Kā iegūt vairāk Instagram sekotāju

Kā iegūt vairāk sekotāju Instagram
Lai cik foršas arī nebūtu tavas Instagram bildes, bez mērķtiecīga darba pie konta attīstības tavas bildes paliks bez sirsniņām, bet pats konts bez sekotājiem. Pats Instagram popularitātes pamatu pamats ir patstāvīga aktivitāte, mijiedarbība ar auditoriju un pareiza publikāciju stratēģija. Rakstā apskatītas dažas galvenās metodes, kā iegūt vairāk sekotāju Instagram un kļūt populārākam.

1. Izvēlies pareizu publikāciju laiku
Nav īsti pareizi ievietot jaunu fotogrāfiju un nedomāt par tās ievietošanas laiku. Veiksmīgai Instagram konta attīstībai ir svarīga publikāciju regularitāte un pareizi izvēlēts publikāciju laiks. Lai atrastu labāko publikācijām piemērotāko laiku, gan var nākties paeksperimentēt. Tomēr visbiežāk tās ir viena vai divas publikācijas dienā ar intervālu starp postu ievietošanas laikiem (piemēram, dienas vidū un vakarpusē).
Ja tu ievieto jaunas bildes tikai dažas reizes nedēļā, ir vērts piemeklēt tām visveiksmīgākās dienas. Parasti šādas dienas ir trešdienas un svētdienas, tomēr katrā atsevišķā gadījumā šie laiki var atšķirties, un tādēļ noteikti ir vērts eksperimentēt.

2. Izmanto heštegus
Heštegi ir Instagram galvenais popularizēšanas līdzeklis, par kuru daudzi mēdz aizmirst. Pievienojot saviem attēliem atbilstošus heštegus, tu automātiski tiem piesaisti ieinteresētu auditoriju. Tieši pēc heštagiem tevi arī atradīs potenciālie jaunie sekotāji.
No vienas puses šķiet, ka jo vairāk attēlam būs heštagu jo labāk, tomēr pārspīlēt ar tiem arī nevajag. Heštegu pārpilnība kā minimums kaitina, un tādēļ labāk aprobežoties ar ne vairāk kā 10 heštegiem pie katra posta. Patiesībā Instagram profesionāliem mēdz būt īpašas sistēmas kā izvēlēties piemērotākos tagus, tomēr iesākumā būs pietiekoši, ja tavi heštegi būs atbilstoši attēlam. Ja orientējies uz starptautisku auditoriju, neaizmirsti pievienot heštegus arī citās lielās valodās, tādās kā angļu, spāņu, ķīniešu un citās.

3. Seko cilvēkiem ar līdzīgām interesēm
Sekošana citiem ir vēl viens efektīvs veids kā audzēt savu sekotāju skaitu. Liela daļa Instagram lietotāju apskatās savu sekotāju bildes, un, ja tās viņiem patīk, tie labprāt atseko atpakaļ. Tavs uzdevums ir atrast cilvēkus, kas tev šķiet interesanti un sākt tiem sekot. Atrast šādus cilvēkus var ar to pašu jau pieminēto heštegu palīdzību. Turklāt izvēloties kontus, kuriem sekot ir jāpievērš uzmanība arī to sekotāju skaitam. Konti ar lielu sekotāju tev visticamāk neatsekos, tādēļ sekošanai labāk izvēlēties kontus ar nelielu sekotāju skaitu, jo šādi konti arī paši ir vairāk ieinteresēti jaunos sekotājos.

4. “Laiko” un komentē citu kontu bildes
Līdzīgi sekošanai strādās arī citu lietotāju bilžu “laikošana” un komentēšana. Visiem patīk, ja to bildes patīk citiem un cilvēki bieži ieiet apskatīties tos “nolaikojušo” cilvēku kontus. Ja tavs konts šiem cilvēkiem šķitīs interesants, ir ļoti iespējams ka šie cilvēki sāks tev sekot. Arī sākot sekot jauniem cilvēkam, ir būtiski “nolaikot” dažas to jaunākās bildes.
Komentārus var izmantot kā papildinājumu “laikiem”, jo tie arī ir aktivitātes izpausme, kas var nest zināmu ieguldījumu tavas popularitātes vairošanai. Turklāt komentāri var tevi padarīt redzamāku.

5. Mijiedarbojies ar savu auditoriju
Bez visa jau minētā nedrīkst aizmirst arī par komunikāciju ar saviem sekotājiem. Paraksti savas bildes un atbildi uz komentāriem. Tas ļaus tev izveidot labāku kontaktu ar tavu auditoriju un arī piesaistīs jaunus sekotājus.
Centies pēc iespējas vairāk komunicēt ar saviem sekotājiem un bez heštagiem pievieno bildēm arī interesantus parakstus un jautā citu cilvēku viedokli. Centies, lai cilvēki tavas bildes komentē, un neaizmirsti tiem arī atbildēt.

6. Komentē populārus lietotājus
Pastāv vēl kāds veids, kā izmantot komentārus jaunu sekotāju iegūšanai, un proti, citu populāru Instagram lietotāju komentēšana. Atrod 10 – 20 populārus Instagram kontus ar līdzīgu tematiku un regulāri komentē to jaunākos postus.
Šīs metode balstās uz to, ka tavus komentārus redzēs daudzi šo kontu sekotāji un ja tu rakstīsi ko interesantu, smieklīgu vai noderīgu, daudzi cilvēki apmeklēs tavu profilu un, iespējams, sāks tev sekot.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

five × two =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.