Kādu profesiju vīrieši visvairāk patīk sievietēm

Kādu profesiju vīrieši visvairāk patīk sievietēm
Ugunsdzēsēji, glābēji un spiegi – šīs ir tikai dažas profesijas, par kuru vīriešu kārtas pārstāvjiem mēdz fantazēt sievietes. Uzzini vai tava profesija arī ir šo profesiju vidū!

Ilgajā cilvēces evolūcijas laikā cilvēki ir iemācījušies atpazīt īpašības kādas piemīt partneriem, kas spēs nodrošināt viskvalitatīvāko dzimtas turpinājumu. Lielāko daļu vīriešu piesaistīs jauna, sievišķīgas miesas būves sieviete ar veselīgu ādu, skaistiem matiem un veselu psihi. Vīrieši instinktīvi jūt, ka šāda sieviete spēs radīt veselus un dzīvotspējīgus bērnus, un automātiski šo sievieti iekāro. Sievietēm viss ir gluži tāpat, tikai atlases kritēriji ir nedaudz citi. Lielākā daļa sieviešu vēlas, lai to partnerim ir muskuļains, labi būvēts augums, lai tas ir gana garš un ar labām ķermeņa proporcijām. Vienlaikus tam ir jāspēj arī demonstrēt tēviņam raksturīgas īpašības: spēja dominēt “barā” un gatavība aizstāvēt sievieti un pēcnācējus, ja radīsies tāda nepieciešamība. Šādam vīrietim ir jābūt drosmīgam un izlēmīgam. Ja agrākos civilizācijas attīstības posmos iespējas parādīt šādas īpašības netrūka, tad mūsdienās šādas iespējas kļūst aizvien mazāk un tomēr tās joprojām pastāv. Šādas iespējas ir, piemēram, dienests armijā, uzvaras sportā un ar risku saistīts darbs. Šo iemeslu dēļ eksistē virkne profesiju kas sieviešu acīs ir pievilcīgas nekā citas un šodien mēs pastāstīsim par dažām šādām profesijām.

Karavīri, glābēji, ugunsdzēsēji,policisti, jūrnieki un piloti
Seksuālāko vīriešu profesiju pirmajās rindās stabili atrodas karavīri, ugunsdzēsēji un citu līdzīgu profesiju pārstāvji. Šīs ir vīrišķīgas profesijas, kuras izvēlas cilvēki kas nepazīst baiļu. Un sieviešu acīs šo profesiju pārstāvji ir gandrīz ideāli tēviņi. Papildus pievilcību šādiem vīriešiem piešķir arī forma, kas ne tikai izdevīgi izceļ vīrieša ķermeni, bet arī ir savdabīgs vīrišķības, drosmes un augstas atbildības sajūtas atribūts. Sievietes šādiem vīriešiem grib instinktīvi uzticēties un nodot to rokās savu sirdi, dzīvi un, protams, arī ķermeni.

Slepenie aģenti
Neapšaubāmi arī slepenajiem aģentiem tiek ne mazums sieviešu uzmanības. Šī ir priviliģēta profesija, kas prasa augstu intelektu, īpašas prasmes, kā arī paaugstinātu spēju izdzīvot un izcilu fizisko sagatavotību. Šī ir bīstama nodarbe, kas ir saistīta ar patstāvīgu risku un bīstamiem piedzīvojumiem un kāds tur brīnums, ka sievietes dēļ tā visa ir kā bez prāta?

Sportisti
Sportisti kā zināms ir lieliskā fiziskā formā un tam, protams, ir sava ietekme uz sievietēm. Īpaši sievietēm patīk tie sportisti, ar kuriem tās var tieši kontaktēties un visbiežāk tie ir dažādi instruktori un treneri. Atrodoties šāda sportiska un muskuļota tēviņa tuvumā, sieviete gluži neviļus nonāk tā feromonu varā un tīri instinktīvi ir gatavas ar to pāroties un radīt pēcnācējus. Tieši šī iemesla dēļ daudzas precētas dāmas mēdz ielaisties ar saviem fitnesa, jogas un citiem treneriem.

Toreadori
Vēl viena vīriešu profesija ar neapšaubāmi augstu pievilcības līmeni. Šīs profesijas pārstāvji patstāvīgi izaicina spēcīgus un bīstamus dzīvniekus. Toreadors ir veikls un drosmīgs, un tas nepārtraukti riskē ar savu dzīvību. Tieši tāpēc šīs profesijas pārstāvji nekad nav sūdzējušies par sieviešu uzmanības trūkumu. Sava loma šeit ir arī skaistajam toreadora tērpam, kas izdevīgi pasvītro tā auguma aprises. Turklāt toreadora cīņa ar vērsi atgādina pirmatnējo cilvēku cīņu ar savvaļas zvēriem, un tas vēl vairāk pastiprina tā pievilcību sieviešu acīs.

Ārsti
Arī vīriešiem – ārstiem piemīt pastiprināta pievilcība sieviešu acīs. Pati daktera kabineta atmosfēra un maksimāla atklātība, kas pavada gandrīz jebkuru ārsta apmeklējumu gluži neviļus izsauc sievietēs asociācijas ar seksu. Par sakaru ar ārstu mēdz fantazēt ne mazums to sieviešu kārtas pacientu. Turklāt ārsta profesijai piemīt arī ne mazums vīrišķības, jo ārstam ir jāspēj ātri pieņemt pareizus lēmumus un jābūt gatavam uz izlēmīgu rīcību.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

4 × one =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.