10 padomi, kā aizmirst savu bijušo meiteni

10 padomi, kā aizmirst savu bijušo meiteni
Nav viegli samierināties ar to, ka tavas attiecības ir beigušās. Šķiršanās var būt sāpīga un ilgstoša, kā arī pilna ar atmiņām un pašpārmetumiem. Šie padomi ļaus tev šo procesu paātrināt.

1. Pārguli ar citu
Šis ir viens no vienkāršākajiem un efektīvākajiem veidiem, kā aizmirst savu bijušo meiteni. Viens no iemesliem, kāpēc tev var būt grūti atstāt pagātni pagātnei, ir bailes no tā, ka tu vairs nespēsi atrast citu. Tieši šī iemesla dēļ daudzi atkal un atkal atgriežas pie savām pierastajām un ērtajām bijušajām, pat neskatoties uz ievērojamām raksturu nesaderībām. Tāpēc ja vēlies ātri aizmirst savu bijušo – atrod citu kaut vai tikai vienai naktij, bet atrod un beidz sevi mocīt.

2. Izmanto atgūto brīvību
Kā zināms attiecības balstās uz kompromisiem, bet ja tev neviena nav, tu vari darīt visu ko vien vēlies. Tagad tu esi brīvs no attiecībām un brīvs savā rīcībā. Tu vari ballēties līdz rīta gaismai, pirkt biļeti un dodies apciemot draugu Īrijā vai vienkārši nosēdēt visu dienu pie TV un skaties sportu. Dari lietas, kuras tu nevarēji pilnībā izbaudīt, kad vēl biji attiecībās.

3. Atceries visu slikto
Bieži pēc šķiršanās, mēs savus bijušos partnerus pārāk idealizējam. Reizēm tu vienkārši kaut ko dari, un tad pēkšņi atceries kādu jauku epizodi no jūsu kopā būšanas laika. Tas var būt jūsu pirmais randiņš, sekss vai jebkas cits, kas tevī raisa siltas jūtas. Tomēr to nekādā gadījumā nedrīkst pieļaut. Viens no pašiem svarīgākajiem padomiem, lai aizmirstu bijušo, ir atcerēties slikto. Atsauc atmiņā visas problēma un strīdus, viņas sliktos ieradumus un citus sliktus momentus. Tici vai ne, bet tas lieliski darbosies.

4. Pavadi laiku ar draugiem
Attiecību dēl bieži nākas ierobežot kontaktus ar saviem draugiem. Sievietes mēdz paņemt lielu daļa tava laika un uzmanības, bet tagad viss tavs laiks ir tikai tavs. Tu atkal vari tikties ar draugiem, kuriem tev pietrūka laika, kamēr tu biji attiecībās. Tas būs jautri un atstās dziedinošu ietekmi, jo kas gan var būt labāks par veciem draugiem?

5. Nemēģini savākt savas mantas
Ja vēlies lai jūsu attiecības beidzas, tu vairs nedrīksti viņu satikt. Aizmirsti par savām mantām, kas ir palikušas pie viņas. Tās ir tikai lietas un ir vienalga cik tās maksā, jo tā jebkurā gadījumā būs maza cena par tavu mieru.

6. Izmet visu, kas tev atgādina par viņu
Muļķīga mantiņa, kura viņa tev uzdāvināja dzimšanas dienā, jūsu kopīgās bildes un citas viņas pirktas vai dāvinātas lietas. Tev ir jāizmet pilnīgi viss, kas tev atgādina viņu. Jo ātrāk tu no šīm lietām šķirsies, jo ātrāk tu samierināsies ar to, ka jūsu attiecības ir beigušās. Iztīri māju no atmiņām un tavas brūces sadzīs ātrāk.

7. Izvairies no viņas draugiem un vietām, kurās viņa mēdz būt
Ja vien nevēlies ļauties kārdinājumam, kurš neapšaubāmi pavadīs jebkuru jūsu tikšanos, tev būs šis tas jāupurē. Jā, tev nāksies saraut saites ar kādu jūsu kopēju draugu un atteikties no to vietu apmeklēšanas, kuras patika jums abiem. Tas var nebūt viegli, taču, tas ir tava miera vērts.

8. Nodarbojies ar sportu
Tev vairs nav draudzenes, toties ir daudz laika un tev ir jāizdomā kā to aizpildīt, jo pretējā gadījumā to aizpildīs atmiņas. Tāpēc tagad, kad tu atkal esi brīvs, ir pats labākais laiks pievērsties sportam. Tas ir lielisks veids kā saglabāt formu un izvairīties no šķiršanās depresijas. Turklāt fiziskās formas uzlabošanās, uzlabos arī tavu pašnovērtējumu. Un neaizmirsti, ka sporta zāle var būt lieliska vieta kurā iepazīties ar sievietēm.

9. Nesazinies ar viņu
Iespējams, ka šis ir pats svarīgākais padoms. Pēc šķiršanās tu vairs nedrīksti ar viņu sazināties. Pilnībā viņu ignorē. Varbūt tu esi kaut viņai ko teicis “par palikšanu draugiem” vai solījis “būt vienmēr blakus, ja būsi vajadzīgs”. Aizmirsti par tām muļķībām. Savādāk tu visu laiku cerēsi uz otru iespēju, bet viņa pa to laiku apprecēsies un dzemdēs bērnus. Tādēļ izdzēs viņas telefona numuru, neraksti viņai, nezvani un izdzēs no draugiem sociālajos tīklos. Ja kaut kāda iemesla dēļ nevēlies to darīt, padomā kā tu jutīsies, kad ieraudzīsi viņas bildi, kur viņa ir kopā ar kādu citu.

10. Tiec ar visu skaidrībā
Ja jūs esat izšķīrušies un jums abiem, ir jābūt aptuveni vienādā līmenī. Jūs esat izšķīrušies un nevis izlēmuši atpūsties viens no otra. Gan tev, gan viņai ir jāvirzās uz priekšu un jātiekas ar citiem cilvēkiem. Ja vēl līdz šim neesi salicis visus punktus uz i. Dari to tūlīt un neatliec uz vēlāku, jo vēlāk tas būs muļķīgi.

Bonus!
Beidz domāt, ka viņa bija debesu dāvana cilvēcei. Viņa noteikti nebija ideāls un pat ne tuvu ideālam. Sastādi sarakstu ar visām tām lietām, kas tevi viņā kaitināja un lai tavi draugi runā par viņu sliktas lietas. Dari jebko, kas tev ļaus viņu nomest no pjedestāla un aizmirst viņu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

seventeen + five =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.