Kā iegūt vairāk TikTok sekotāju: 12 efektīvākie veidi

Kā iegūt vairāk TikTok sekotāju(followeru)
Rūpīgi atlasīts saturs, labs izpildījums un dabiska harizma var paveikt daudz. Tomēr tas nebūt nav viss. Piedāvājam 12 efektīvākos veidus, kā iegūt vairāk TikTok sekotāju!

Padari savu profilu pievilcīgāku
Ja kādam iepatiksies kāds no taviem video, šis cilvēks visticamāk dosies uz tavu profilu, lai uzzinātu par tevi ko vairāk. Un no tā cik ļoti viņam patiks ieraudzītais, būs atkarīgs tas vai tu iegūsi jaunu sekotāju.
Lai padarītu savu profilu pievilcīgāku, izvēlies atmiņā paliekošu lietotājvārdu un uzstādi labu profila bildi. Pievieno īsu informāciju par sevi un savām interesēm, kā arī aicinājumu tevi “nolaikot” un sākt tev sekot. Neaizmirsti arī pievienot saiti uz savu Instagram vai Youtube.

Piesaisti draugus
Noteikti uzaicini lietot TikTok visus savus draugus un paziņas. Protams, ja vēl neesi to izdarījis. Parādi tiem dažus savus video un aicini viņus sākt tev sekot. Tā gan nebūs ļoti liela auditorija, bet sākumam derēs.

Sāc sekot citiem lietotājiem
Līdzīgi kā citos sociālajos tīklos, arī TikTok cilvēki mēdz atsekot tiem, kuri sākuši sekot viņiem. Šāda pieeja būs piemērota, lai iegūtu jaunus sekotājus sākumā.
Vienkārši izvēlies tādus tādus lietotājus, kuru video tev patīk, un sāc tiem sekot. Visticamāk, ka liela daļa no šiem cilvēkiem atsekos tev atpakaļ.

Aktīvi komunicē
Šis ir vēl viens neslikts veids kā piesaistīt auditoriju. Ieraugot interesantu vai asprātīgu komentāru, daļa lietotāju ziņkārības vadīti apmeklē autora profilu un nereti kļūst par tā sekotājiem.
Lielāka efekta dēļ komentē populāru lietotāju video, populārus “challengus” un citu aktuālu saturu.

Vēsti par saviem video citos sociālajos tīklos
Droši vien, ka bez TikTok tu esi arī citu populāru sociālo tīklu lietotājs, kuros tev visticamāk jau ir lielāks sekotājus skaits. Izmanto to lai piesaistītu jaunus TikTok sekotājus. Publicē informāciju par saviem jaunajiem TikTok video Instagram vai Youtube un aicini savus sekotājus sākt tev sekot arī TikTok. Protams, var nākties pacensties, jo parasti cilvēki ne pārāk labprāt pāriet uz citiem sociālajiem tīkliem, tomēr tas var nest jaunus sekotājus.

Publicē interesantu saturu
Tieši satura dēļ cilvēki nāk uz sociālajiem tīkliem un arī tavu panākumu atslēga slēpjas tieši saturā. Vienkārši radi kaut ko interesantu un sekotāji radīsies paši.
Lai iekļūtu rekomendācijās un audzētu savu potenciālo auditoriju, veido emocionālus video, ar kuriem citiem lietotājiem gribētos dalīties. Izdomā kaut ko oriģinālu vai pārspēlē populārus video ienesot tajos kaut ko jaunu.

Filmē kvalitatīvi
Šķiet, ka daļa TikTok lietotāju nemaz neiespringst par saviem video un tas nav pareizi. Spontāni video reti iekļūst topā, atšķirībā no rūpīgi izplānotiem un labi izpildītiem video. Vienkārši daži cilvēki to dara neapzināti, bet citi tam nepiegriež vērību.
Izvēlies piemērotu vietu un labu fonu, kā arī neaizmirsti par labu kameru, statīvu un gaismu. Uzraksti scenāriju un vairākas reizes izmēģini to. Saved sevi kārtībā un neaizmirsti atbilstoši saģērbties. Izvēlies kādu jaunu dziesmu, taču labāk lai tā ir no oficiālās bibliotēkas.
Nepieciešamības gadījumā apsver arī iespēju apgūt kādus aktiermeistarību ceļošus kursus, jo lielākajā daļā gadījumu video autori ir arī to aktieri. Un, ja tev nepiemīt dabiska harizma, tev var būt grūti radīt tiešām interesantus video. Šajā gadījumā labs risinājums varētu būt aktiermeistarības kursi. Tie tev ļaus justies pārliecinošāk kadrā, tu labāk iejutīsies tēlā un audzēsi savu artistiskumu.

Izmanto pareizos heštagus
Daudzos sociālajos tīklos heštagi ir viens no pieejamākajiem veidiem, ar kuru aptvert lielāku auditoriju un TikTok nav nekāds izņēmums. Izmantojot heštagus tu audzēsi savu video skatītāju skaitu un iegūsi jaunus sekotājus.
Nekautrējies izmantot populārus heštagus, pievērs uzmanību kādus heštagus lieto lietotāji ar līdzīgu saturu kā tavējais un izmanto tos, izmanto jaunu dziesmu nosaukumus un visu jauno un aktuālo.

Analizē rezultātus
Arī analīze un darbs ar statistiku ir svarīgs un ļauj audzēt sekotāju skaitu. Esmu pārliecināts, ka ne visi tavi video saņem vienādu “laiku” skaitu un tavs uzdevums ir noskaidrot, kāpēc tā notiek.
Noskaidro kuri ir tavi populārākie video, mācies no savām kļūdām un centies veidot vairāk tādu video, kas kļūst populāri.

Veido duetus ar citiem TikTok lietotājiem
Dueti ir vēl viens veids, kā iegūt vairāk TikTok sekotāju. Izmanto populārus video un ieraksti savu reakciju uz tiem. Un, protams, neaizmirsti arī pielikt pareizos heštagus.

Organizē konkursus
Ļoti efektīvs, bet nu jau ne bezmaksas veids, kā iegūt vairāk TikTok “folloveru” ir dažādu balvu izloze. Šis jaunu sekotāju piesaistīšanas veids strādā pilnīgi visos sociālajos tīklos, un TikTok nav nekāds izņēmums. Izlozētajai lietai nebūt nav jābūt ļoti dārgai un lai iegūtu jaunus sekotājus var pietikt pat ar puslīdz kvalitatīvām austiņām, kas neizmaksās tev vairāk par pārdesmit eiro. Dāvanas patīk visiem, un daudzi neatteiksies tevi noabonēt, lai tikai iegūtu iespēju kaut ko laimēt.

Reklamējies pie citiem populāriem TikTok lietotājiem
Ļoti daudzi populāri lietotāji mēdz pret atlīdzību reklamēt citus lietotājus. Atrod kādu piemērotu kontu ar vajadzīgo sekotāju skaitu un noskaidro vai tā īpašnieks ir gatavs tevi reklamēt un to cik tas tev izmaksātu. Reklāmas izmaksas būs atkarīgas no sekotāju skaita, tomēr ne vienmēr vajag meklēt pašus populārākos kontus un sākumā tev visticamāk pietiks ar vidēju auditoriju.
Pirms reklāmas ievietošanas pacenties uztaisīt vairākus labus video, lai no reklāmas atnākušajiem lietotājiem rastos vēlme sākt tev sekot. Papildus efektu iegūsi, ja kopā ar reklāmu organizēsi arī kādu balvas izlozi, tas cilvēkos radīs papildus stimulu kļūt par taviem sekotājiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

11 + eighteen =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.