiem. Naudu var savajadzēties jebkurā brīdī. Tāpat zvaigznes Lauvām neiesaka pārāk daudz stāstīt par saviem ienākumiem citiem, jo apkārt būs pietiekoši daudz nelabvēļu, kas spēs sagādāt problēmas pašā negaidītākajā brīdī.

Mīlestība
Attiecībās esošajām Lauvām būtu jāsagatavojas ne pārāk patīkamiem pārsteigumiem. Tos var skart dažādas ķibeles, sākot no sīkām nepatikšanām līdz pat nopietnām attiecību problēmām. Ja Lauvas spēs šo sarežģīto periodu pārvarēt, gada aizbildnis to noteikti novērtēs.

Jaunavas

Zvaigznes Jaunavām sola gada saimnieka aizbildniecību visās dzīves sfērās. Jaunavas var apgūt jaunas profesijas, uzstādīt sev jaunus, sarežģītus mērķus, cerēt uz paaugstinājumu vai pat plānot bērna laišanu pasaulē. Gandrīz visi Jaunavu plāni tiks realizēti.
Astrologi Jaunavām iesaka gada pirmajā pusē veltīt maksimāli daudz uzmanības ģimenei un tuviniekiem, jo tieši to atbalsts palīdzē tām pārvarēt sarežģītas situācijas, kas radīsies visa gada garumā.

Darbs
Jaunavu zīmē dzimušie atšķiras ar mīlestību pret darbu, rūpību un precizitāti. Un nākamā gada aizbildnis noteikti pārbaudīs vai tas joprojām tā ir. Tieši šīs īpašības Jaunavām palīdzēs sasniegt visus to panākumus profesionālajā jomā un panākt paaugstinājumu. Nelielas grūtības darbā var rasties pavasarī, bet tuvāk gada beigām Jaunavas gaida patīkams pārsteigums.

Nauda
Gada sākumā ar naudu jārīkojas prātīgi, jo var būt finansiāli sarežģīti momenti, kas prasīs finansiāla drošības spilvena esamību. Situācija kļūs krietni labāka līdz ar vasaras iestāšanos. Tad jaunavas ne tikai uzlabos savu finansiālo stāvokli, bet, iespējams, arī atradīs papildus ienākumu avotus.

Mīlestība
Šajā sfērā gada horoskops Jaunavām sola daudz interesanta. Jaunavas gandrīz burtiski peldēs mīlas un romantikas jūrā. Tomēr ir arī kāda niansīte, attiecībās esošajām Jaunavām ar mīlestības meklējumiem ir jābūt uzmanīgām, jo pat viegls un nenozīmīgs kreisais romāniņš var novest pie stipru un ilgstošu attiecību sabrukuma.

Svari

Nākamgad 2022. gada aizbildnis ļaus Svariem atvilkt elpu. Tomēr tā tas būs tikai tad, ja Svari paliks savā esošajā stāvoklī un nesāks pieņemt neapdomātus lēmumus. Periodiski zvaigznes Svariem dāvās nozīmīgas tikšanās un veiksmīgas apstākļu sakritības. Galvenai ir saglabāt modrību, lai īstajā brīdī izmantotu radušās iespējas.
Kopumā gads būs labvēlīgs ieplānotā realizācijai. Pateicot Ūdens Tīģera atbalstam, daudzi Svari spēs realizēt savus projektus un sapņus. Ļoti svarīgi būs neatkāpties no sava mērķa un katru dienu strādāt pie tā realizācijas.

Darbs
Tie Svari, kas ir ieraduši paveikt savu darbu atbildīgi un laikā var cerēt uz paaugstinājumu. Svariem, kuri ir darba meklējumos parādīsies iespēja atrast perspektīvu darbu, kurā tie varēs realizēt savas prasmes.

Nauda
Zvaigznes sola, ka Svariem nākamais gads būs finansiāli stabils. Pat vairāk, pastāv iespēja, ka svariem radīsies iespēja nopelnīt ne tikai pašam nepieciešamākajam, bet arī atpūtai un izlaidei. Daži Svari 2022. gada otrajā pusē pat spēs pārvērst kādu savu hobiju par papildus ienākumu avotu.

Mīlestība
Arī mīlestības lietās nākamai gads Svariem solās būt diezgan mierīgs. Tiem kas steidzās stāties laulībā, zvaigznes iesaka nedaudz pagaidīt. Vientuļajiem Svariem var paveikties atrast savu īsto un vienīgo.

Skorpioni

Skorpioni jau no paša jaunā gada sākuma jutīs, ka šis ir viņu gads. Gads Skorpioniem solās būt spilgts, piesātināts un emocionāls. Daudziem 2022. gads kļūs par to dzīves lūzuma gadu. Atslābināties Skorpioniem nesanāks, bet visi patērētā enerģija atpelnīsies ar procentiem.
Gads būs piemērots jauniem paziņām un ceļojumiem. Jauniegūtā informācija Skorpioniem kļūs par iedvesmas avotu, kas ļaus pieņemt pareizos lēmumus visās dzīves sfērās.

Darbs
Lielisks laiks pašattīstībai un virzībai pa karjeras kāpnēm. Daudziem Skorpioniem šis būs arī piemērots laiks biznesa uzsākšanai. Zvaigznes gan iesaka uzmanīgi izvēlēties potenciālos partnerus.

Nauda
Zvaigznes vēsta, ka nākamais gads Skorpioniem var būt labs laiks investīcijām. Iegādāts nekustamais īpašums, akcijas vai ieguldījums savā izglītībā var nest labus augļus nākotnē.

Mīlestība
Gada sākumā Skorpiona greizsirdības dēļ attiecībās var rasties nelielas problēmas. Par laimi, nelabvēlīgais periods beigsies jau pavasarī. Gada sākumiem Skorpioniem būs jāpacenšas, lai ģimenē saglabātos harmonija. Vientuļajiem Skorpioniem var paveikties ar kādu emocionālu pazīšanos.

Strēlnieki

2022. gada horoskops iesaka Strēlniekiem veltīt maksimāli daudz laika pašattīstībai un jaunu zināšanu apguvei. Iegūtās zināšanas noderēs gan darbā, gan privātajā dzīvē
Panākumi profesionālajā sfērā var nedaudz ierobežot Strēlnieku brīvo laiku, un tas var negatīvi ietekmēt attiecības ar tuviniekiem. Šī iemesla dēļ dzenoties pēc materiālās stabilitātes, Strēlnieki nedrīkst aizmirst arī par atpūtu ģimenes lokā.

Darbs
Lai sasniegtu noteiktu līmeni, Strēlniekiem būtu jāuzņemas atbildība par nopietniem projektiem, ne jāizmainās sīknaudā. Savukārt lai iegūtu kāroto paaugstinājumu, Strēlniekiem būs nedaudz jāpacenšas.

Nauda
Nelieli sarežģījumi ar finansēm var rasties tikai gada sākumā. Viss atlikušais gads solās būt finansiāli stabils un pietiekoši bagāts ar papildus peļņas iespējām. Tomēr tas nenozīmē, ka Strēlnieki var atslābināties un neapdomāti svaidīties ar naudu, tieši pretēji – nauda ir jāpietaupa un jācenšas izvairīties no parādiem.

Mīlestība
Šajā ziņā gads Strēlniekiem būs piesātināts un raibs. Strēlnieki strīdēsies, tad atkal salabs, uzsāks jaunas attiecības un atkal atgriezīsies pie vecajām. Vientuļajiem Strēlniekiem radīsies iespēja satikt savu īsto cilvēku. Ģimenes cilvēkiem var rasties sarežģītas problēmas, kas novedīs pie attiecību iziršanas. Lai no tā izvairītos, būs jāiemācās uzturēt konstruktīvu dialogu ar savu otro pusīti.

Mežāži

Nākamajā gadā daudziem Mežāžiem nāksies pārskatīt savus uzskatus par dzīvi un tas var novest pie to dzīves vērtību maiņas. Uz karjeru orientētie Mežāži var pēkšņi saprast, ka nav nekā svarīgāka par ģimeni. Gada sākumā Mežāžiem būtu jādod sev laiks pārdomām un atpūtai, lai vēlāk tie spēka pilni varētu ķerties pie savu plānu realizācijas.
Šis gads būs īpašs, jo sākas mērķtiecīgu iespēju un labu perspektīvu laiks. Mežāža zīmē dzimušajiem vajag tikai beigt haotiski rosīties un atbrīvoties no uzmanību novērsošiem faktoriem, lai koncentrētos uz galveno.

Darbs
Profesionālajā jomā Mežāžiem nākamais gads nebūs vienkāršs. Daži zīmes pārstāvji var pat palikt bez darba. Šo situāciju var mēģināt izmantot savā labā un padomāt par sava biznesa izveidi. Viss nākamais gads tam būs labvēlīgs.

Nauda
Gandrīz visu gadu Mežāžiem šķitīs, ka liktenis pārbauda to izturību. Ik pa brīdim radīsies situācijas, kad naudas būs pārāk maz. Vēl vairāk to sarežģīs tas, ka daži Mežāži pazaudēs darbu. Zvaigznes gan iesaka neļauties panikai un uzmanīgāk paskatīties apkārt, ļoti iespējams, ka perspektīvs amats vai labs peļņas avots atrodas kaut kur pavisam netālu.

Mīlestība
Kas attiecas uz precētajiem Mežāžiem tad jāsaka, ka viņiem viss būs labi, tie spēs nostiprināt attiecības un tajās parādīsies nedaudz vairāk romantikas. Savukārt vientuļos Mežāžus gaida neviennozīmīgs laiks, jo īslaicīgās aizraušanās visticamāk nekļūs par ilgstošām. Pozitīvi ir tikai tas, ka šādi iegūtā pieredze noderēs nākotnē.

Ūdensvīri

Lai gads būtu veiksmīgs, 2022. gada horoskops iesaka Ūdensvīriem iemācīties vadīt savu iekšējo potenciālu un pārtraukt to tērēt neauglīgām lietām. Iestājas labvēlīgs laiks sevis izzināšanai un dzīves vērtību pārskatīšanai, un tādēļ Ūdensvīriem jau gada sākumā vajadzētu izvēlēties prioritāros virzienus.
Ūdensvīru zīmē dzimušajiem nākamgad nav ieteicams bieži doties uz ārzemēm, īpaši, ja brauciens ir saistīts ar darbu. Pastāv iespēja, ka nākamgad panākumi Ūdensvīru profesionālās darbības sfērā būs iespējami tikai to patstāvīgajā dzīvesvietā.

Darbs
Panākumi darbā ir gaidāmi no janvāra līdz martam. Daudzu Ūdensvīrus gaida perspektīvi piedāvājumi un izdevīgas iepazīšanās. Jums atliks tikai izvēlēties vispiemērotāko variantu un pilnībā koncentrēties tikai uz to.

Nauda
Finansiālā ziņā gads solās būt nosacīti stabils. Ienākumiem nebūtu jāsarūk, pat vairāk, pavasarī vairāki Ūdensvīru zīmes pārstāvji var iegūt pasīvu ienākumu avotu.

Mīlestība
Vientuļajiem Ūdensvīriem būs visas iespējas satikt savu otru pusīti. Tiesa, ceļā uz laulībai tos gaida ne mazums grūtību un tomēr tas atmaksāsies ar harmonisku ģimenes dzīvi. Precētajiem Ūdensvīriem gads paies pietiekoši mierīgi.

Zivis

Zivīm 2022. gads kļūs par laiku, kurā tās būvēs pamatu nākotnei. Zivs zīmē dzimušajiem būs jāpatērē diezgan daudz enerģijas, lai pārciestu gada pirmo pusi un ja tās veiksmīgi tiks galā ar visām grūtībām, gada atlikušais periods paies gludi.
Gada aizbildnis atbalstīs Zivju centienus, tomēr tām vajadzētu veltīt nedaudz vairāk uzmanības to psihoemocionālajam stāvoklim, lai stress un spriedze nekļūst par šķērsli to plānu realizācijai.

Darbs
Gada sākumā Zivīm vajadzētu izveidot pārdomātu plānu, kas palīdzētu gūt panākumus darbā. 2022. gada horoskops neiesaka Zivīm iesaistīties šaubīgās avantūrās un meklēt aizdomīgus papildus ienākumu avotus.

Nauda
Finansiālā ziņā 2022. gads Zivīm būs diezgan nestabils, jo nauda nāks un ies. Šī iemesla dēļ Zivīm jau gada sākumā būtu jāpacenšas izveidot finansiālu drošības spilvenu, lai finansiālā šūpoles nebojā to garastāvokli un neietekmē veselību.

Mīlestība
Daudzi Zivs zīmē dzimušie nākamgad sajutīs paaugstinātu uzmanību no pretējā dzimuma puses. Tomēr zvaigznes neiesaka ļauties emocijām un mesties veidot nopietnas attiecības ar pirmo kas trāpās. Visu potenciālo pretendentu vidū būs kāds cilvēks, ar kuru varēs izveidot stipru un ilgstošu savienību, bet šis cilvēks visticamāk neuzradīsies uzreiz.

Ornament Vectors by Vecteezy

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

6 + twenty =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.